How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ne annem var ne kimse:KK43: esim bile ağladığı icin artık başka odada nerdeyse 24 saat ben ilgileniyorm.ne zaman azaldı emme arayışı sizlerde. Artik enerjim bitiyo gibi. Emzigi verince kızımın acı acı ağlamasi vicdanımi sızlatiyo zaten.
Birde gunde 2 büyük abdestli olmak üzere 7 kez falan kirletiyo. Bu sutumun yettiğini gösterir mi.
Son olarak 40 muayenesindr alttan mi bakılacak.normal dogum yaptım ben.artık alttan birseylet olsun istemiyorum hiç degilse iki yıl
Kiyamam sana yaa inan seni cok anliyorum esim suyumu yanima koyar iyle ise giderdi dusun artik. Bide bizim ev merkezi sistem isitmasi tam gevis mebsimi kaloriferleride yakmadilar. Bebegimle ebin icinde bile dolasamiyodum odaya tikilip kalmistim mufaga gidemiyordum bile. Ama 2 aylik olunca daha duzeldi. Bak bebgini disari cikarmaya calis ben sitenin bahcesine indiriyodum cok degil yarim saat hem bana hem ona cok iyi geliyodu. Bak simdi nerdeyse hergun cikartiyorum. Sende debe disariyi her cocuk sever. Az daha sabret gececek. Ins. Bu arada hep emmek istiyo demissin ya sutunun yettiginden doydugun emin ol sonra gaz sorunu var ki buna bak. Eger bunlarda sorun yoksa tek caren sabir. Hele bi sana gulumsesin bak unutacaksin hepsini.

Kiyamam sana yaa inan seni cok anliyorum esim suyumu yanima koyar iyle ise giderdi dusun artik. Bide bizim ev merkezi sistem isitmasi tam gevis mebsimi kaloriferleride yakmadilar. Bebegimle ebin icinde bile dolasamiyodum odaya tikilip kalmistim mufaga gidemiyordum bile. Ama 2 aylik olunca daha duzeldi. Bak bebgini disari cikarmaya calis ben sitenin bahcesine indiriyodum cok degil yarim saat hem bana hem ona cok iyi geliyodu. Bak simdi nerdeyse hergun cikartiyorum. Sende debe disariyi her cocuk sever. Az daha sabret gececek. Ins. Bu arada hep emmek istiyo demissin ya sutunun yettiginden doydugun emin ol sonra gaz sorunu var ki buna bak. Eger bunlarda sorun yoksa tek caren sabir. Hele bi sana gulumsesin bak unutacaksin hepsini.
Zaten bakinca bile unutuyorum. Allah saglik versin evlatlarimiza. Şimdilik dışarı cikarnata cesaretin yok. Bi kes çıkardım kıyamet kopardı. Sutum yeterli gibi hissediyorum ama yarin belli olck. Kusuyo bezini de iyi yapiyo gibi. Gaz masajı yapiyorum. Ilaçta veriyorum.bakalım duzebe girer ins

iyi aksamlar herkse bebegimden dolayı hiç giremiyorum size bişey sormak istedim bebegim 2bucuk aylı ve kakası hep sıvı sizin bebeklerinizin nasıl sizce bi sıkıntı olur mu
Sadece anne sütü alıyorsa normal .. Benlm kızımda bugün 70 günlük kakası hep öyle Dr normal dedi ..

Zaten bakinca bile unutuyorum. Allah saglik versin evlatlarimiza. Şimdilik dışarı cikarnata cesaretin yok. Bi kes çıkardım kıyamet kopardı. Sutum yeterli gibi hissediyorum ama yarin belli olck. Kusuyo bezini de iyi yapiyo gibi. Gaz masajı yapiyorum. Ilaçta veriyorum.bakalım duzebe girer ins
Insallah insallah canim bebegimizde bizlerde saglikli olalaim gecer insalkah hersey.

