2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Peki kusma ya da kakasında değişiklik oldu mu bu ilacı kullanırken ? Bazı bebekler de kusma olmuş genelde bu gaz ilacını kullanınca !

maşallah... bende 3. aydan sonra baya umutluyum düzen konusunda:)
Şimdi yaz bırakıp almak daha kolay kışın zor oluyor.. ama hepsi rayına otuuruyor

Peki kusma ya da kakasında değişiklik oldu mu bu ilacı kullanırken ? Bazı bebekler de kusma olmuş genelde bu gaz ilacını kullanınca !
yok hayır hıc bır yan etkı olmadı.. kullanmadan oncede kusuyordu posa cıkarıyordu o devam edıyor
bıde fazlasını hemen mamayı yer yemez cıkarıyordu ılaca baglı mı bılmıyorum

Canım okurken benim çocuğu mu anlatıyor dedim. Her şeyi aynı uyku saati, uyanma süresi, uyanma saati... Ama kilolar farklı bizim aramızda bir gün var galiba, benimki 6 kilo 100 gram. Bu ay 400 gram almış. Mama vermiyorum ben de.

Ben de 3.ayda yaptircam. Ya eVet 2.ayda cok aşı var. Gecmis olsun. Inşallah ateşi yukselmez. Biz de olcaz. Onlarib iyiliği icin aslinda ama iste ana yüreği
Ben aşı olurken dışarı çıktım annemle babam tuttular kızımı. O içerde ben dışarıda ağladım evet onların iyiliği için ama onun ufacık ağlamasında bile içim acıyor parçalanıyor kalbim ağrıyor ne yapayım

Ben de aglamamak icin zor tuttum kendimi. Bir de ben tuttum kollarini bacaklarini. Icim parcalandi. Bir dahakine girmem ben dedim yuregim dayanmiyor

Ben de aglamamak icin zor tuttum kendimi. Bir de ben tuttum kollarini bacaklarini. Icim parcalandi. Bir dahakine girmem ben dedim yuregim dayanmiyor

VALLA kızlar ben hüngür hüngür ağladım bir daha girmem diyorum ilk aşılar özel doktora gidiyoru orada yapıldı bu verem sağlık ocağında imiş hastanlerde anneyi almıyorlar bakmasın diye ama sağlık ocağı vicdansız bana tutturdu !!!!

ben kizimin yanindaydim utanmasam aglicaktim da tuttum kendimi yanliz götürdüm kizimi mecburdum yaninda durmaya

Ben maflor damla kullanıyorum Şase daha zor değil mi kullanimi

Selam kizlar. Bugun verem asisi oldu kuzum. Nasil agladi icim parcalandi bir koldan ikide bacaktan yapildi. Ben hergun poposunu yikiyorum. Acaba bacaklara da mi su degmemesi lazim. Bilgisi olan var mi?
Canim ben yikiyorum poposunu hemsireue sordum sadece koluna su gelmesin yeter dedi. Yikayabilirsin dedi. Ben yikadim hergun.

Emzigi nasil temizliyorsunuz? Bizimki kaucuk alıyor. Sterilizatör de temizliyordum. Ama nette sicak su kullanmayin diyor. Nedenini bilen var mi? Bir sey olmaz inşallah

Kizlar benm kiz uyluda surekli gozlerini ufaliyor sonrada uyaniyo bende kollarini kindak gibi saritorum Bu kez zorlayip terliyo
Boyle olan varmi bide geceleri 2saatte bit uyaniyo o kdar dakikki anlatamam. Bende mama verip Geri uyutuyorum. 40li bebe gibiyuz sadece 1kere uzun sure uyudu sevindm bende ama gene ayni devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…