2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Aynen canım katlanamiyo insan :))

Süt sağıyormusun ? Nasıl fıstık seninki kaç aylık oldu ? Sanki çabuk bitti iznin
cnm benım sutum yoktu.bastan berı mama verıyordum zaten, aksamları eve gıdınce emzırıyorum zaten doymuyor sifa niyetine :) benım kızım 29 ocak da 4. ayını bıtırıcek.
senınkı ne kadarlık oldu ?

Selam kizlar. Bugun verem asisi oldu kuzum. Nasil agladi icim parcalandi bir koldan ikide bacaktan yapildi. Ben hergun poposunu yikiyorum. Acaba bacaklara da mi su degmemesi lazim. Bilgisi olan var mi?

Kızlar dün kurufasulye yedim 2 saat sonra başladı sancılar. Rezene içtim kizimada icirdim en son artik emzirmedim mama verdim uyudu. Ne bilem böyle olcani kac haftadan beri gaz sıkıntısı yoktu hep çıkarıp duruyodu kkendisi gerçicçokta fazla olmadı ama kiyamiyom yavruma. Boğazım durmuyo işte niye yediysem.

Ben de 3.ayda yaptircam. Ya eVet 2.ayda cok aşı var. Gecmis olsun. Inşallah ateşi yukselmez. Biz de olcaz. Onlarib iyiliği icin aslinda ama iste ana yüreği

Selam kizlar. Bugun verem asisi oldu kuzum. Nasil agladi icim parcalandi bir koldan ikide bacaktan yapildi. Ben hergun poposunu yikiyorum. Acaba bacaklara da mi su degmemesi lazim. Bilgisi olan var mi?

Hadi ggeçmiş olsun canım. Bizimde haftaya perşembe inşallah kolay atlatırız. YIkamaya gelince 3 gun banyo yaptirmayin diyolar şişiyormus galiba...

cnm benım sutum yoktu.bastan berı mama verıyordum zaten, aksamları eve gıdınce emzırıyorum zaten doymuyor sifa niyetine :) benım kızım 29 ocak da 4. ayını bıtırıcek.
senınkı ne kadarlık oldu ?
Anladım canım şifa olsun , benimki 3 mart doğumlu :) maşallah nasıl artık düzen oturmuştur dimi ?

Biz olamadık aşımızı bugün tek bebek için aşı açılasmazmış ..... Haftaya dediler ama Cumartesi Karabük e annemlere gidecem ordaki sağlık Ocağında aradım Çarşamba yaptıracam ...

Anladım canım şifa olsun , benimki 3 mart doğumlu :) maşallah nasıl artık düzen oturmuştur dimi ?
Oturdu şükür çok sıkıntı çektik ama gaz sancıları vs baya zorladı bizi, katıla katıla aglıyordu dr mucizevi bir ilac verdı onun sayesınde kurtulduk sonradan da hersey rayına oturdu.. sımdı de ise basladık o duzenı oturtmaya calısıyoruz.. sabah anneme goturup aksam alıyoruz fılan. :) hergun yenı yenı huyları cıkıyor :)

Kizlar bir gunde kac aşı yaptirdiniz? Verem zaten belli gunde oluuor. Pnomokok ve karma asiyi farkli gunde yaptiran var mi? Hangi gunde yaptirdiniz varsa

hepsini bir günde yapıyolar canım cuma günleri ama sen yinede hastaneyi ara sor, birde devlet hastanesindeki aşılar taze oluyormuş bekleme olayı yokmuş öyle demişlerdi bize..

Ilaç n verdi ?

maflor şase toz halinde yarım paket hergun mamasına karıstırıyorsun..
bide benım bebegımın karnından ses gelıyordu gorul gorul bagırsakları cok hızlı calısıomus
o ılacı kullandıktan sonra o ses de azaldı 29 nda kontrolumuz var bakalım devam edıcekmıyız yoksa bırakacakmıyoz. ayrıca bıo gaıa damla da kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…