Çok teşekkürler bilgilendirdiğin için. Ben de 21:58'de aldım yavrumu kucağıma :)öncelikle merhaba aynı gün doğum yapmışız ben 22.10 kavustum kızıma sgk parayı doğumdan sonraki 2 ay bitince 45 gn snra veriyor alo sgk yı 173 ü rayıp paranız yatmışmı öğreniyorsunuz ziraat bankasına gidip hesap açtırıyorsunuz o anda da alıyorsunuz.. Ben sgkdan bilgi aldım beliyorum ...
Ben Hala uzun kol çıt çıtlı .. Altına pijama ve takım giydiriyorum .. Uyurken de üstüne battaniye örtüyorum evin sıcaklığı 26 /27 derece oluyor .. Çok mu kalın ki ..
SIzin bebişlerinde elleri soğuk oluyor mu ?
12 dk öndesin :) bahtı güzel olsun hepsinin....Çok teşekkürler bilgilendirdiğin için. Ben de 21:58'de aldım yavrumu kucağıma :)
Öyleydim tüm gün dışarıdaydık kızımla avm gezdik yagmurluyıdu burda hava eve gel iş güç yemek yap derken bu saat olmusKızlar nerelerdesiniz yahu. Herkes çok yoğun bugün galiba:)
Ben emzirmiyorım arkadas ile dukan diyetine başlayacagız haftsya inş yaparımkızlar diyt listemi paylaşıyorum diyetisyenin verdiği emziren anne diyeti isteyen denesin Eki Görüntüle 1537299 Eki Görüntüle 1537300 Eki Görüntüle 1537301 Eki Görüntüle 1537302 Eki Görüntüle 1537303 Eki Görüntüle 1537304
Yenmemesi gereken her şeyi yiyorum ben galiba. Sen emziriyorsun di mi canım. Ben o Yüzden diyet Yapmıyorum dakızlar diyt listemi paylaşıyorum diyetisyenin verdiği emziren anne diyeti isteyen denesin Eki Görüntüle 1537299 Eki Görüntüle 1537300 Eki Görüntüle 1537301 Eki Görüntüle 1537302 Eki Görüntüle 1537303 Eki Görüntüle 1537304
Gebelik sekeri ciktigunda bana verdikleri diyetin aynisi. Ozaman 2kilo vermiatim1ayda. Sekeri kessem kilo verirm ama dayanamiyorm tatlisiz yapamiyorm.kızlar diyt listemi paylaşıyorum diyetisyenin verdiği emziren anne diyeti isteyen denesin Eki Görüntüle 1537299 Eki Görüntüle 1537300 Eki Görüntüle 1537301 Eki Görüntüle 1537302 Eki Görüntüle 1537303 Eki Görüntüle 1537304
Herkese ii akşamlar arkadaşlar, bizde 72 günlüğüz. sizler bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? ben saatlerce ayakta sallıyorum, ayaklarımı alttan çektikten 10 dk sonra uyanıyor. Evde hiç birşey yapamıyorum. Sırt ağrılarım en üst seviyede. özellikle gündüzleri sırf uyusun diye saatlerce ayağımda sallıyorum. Sizler nasıl uyutuyorsunuz?
Bize de hastaneden cikarken kendinizden bir kat fazla giydirin demişlerdi
Kesinlikle oluyor hemsirede dedi 38 gecmedikce verme ilac calpol, bol bol emzir dedi atesi olmaz buyuk ihtimal gecede emzir dedi uyandirip ve cok sukur hic yukselmedi bile ates
sizin bebişler ne güzel 7ye 8e kadra uyuyomuş benimki niye 5 te 6 da kalkıyo yaaaaaa.. gündüz uykularımız zaten yarım saati geçmiyo.neyse yinede şikayet etmiyim bebeğimden hele bu aralar yavaş yavaş oyun oynamaya emme ve gaz çıkarma dışında b,şieyler yapmaya başladı daha bi tatlılaştı. oyun halısını pek sevmedi gibi ama yinede çok ağlamadıkça orda yatırıyorum oyalanırda kucağa alışmaz diye.bide kızlar sanki benimkinin bu aralar emmesi azaldı zaten 5 dk emiyodu şimdi 3 dk ya indi bide ben vermesem hiç istemicek gibi sizde durumlar nasıl.
kızlar diyt listemi paylaşıyorum diyetisyenin verdiği emziren anne diyeti isteyen denesin Eki Görüntüle 1537299 Eki Görüntüle 1537300 Eki Görüntüle 1537301 Eki Görüntüle 1537302 Eki Görüntüle 1537303 Eki Görüntüle 1537304
Kızlar nerelerdesiniz yahu. Herkes çok yoğun bugün galiba:)
Slm kızlar bugün anneme geldim Karabük e..1 aya yakın kalacam bakalım nasıl geçecek günler inşallah güzel geçer sıkıntımız olmadan .. Süt olayına gelince Benim Kızımın da Emme süresi kısaldı 5 dk yı ya buluyor ya bulmuyor .. Bi kaç gündür yalancı emzik alıyor inşallah beni emmesini etkilemez Endişe etmeye başladım
Yenmemesi gereken her şeyi yiyorum ben galiba. Sen emziriyorsun di mi canım. Ben o Yüzden diyet Yapmıyorum da
Gebelik sekeri ciktigunda bana verdikleri diyetin aynisi. Ozaman 2kilo vermiatim1ayda. Sekeri kessem kilo verirm ama dayanamiyorm tatlisiz yapamiyorm.
günaydın emrhaba bahtı güzel olsun hoşgeldin bende çok yeniyim :) 11 mart doğumlu kızım ama burayı yeni keşfettimMerhaba arkadaşlar bende nisan annesi olacaktım mart annesi olmak nasip oldu kızım bugün 74 günlük oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?