2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Çok teşekkürler bilgilendirdiğin için. Ben de 21:58'de aldım yavrumu kucağıma :)

Teşekkür ederim canım

Benim kızımın altını açtığım zaman soğuk oluyo elleri. Ben üstünü çift giydiriyorum altını tek. Bide çorap tamam. Çıt çıtlıda cogu zaman sıfır kol..

Slm kızlar bugün anneme geldim Karabük e..1 aya yakın kalacam bakalım nasıl geçecek günler inşallah güzel geçer sıkıntımız olmadan .. Süt olayına gelince Benim Kızımın da Emme süresi kısaldı 5 dk yı ya buluyor ya bulmuyor .. Bi kaç gündür yalancı emzik alıyor inşallah beni emmesini etkilemez Endişe etmeye başladım

Ben saklamaya pek alıştırmadim ama bazen mecbur kaliyorum. iki gündür bizimde düzenimiz bozuldu. kendi kendine uyuyodu yok olmuyo.
napıcam bilmiyorum. evin işini bile yapamıyorum..

Evet bazen bizde de oluyo neden bende anlamadım. Bizimki uyuyo hemen göğsümde ve bunu çok tekrarliyoruz.

Aa ondan olabilirmi ? Benim kizda emerken ağlıyo bırakıyo tekrar istiyo. Bu ara emzik neredeyse hep ağzında.uyusun diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…