- 16 Temmuz 2008
- 2.172
- 1.352
- 773
Sadece elevit kullanıyorumKizlar demir hapina devam.eeiyormusunuz acaba kilo alimim demir hapindanmi oluyo. Doktorum 4ay kullan dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece elevit kullanıyorumKizlar demir hapina devam.eeiyormusunuz acaba kilo alimim demir hapindanmi oluyo. Doktorum 4ay kullan dedi
Oyuncağı bezi Ağzına alsın onu tanımaya Çalışacak, ama ellerini sürekli ağzında tutuyor, bizimle göz teması da kurmuyor öyle olunca. Emziği denesem iyi olacak.of engellemesem tum gun elini emecek sağ elinin baş parmagı ve diğer elini yumruk seklinde tercıh ediyor :) olurda tesadufen asılı oyuncagını tutarsa onu bıle agzına götürmeye yeltenıyor.emzik vermeyı denedım almadı
Bilasik. Deterjani deneyebilirsinKizlar sit sagarken koltuga damlamis kac kere sildm cikmiyir acik renk bide sit lekesini ne giderir
Yok deterjan da ... Saf suBen se onu kullaniyorum. Bilmem ki. Yanlis yapnisim. Sasece soguk suda akutiyor mysun, deterjan?
Slikon mu kaucuk mu?Yok deterjan da ... Saf su
Canim sen takma pek kafan bizimkini oyun halisina uzattim oyuncaklara bakmiyo bile ustelik oyun halisini sebmedi battaniye serip yere uzayiyorum tavani perdeleri izlemeyi seviyo. Oyle aman aman elleriyleee iynamiyo haa cok hareketlj el bacak surekli oynuyo ama gelisiguzel bu hareketler oyle oyuncaga uzanma falan yok yani.merhaba arkadaşlar bı sorum olacaktı sızlere
benım bebegım 81 gunluk ortalama 2,5 aylık nette bakarken bebek gelişimi ile yazılara ellerini birleştirir ellerine bakar oyuncaklarını tuar dıyor
benım bebeğim bunları yapmıyor
oyuncagı verıyorum eline 10 sn tutuyır hemen bırakıyor yada asılı oluncaga eli çarpınca dokunuyor asılı oyuncakları tutma ulaşma cabası yok
sizin bebeklerinizde durum nasıl
Canim ben aventin silikon emzigini kullaniyorum. Hergun kaynatiyorum gun icindede saguk suyla duruluyorum sadece. Nasil yapmak gerekiyomus kiEmzigi nasil temizliyorsunuz? Bizimki kaucuk alıyor. Sterilizatör de temizliyordum. Ama nette sicak su kullanmayin diyor. Nedenini bilen var mi? Bir sey olmaz inşallah
Kauçuk ..Slikon mu kaucuk mu?
benimkide öyle 2 saatte bir kalkıyor..ama mama alan bebeklerin daha uzun uyuması lazım...Kizlar benm kiz uyluda surekli gozlerini ufaliyor sonrada uyaniyo bende kollarini kindak gibi saritorum Bu kez zorlayip terliyo
Boyle olan varmi bide geceleri 2saatte bit uyaniyo o kdar dakikki anlatamam. Bende mama verip Geri uyutuyorum. 40li bebe gibiyuz sadece 1kere uzun sure uyudu sevindm bende ama gene ayni devam
benim oğlum daha bir iki gündür bir oyuncakla konuşmaya başladı göz hizasında tuttuğum zaman keyfi yerindeyse max.1-2 dk. sonra hemen mızıldanıyor... bence çok normalmerhaba arkadaşlar bı sorum olacaktı sızlere
benım bebegım 81 gunluk ortalama 2,5 aylık nette bakarken bebek gelişimi ile yazılara ellerini birleştirir ellerine bakar oyuncaklarını tuar dıyor
benım bebeğim bunları yapmıyor
oyuncagı verıyorum eline 10 sn tutuyır hemen bırakıyor yada asılı oluncaga eli çarpınca dokunuyor asılı oyuncakları tutma ulaşma cabası yok
sizin bebeklerinizde durum nasıl
Evet bizde mide bulanınca dil dışarı çıkıyo öğürür gibi... Sonrasında mutlaka kusuyor ... Bişey kullanıyormusun sen?
Oturdu şükür çok sıkıntı çektik ama gaz sancıları vs baya zorladı bizi, katıla katıla aglıyordu dr mucizevi bir ilac verdı onun sayesınde kurtulduk sonradan da hersey rayına oturdu.. sımdı de ise basladık o duzenı oturtmaya calısıyoruz.. sabah anneme goturup aksam alıyoruz fılan. :) hergun yenı yenı huyları cıkıyor :)
üşütürse en az 3 kere üst üste fışkırtarak kusması lazım ... diğerleri reflü ve fazla olanı kusması..dr a götürdük idrar kültürü istedi bi şey çıkmadı bebelac thickener önerdi o da çok işe yaramadı gibi. şu an bir şey kullanamıyorum. başka bi dr a mı gitsem napsam ? UYUYAMIYOR da zavallıcık bi rahatı yok acaba bilmeden üşütüyor muyum çocuğu ondan mı kusuyor midesi bulanıyor
henüz geçmedim ben.. özellikle eller hep soğuk ağzına soktuğu için istanbulda henüz tamm ısınmadı sankiHanımlar :) bebişlerinize tişört giydiriyormusunuz ? Bana sanki sicakliyo gibi geliyor da!..
Slikon oyle dogru yapiyorsun. Bendeki kaucik. bilmiyordum meger soguk suyla temizleniyormusCanim ben aventin silikon emzigini kullaniyorum. Hergun kaynatiyorum gun icindede saguk suyla duruluyorum sadece. Nasil yapmak gerekiyomus ki
Bugun dr gittik. Tek kat ne zaman giydirebilirim dedim. Disarisi 30 dereceyi grcsin dedi. Ama tshirt aklims gelmedi sormakHanımlar :) bebişlerinize tişört giydiriyormusunuz ? Bana sanki sicakliyo gibi geliyor da!..
Hanımlar :) bebişlerinize tişört giydiriyormusunuz ? Bana sanki sicakliyo gibi geliyor da!..