Ee seni yanluz birakiyorsa mecbur evet diyecek canim.ben sahsen yapamam onun annesi ile...iki hafta zor dayandim...nekafar iyi veya kotu olursa olsun insanin kendi annesi gibi olmaz.oyuzden annenle durmani tavsite ederim..ha onun anneside gelecekse gezmeye gelsun gitsin..fazlasina gerek yok :)))
cnm benım sutum yoktu.bastan berı mama verıyordum zaten, aksamları eve gıdınce emzırıyorum zaten doymuyor sifa niyetine :) benım kızım 29 ocak da 4. ayını bıtırıcek.Süt sağıyormusun ? Nasıl fıstık seninki kaç aylık oldu ? Sanki çabuk bitti iznin
Ben de 3.ayda yaptircam. Ya eVet 2.ayda cok aşı var. Gecmis olsun. Inşallah ateşi yukselmez. Biz de olcaz. Onlarib iyiliği icin aslinda ama iste ana yüreğiBen de yaptıracam 3. Ayda dedi bizim doktorumuz çünkü 2. Ay aşısı zaten 3 tane 4. Ayda da var dedi 3. Ay boş diye o zamana yaptırmamı tavsiye etti. Biz de bugün 2. Ay aşımızı yaptırdık çok ağladı kuzumeve gelene kadar kucağımda sıkı sıkı sarıldım uyuyakaldı minnoşum.. İnş ateşi olmaz takip edecem sürekli artık
Selam kizlar. Bugun verem asisi oldu kuzum. Nasil agladi icim parcalandibir koldan ikide bacaktan yapildi. Ben hergun poposunu yikiyorum. Acaba bacaklara da mi su degmemesi lazim. Bilgisi olan var mi?
Denge tam saglayamadıgından oluyormuşbi takip et bakalım ne olacak aynı ilacı kullanmıyoruz ama bende merak ettim
Neyin belirtisiymiş arkaya bakmak
Anladım canım şifa olsun , benimki 3 mart doğumlu :) maşallah nasıl artık düzen oturmuştur dimi ?cnm benım sutum yoktu.bastan berı mama verıyordum zaten, aksamları eve gıdınce emzırıyorum zaten doymuyor sifa niyetine :) benım kızım 29 ocak da 4. ayını bıtırıcek.
senınkı ne kadarlık oldu ?
anladım canımDenge tam saglayamadıgından oluyormuş
Oturdu şükür çok sıkıntı çektik ama gaz sancıları vs baya zorladı bizi, katıla katıla aglıyordu dr mucizevi bir ilac verdı onun sayesınde kurtulduk sonradan da hersey rayına oturdu.. sımdı de ise basladık o duzenı oturtmaya calısıyoruz.. sabah anneme goturup aksam alıyoruz fılan. :) hergun yenı yenı huyları cıkıyor :)Anladım canım şifa olsun , benimki 3 mart doğumlu :) maşallah nasıl artık düzen oturmuştur dimi ?
Kizlar bir gunde kac aşı yaptirdiniz? Verem zaten belli gunde oluuor. Pnomokok ve karma asiyi farkli gunde yaptiran var mi? Hangi gunde yaptirdiniz varsa
Ilaç n verdi ?Oturdu şükür çok sıkıntı çektik ama gaz sancıları vs baya zorladı bizi, katıla katıla aglıyordu dr mucizevi bir ilac verdı onun sayesınde kurtulduk sonradan da hersey rayına oturdu.. sımdı de ise basladık o duzenı oturtmaya calısıyoruz.. sabah anneme goturup aksam alıyoruz fılan. :) hergun yenı yenı huyları cıkıyor :)
O mucize ilacı merak ediyorum :))) halabende tam onu soracaktım sen yazmışın
O mucize ilacı merak ediyorum :))) hala
maflor şase toz halinde yarım paket hergun mamasına karıstırıyorsun..Ilaç n verdi ?
maflor sase benımkı toz.:)))) burcu yazsa da merakımız gitse
bende nurse harveys kullanıyorum kuzum rahatladı sanki aynı mı diye merak ettim bende, ben 3-4 gündür kullanıyorum ama
maflor sase benımkı toz.
bagırsak duzenleyıcı dr sormadan kullanmayın ama :)tamam canım sağol:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?