Peki kusma ya da kakasında değişiklik oldu mu bu ilacı kullanırken ? Bazı bebekler de kusma olmuş genelde bu gaz ilacını kullanınca !maflor şase toz halinde yarım paket hergun mamasına karıstırıyorsun..
bide benım bebegımın karnından ses gelıyordu gorul gorul bagırsakları cok hızlı calısıomus
o ılacı kullandıktan sonra o ses de azaldı 29 nda kontrolumuz var bakalım devam edıcekmıyız yoksa bırakacakmıyoz. ayrıca bıo gaıa damla da kullanıyorum.
Ahlas bu profildeki Kızın mı ? :)tamam canım sağol:)
maşallah... bende 3. aydan sonra baya umutluyum düzen konusunda:)Oturdu şükür çok sıkıntı çektik ama gaz sancıları vs baya zorladı bizi, katıla katıla aglıyordu dr mucizevi bir ilac verdı onun sayesınde kurtulduk sonradan da hersey rayına oturdu.. sımdı de ise basladık o duzenı oturtmaya calısıyoruz.. sabah anneme goturup aksam alıyoruz fılan. :) hergun yenı yenı huyları cıkıyor :)
yok hayır hıc bır yan etkı olmadı.. kullanmadan oncede kusuyordu posa cıkarıyordu o devam edıyorPeki kusma ya da kakasında değişiklik oldu mu bu ilacı kullanırken ? Bazı bebekler de kusma olmuş genelde bu gaz ilacını kullanınca !
Canım okurken benim çocuğu mu anlatıyor dedim. Her şeyi aynı uyku saati, uyanma süresi, uyanma saati... Ama kilolar farklı bizim aramızda bir gün var galiba, benimki 6 kilo 100 gram. Bu ay 400 gram almış. Mama vermiyorum ben de.Kızlar biz bugün 3 aylık olduk ne çabuk geçiyor kilo alimimiz iyi 3700 dogduk bu ara 7500 civarı geçen hafta 7100 yarın tartilcaz anne sütü alıyor uyumasi hiç belli olmuyor genelde emerken uyuyor bazende radyo ile uyuyor radyo bebek var orda beyaz gürültü sakinleştirici çok yardimcim gece 9 civarı uyuyor 5 saat yaklaşık uyanmiyor ama 1 kere sonra 2 saatte 1 emmeye uyaniyor sabah erken ölüyor bize saat 6 da ayaktayiz artık sesli gülmeye yavaş yavaş başladı bu arada çok giydirmiyorum altta askılı cit citli badi üstte kısa kollu tişört ve şort ayakta çorap akşam şort çıkıp ayaklı pijama yetiyor
evet canım haklısın valla hemencecık buyuyorlarmaşallah... bende 3. aydan sonra baya umutluyum düzen konusunda:)
Şimdi yaz bırakıp almak daha kolay kışın zor oluyor.. ama hepsi rayına otuuruyor
Ben aşı olurken dışarı çıktım annemle babam tuttular kızımı. O içerde ben dışarıda ağladım evet onların iyiliği için ama onun ufacık ağlamasında bile içim acıyor parçalanıyor kalbim ağrıyor ne yapayımBen de 3.ayda yaptircam. Ya eVet 2.ayda cok aşı var. Gecmis olsun. Inşallah ateşi yukselmez. Biz de olcaz. Onlarib iyiliği icin aslinda ama iste ana yüreği
Ben de aglamamak icin zor tuttum kendimi. Bir de ben tuttum kollarini bacaklarini. Icim parcalandi. Bir dahakine girmem ben dedim yuregim dayanmiyorBen aşı olurken dışarı çıktım annemle babam tuttular kızımı. O içerde ben dışarıda ağladım evet onların iyiliği için ama onun ufacık ağlamasında bile içim acıyor parçalanıyor kalbim ağrıyor ne yapayım
Ben de aglamamak icin zor tuttum kendimi. Bir de ben tuttum kollarini bacaklarini. Icim parcalandi. Bir dahakine girmem ben dedim yuregim dayanmiyor
ben kizimin yanindaydim utanmasam aglicaktim da tuttum kendimi yanliz götürdüm kizimi mecburdum yaninda durmayaVALLA kızlar ben hüngür hüngür ağladım bir daha girmem diyorum ilk aşılar özel doktora gidiyoru orada yapıldı bu verem sağlık ocağında imiş hastanlerde anneyi almıyorlar bakmasın diye ama sağlık ocağı vicdansız bana tutturdu !!!!
Ben maflor damla kullanıyorum Şase daha zor değil mi kullanimimaflor şase toz halinde yarım paket hergun mamasına karıstırıyorsun..
bide benım bebegımın karnından ses gelıyordu gorul gorul bagırsakları cok hızlı calısıomus
o ılacı kullandıktan sonra o ses de azaldı 29 nda kontrolumuz var bakalım devam edıcekmıyız yoksa bırakacakmıyoz. ayrıca bıo gaıa damla da kullanıyorum.
Bacaklarını yikayabilirsin koluna şu deydirmemelisin cnmSelam kizlar. Bugun verem asisi oldu kuzum. Nasil agladi icim parcalandibir koldan ikide bacaktan yapildi. Ben hergun poposunu yikiyorum. Acaba bacaklara da mi su degmemesi lazim. Bilgisi olan var mi?
canim benim kiz da dün asi oldu su degebilir mi yoksa daha beklemem mi lazimBacaklarını yikayabilirsin koluna şu deydirmemelisin cnm
Canim ben yikiyorum poposunu hemsireue sordum sadece koluna su gelmesin yeter dedi. Yikayabilirsin dedi. Ben yikadim hergun.Selam kizlar. Bugun verem asisi oldu kuzum. Nasil agladi icim parcalandibir koldan ikide bacaktan yapildi. Ben hergun poposunu yikiyorum. Acaba bacaklara da mi su degmemesi lazim. Bilgisi olan var mi?
Canim 3 gun su degdirmiceksin koluna ben 4. Gun yikadim bisey olmasin diye.canim benim kiz da dün asi oldu su degebilir mi yoksa daha beklemem mi lazim
HAYIR mamaya karıstırıyorum ıcıyorBen maflor damla kullanıyorum Şase daha zor değil mi kullanimi
Canim ben yikiyorum poposunu hemsireue sordum sadece koluna su gelmesin yeter dedi. Yikayabilirsin dedi. Ben yikadim hergun.
Sagolun kizlarBacaklarını yikayabilirsin koluna şu deydirmemelisin cnm
Ahlas bu profildeki Kızın mı ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?