Bwn
madem gidiyor sende annenlere git.ne isin var kv lerde.insanin hicbirzamn kendi aulesi gibi olmuyor.annende cocuk bakimda yardimci olur..canin sikilmaz....uzun zamndir giremiyorum bayagi konu birikmiss
Benjm kiz da cok hapsuruyor. Bildigim kadariyla normal. Havalar tam isinana kadar iyice yaz gelene kadar sanirim böyle devam :)
Bizim 2 mart dogum tarihi 81 gun oldu :))kuzuzum benim yaa cok tatli oluyolar gulduklerinde gulsun diye neler yapiyorum.
Ben ankaradayım şu an burası 27 derece kısa kollu çıtçıtlı badı var sadece
Yazmayı unuttum kızlar benim kızım devamlı kafasını geriye atıyor arkaya bakmaya calışıyor bu sürekli böyle doktora söyledim bebek jimlastigine gönderdi bizi haftaya baslarız 10 kere filan gidiliyor sanırım , normalde 3-4 aya gecer dedi ama ne olur plmaz gidin dedi birde gözlerini kontrol icin göz doktoruna yönlendirdi benim büyük kızımda bebekken kontrolünde hafif rahatsızlık cıkmıstı şimdi gözlük kullanıyor olabilir diye bu kızımıda yolladı. İşimiz cok yani bu aralar, hazıran ilk haftaso ortopedi randevumuz var tekrardsn . Önlemimizi alalımda saglıklı olsunlar biz yoruluruz önemli degil[/QUOTE
benim kızım da kafasını bana vuruyo geri çekip çekip vuruyo sonrada ağlıyo yavrum yazık...
BENCE KISA Kollu YADA askili ÜSTÜNE TAKIM OLABİLİR uzunkol BEN giydirmiyorum NASIL alisirsa ÖYLE gider
Gecmis olsun. Nasil durumu? Ben hepsini ayni gun yaotirmasam mi diyorumBugün üçü bir arada oldu benim kızın
Almanya'daydin degil mi?Buarsda agrı kesici fitik verdi doktor bende vericem uyutmadan geceyi bari rahat gecirsin yavrum
Benim kizin da burnu tikaniyor surekli. Buyudukce duzelir inşallahBilmiyorum ki.. ama bizim burnuda tıkalı o kadar sprey sıkıyom çekiyom yinede aynı. Usuttum desem mümkün değil ev çok sıcak hatta terletmemeye çalışıyorum usumesin diye..insan yinede korkuyo bişey olcak diye
Evet canım almanya da . Burda secme sansın olmuyor maalesef heğsini bir yapıverdiler. Geceyi atlattık şükür, fitil vermiştim yatmadan atesi yükselmişti rahat gecirdik geceyi şükürAlmanya'daydin degil mi?
Ee seni yanluz birakiyorsa mecbur evet diyecek canim.ben sahsen yapamam onun annesi ile...iki hafta zor dayandim...nekafar iyi veya kotu olursa olsun insanin kendi annesi gibi olmaz.oyuzden annenle durmani tavsite ederim..ha onun anneside gelecekse gezmeye gelsun gitsin..fazlasina gerek yok :)))Süreyi kısalttik 6 aya indi. :) bide babamida goturcekmis ben öyle diyom annemlerle durayim onlar bize gelsinler beraber duralım. Olur dedi çünkü annesini biliyo. Benim ona karşılık veremicemi de biliyo :) orda asla yapamam büyük konusmayaym da....
Aa öyle mi biz de anamurluyuz :) biliyorum çok sıcak oluyor ama yapacak bir şey yok annemler orada olacak ve ben mecbur yanlarına gidecem.. Siz peki anamurda mı oturuyorsunuz?Mersın anamurluyum yazın orası bebege tam bır işkence olur benden soylemesı
Ben de yaptıracam 3. Ayda dedi bizim doktorumuz çünkü 2. Ay aşısı zaten 3 tane 4. Ayda da var dedi 3. Ay boş diye o zamana yaptırmamı tavsiye etti. Biz de bugün 2. Ay aşımızı yaptırdık çok ağladı kuzumAğızdan olan rota virus. Zorunlu aşı degil bizde. Ama ben yaptirmayi planliyorum inşallah
sen de basladın mı ıse hep aklımda :)Ben ilk bir hafta çok ağlamıştım , hep özliceksin ama zamanla alışacaksın
29.nda 4.ayı bitiyor.. tesekkur ederım. :)Hayirli oldun. Ne kadarliknoldu kizin?
Evet bizde mide bulanınca dil dışarı çıkıyo öğürür gibi... Sonrasında mutlaka kusuyor ... Bişey kullanıyormusun sen?canım senin bebek de kusuyordu di mi?
bnm bebek de çok kusuyor ve her beslenmeden sonra kıvranıyor ağzını burnunu eğiyor sanki midesi bulanıyomuş gibi ve daha da kusacakmış da kusamıyomuş gibi senin bebişde de var mı böle bi şi?
Yok canım beni işten çıkardılar belki hatırlarsın bahsetmiştim... Kızımda yaşadığımı bahsetmiştim.. Oğlumdada aynısı olur muhtemelsen de basladın mı ıse hep aklımda :)
aaa kusura bakma unutmusum, zor boyle 2. gunumdeyım ama zorlandım allah hepimize kolaylık versin, iyi ki onumuz yaz.Yok canım beni işten çıkardılar belki hatırlarsın bahsetmiştim... Kızımda yaşadığımı bahsetmiştim.. Oğlumdada aynısı olur muhtemel
bi takip et bakalım ne olacak aynı ilacı kullanmıyoruz ama bende merak ettimbiz de 1 aydır sab simplex kullanıyoruz. ben az damla verelim diyordum. eşim günde 3 kere üst limit veriyordu. çocuk 1 aydır sürekli kusuyordu. iki gündür vermedim. ve bugün sadece 1 kere kustu. o da normaldir sanırm. ben valla gaz ilacına bağlıyorum. birkaç gün daha takip edeceğim. bilgi veririm.
Neyin belirtisiymiş arkaya bakmakYazmayı unuttum kızlar benim kızım devamlı kafasını geriye atıyor arkaya bakmaya calışıyor bu sürekli böyle doktora söyledim bebek jimlastigine gönderdi bizi haftaya baslarız 10 kere filan gidiliyor sanırım , normalde 3-4 aya gecer dedi ama ne olur plmaz gidin dedi birde gözlerini kontrol icin göz doktoruna yönlendirdi benim büyük kızımda bebekken kontrolünde hafif rahatsızlık cıkmıstı şimdi gözlük kullanıyor olabilir diye bu kızımıda yolladı. İşimiz cok yani bu aralar, hazıran ilk haftaso ortopedi randevumuz var tekrardsn . Önlemimizi alalımda saglıklı olsunlar biz yoruluruz önemli degil
Süt sağıyormusun ? Nasıl fıstık seninki kaç aylık oldu ? Sanki çabuk bitti izninaaa kusura bakma unutmusum, zor boyle 2. gunumdeyım ama zorlandım allah hepimize kolaylık versin, iyi ki onumuz yaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?