• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

merhaba arkadaşlar bı sorum olacaktı sızlere

benım bebegım 81 gunluk ortalama 2,5 aylık nette bakarken bebek gelişimi ile yazılara ellerini birleştirir ellerine bakar oyuncaklarını tuar dıyor
benım bebeğim bunları yapmıyor
oyuncagı verıyorum eline 10 sn tutuyır hemen bırakıyor yada asılı oluncaga eli çarpınca dokunuyor asılı oyuncakları tutma ulaşma cabası yok
sizin bebeklerinizde durum nasıl

Kizlar benm kiz uyluda surekli gozlerini ufaliyor sonrada uyaniyo bende kollarini kindak gibi saritorum Bu kez zorlayip terliyo
Boyle olan varmi bide geceleri 2saatte bit uyaniyo o kdar dakikki anlatamam. Bende mama verip Geri uyutuyorum. 40li bebe gibiyuz sadece 1kere uzun sure uyudu sevindm bende ama gene ayni devam

benimki de öyleydi canım sarmayı bırakınca daha rahat ettik biz:) uyku konusuna gelince akşam biraz geç uyut belki o zaman gece kalkmalarını azaltır, bizimki çok şükür düzene bindi darısı başına:KK14:

Kizlar demir hapina devam.eeiyormusunuz acaba kilo alimim demir hapindanmi oluyo. Doktorum 4ay kullan dedi

benım bebegım 81 gunluk ortalama 2,5 aylık nette bakarken bebek gelişimi ile yazılara ellerini birleştirir ellerine bakar oyuncaklarını tuar dıyor
oyuncagı verıyorum eline 10 sn tutuyır hemen bırakıyor yada asılı oluncaga eli çarpınca dokunuyor asılı oyuncakları tutma ulaşma cabası yok
Benimkide tutamiyo bakma SEN yazanlara bizde 70 gunluguz

benim kuzu da yapmıyor bunları canım merak etme:21:

91 gunluguz el hareketleri değişti ama öyle çok dikkatli elleri ilgisini çekmiyor tek tuttuğu şey benim kiyafetlerim her bebek farkli

Emzigi nasil temizliyorsunuz? Bizimki kaucuk alıyor. Sterilizatör de temizliyordum. Ama nette sicak su kullanmayin diyor. Nedenini bilen var mi? Bir sey olmaz inşallah
Iki gündür benim kızımda emzik almaya başladı 5. Emzikten sonra Kauçuk olanını Aldı ... Ben soğuk su ile yıkıyorum devamlı saklama kabında muhafaza etmeye çalışıyorum hep ... Kauçuk sıcak suda erime olayı filan mı oluyor ki .. Ondan olabilir
Emzik ne kullanıyorsun kızım Nuk un Damaklı Kauçuk olanını Aldı

Kizlar benm kiz uyluda surekli gozlerini ufaliyor sonrada uyaniyo bende kollarini kindak gibi saritorum Bu kez zorlayip terliyo
Boyle olan varmi bide geceleri 2saatte bit uyaniyo o kdar dakikki anlatamam. Bende mama verip Geri uyutuyorum. 40li bebe gibiyuz sadece 1kere uzun sure uyudu sevindm bende ama gene ayni devam

Benlm kızımda öyle hıc ellerini sardırmadı şimdi bazen sarmaya Çalışıyorum uyurken çıkartacam diye ıkınıp duruyor zafer onun oluyor bi de gazı filan geldiğinde ellerini devamlı yüzüne yanaklarını eziyor .. Uyku bizimde belli olmuyor ki bi de beşiğini sallamayı durdurunca Uyanıyor böyle olunca da ne kadar uykusunu Aldı anlamıyorum .. Emzik Aldı iki gündür bakalım devam edecek mi . ( iyi mi ettim kötü mü bilmşyorum )

Bizde 65 günlük olduk Benlm kızımda yapmıyor .. Öyle tutma çabası henüz yok

Seninki ellerini Ağzına götürüyor mu? Benimki hiç indirmiyor ya. Diş de yok gibi
of engellemesem tum gun elini emecek sağ elinin baş parmagı ve diğer elini yumruk seklinde tercıh ediyor :) olurda tesadufen asılı oyuncagını tutarsa onu bıle agzına götürmeye yeltenıyor.emzik vermeyı denedım almadı

Iki gündür benim kızımda emzik almaya başladı 5. Emzikten sonra Kauçuk olanını Aldı ... Ben soğuk su ile yıkıyorum devamlı saklama kabında muhafaza etmeye çalışıyorum hep ... Kauçuk sıcak suda erime olayı filan mı oluyor ki .. Ondan olabilir
Emzik ne kullanıyorsun kızım Nuk un Damaklı Kauçuk olanını Aldı
Ben se onu kullaniyorum. Bilmem ki. Yanlis yapnisim. Sasece soguk suda akutiyor mysun, deterjan?

Benim kızım da alışkanlık oldu galiba emzik ağzından düşünce ağlıyor. Bazen en büyük yardımcımız ... :))

of engellemesem tum gun elini emecek sağ elinin baş parmagı ve diğer elini yumruk seklinde tercıh ediyor :) olurda tesadufen asılı oyuncagını tutarsa onu bıle agzına götürmeye yeltenıyor.emzik vermeyı denedım almadı
Tekrar dene. Nuk kaucuk aldi bizkmki. Ben xe emzik isyemiyordum ama parmagini emmesindrnse emzik daha iyiymis. Bir de oral tatmin sağlıyor

Back