Merhaba arkadaslar ben sabahtan beri dışarıdaydık kızımla işlerimiz vardı benim kız dışarıya cıkacagım zaman maşallah hemen uyuypr eve geldik hala uyuypr kuzum araba koltugundan almadım o yüzden keyfi iyi cok şükür bende bugün dukan diyetşne başladım cünkü emzirmiyorım inş başarılı olurum kızlar

Gkizkar ben nisan annesuyim.paulasimlarinizi okudum cok faydalandm. Birisi banada bi yol gosterse super olavak. Bebeğim 1 aylık olmak üzere. Surekli emmek istiyo. Gogsumde uykuya daluyo ngunduz uykusu iki saatcik. Gece deseniz max 4 5 saat parça parça uyuyor dr normal emerkem uyuyor diyor ama. lavaboya bile zor giriyorum bazen. Bebeğime tek bakiyorum. Esim bile yardimci olmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Emzikde almiyor kaç tane denedim

Canım hg hayırlı olsun Bebeğin ... Benim kızımda öyleydi hep emmek istiyordu doysa bile meme ağzında olsun istiyordu sütü boşaltıyor sonra meme ucu yumuşayınca sinirleniyordu :) bende sen gibiydim eşim sadece yardımcı o da bir yere kadar böyle nasıl gidecek ben bu bebeğe bakamıcam yetemicem diyordum.. 5 tane emzik aldım emmedi 3/4 gün önce Nuk marka Kauçuk Damaklı memeyi uyuyacağı zaman bi verdim alıverdi... Öyle şekere reçele batırmadan eğer onu denemediysen al ,,, kucaktan inmeyen kucakta uyuyan bir bebekti park yatakta yatmadı iyi sallanan portatif beşik aldım onun sayesine kucaktan indi ama bunda da devamlı sallanmak istiyor sallanma durunca Uyanıyor :)) inşallah zamanla bu da düzene girer ...
Endişe etme hep öyle gitmiyor .. Ne çok yazdım :) umarım seni rahatlatır...

Kızlar aşıdan sonra 3 gün banyo yasaktı, sabah yıkadık ve şimdi farkettim. Kafasında ön tepe kısmının derisi pul pul, konak mı olacak acaba? Ne yapmak lazım? Annem akşam üstü Zeytinyağı sürüp bekleyelim biraz sonra tekrar yıkayalım diyor.
Ayy o Konak. 1 ay sonra başladı Benim kızımda daha bugün hepsıni temizleyebildik bebe Yağı sürdük 1/2 saat bekledi duş aldırdık sonra çok ince dişleri taraklar oluyor siyah genelde onunla de tersinden taradık kalkıverdi Saçları ile birlikte ön tarafı kel oluverdi kızım :)

Aynen cnm günde 5 kez cisini yapması yani dolu dolu bez doydugunu gösterir 2 ayını bekle sabret yalancı meme bence ver me ben vermedim cnn

Cok sagol. Içim rahatladı bi nebze. Beyler kolayi seciyo. Neden annelerin ayaklarinin altında cennet Rabbim herşeyi hakkıyla bilio. Insan uzuluyor ister istendz. Peki kara bi göbek kaldı mi sizde de . Ben kiloyu verdm. Ama bu göbek ve catlaga çözüm var mo
Karalik devam ediyor.

Gkizkar ben nisan annesuyim.paulasimlarinizi okudum cok faydalandm. Birisi banada bi yol gosterse super olavak. Bebeğim 1 aylık olmak üzere. Surekli emmek istiyo. Gogsumde uykuya daluyo ngunduz uykusu iki saatcik. Gece deseniz max 4 5 saat parça parça uyuyor dr normal emerkem uyuyor diyor ama. lavaboya bile zor giriyorum bazen. Bebeğime tek bakiyorum. Esim bile yardimci olmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Emzikde almiyor kaç tane denedim
aynı ben,kafayı yiyecektim,tüm gün emiyodu,yemeği ya emerken yada ağlarken mecburi yiyodum,tuvaletten koştur koştur çıkıyodum,kırkı çıkınca düzeldi,sabret

Kizlar yaa az once yuz ustu yatirdim bebisimi. Sevmez yuzustu yatmayi agladi azcik sinirlendi sirt ustu dondu sasirdim. Bebeklerin donmesi bu ku okuyo yoksa tam tersi mi

Ayy o Konak. 1 ay sonra başladı Benim kızımda daha bugün hepsıni temizleyebildik bebe Yağı sürdük 1/2 saat bekledi duş aldırdık sonra çok ince dişleri taraklar oluyor siyah genelde onunla de tersinden taradık kalkıverdi Saçları ile birlikte ön tarafı kel oluverdi kızım :)
Peki bu işlemi ne sıklıkta yaptınız canım? Biz günaşırı yıkıyorduk ama artık hergün yıkarız. Yağ sürüp bekleriz öncesinde de. Tarama işlemini yağlıyken de mi yapsak? Kuruyken mi taramak lazım yoksa

1 ay once aac derisinde kepeklenme olmaya basladi. Dr konak onleyici sampuan yazdi. Ise yaradi cok şükür

Banada derisi kuru konak olabilir banyodan önce kafası yağla demişti ama unutuyorum.. Ne gibi bşr zararı var ki konak olmasının ?

Kızlar aşıdan sonra 3 gün banyo yasaktı, sabah yıkadık ve şimdi farkettim. Kafasında ön tepe kısmının derisi pul pul, konak mı olacak acaba? Ne yapmak lazım? Annem akşam üstü Zeytinyağı sürüp bekleyelim biraz sonra tekrar yıkayalım diyor.
Ben bebek yağı surdum bekletip yıkayıp Ecz bebek tarak ve fırça var ucunda top top onunla taradim zorlama çok kendiliğinden gecermis

Peki bu işlemi ne sıklıkta yaptınız canım? Biz günaşırı yıkıyorduk ama artık hergün yıkarız. Yağ sürüp bekleriz öncesinde de. Tarama işlemini yağlıyken de mi yapsak? Kuruyken mi taramak lazım yoksa
Her banyosunda yaptık 3/4 kere oldu aslında iki yıkamada bitersdi eşim kıyamıyordu kızardı Kafası boşver dediği için :) anneme geldim hallettik banyodan önce bebe yağını sürdüm 1/2 saat bekledik o Sırada uyudu banyosunu yaptırdım üstğnü giydirince hemen taramaya başladık nemliyken .. Kuru yapma canı acıyabilir.. Siyah taraklar var kare şeklinde baya ince onunla hemen temizlendi ..

slm kızlar pc ye çok giremiyorum telefondanda foruma giremiyorum.çoğu kişide gelmiyor artık bebekler çok uğraştırıyor galiba :KK46::KK46::KK46:
oğluşum 3 ayını bitirdi 65 cm 7800 gr olmuş.3 numara bez küçük gelmeye başladı kakası belinden çıkıyor.
rota virüs aşımızıda olduk.geçen hafta tatilede gittik oğluşun ilk tatili oldu.bana da değişiklik oldu yemek temizlik derdi olmadan sadece bebişimle ve kızımla ilgilendim.

selam kızlar pek giremiyorum şiimdi vakit bulmuşken gireyim dedim, benim bebiş biberon emzik almıyor anne sütüde azaldı süt yetmiyor bu aralar bebekde küçük henüz ek besin için, biberonda veremeyince ne verebilirim bilmiyorum bazen uyanıyor hiç süt olmuyor çocuk aç, bi iki kaşıkla verdim artık aptamil sütü ama sıvı olduğu için yutacam derken yarısınıda atıyor böyle giderse zayıflıycak doymuyo çünkü o_Osütüm az :KK43: ne yapabilirim siz ne önerirsiniz özellikle tecrübeli anneler 3. ayda süt yetmediğinde nasıl doyurulur ki bebiş etrafımda sorabileceğim kimsede yok büyüklere soruyorum telefonda her kafadan bi ses çıkıyor size sorayım dedim...

selam kızlar pek giremiyorum şiimdi vakit bulmuşken gireyim dedim, benim bebiş biberon emzik almıyor anne sütüde azaldı süt yetmiyor bu aralar bebekde küçük henüz ek besin için, biberonda veremeyince ne verebilirim bilmiyorum bazen uyanıyor hiç süt olmuyor çocuk aç, bi iki kaşıkla verdim artık aptamil sütü ama sıvı olduğu için yutacam derken yarısınıda atıyor böyle giderse zayıflıycak doymuyo çünkü o_Osütüm az :KK43: ne yapabilirim siz ne önerirsiniz özellikle tecrübeli anneler 3. ayda süt yetmediğinde nasıl doyurulur ki bebiş etrafımda sorabileceğim kimsede yok büyüklere soruyorum telefonda her kafadan bi ses çıkıyor size sorayım dedim...
Mama vereceksın canım biberon maması başka cözümü yok

Back