2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bwn

madem gidiyor sende annenlere git.ne isin var kv lerde.insanin hicbirzamn kendi aulesi gibi olmuyor.annende cocuk bakimda yardimci olur..canin sikilmaz....uzun zamndir giremiyorum bayagi konu birikmiss

Süreyi kısalttik 6 aya indi. :) bide babamida goturcekmis ben öyle diyom annemlerle durayim onlar bize gelsinler beraber duralım. Olur dedi çünkü annesini biliyo. Benim ona karşılık veremicemi de biliyo :) orda asla yapamam büyük konusmayaym da....

Ee seni yanluz birakiyorsa mecbur evet diyecek canim.ben sahsen yapamam onun annesi ile...iki hafta zor dayandim...nekafar iyi veya kotu olursa olsun insanin kendi annesi gibi olmaz.oyuzden annenle durmani tavsite ederim..ha onun anneside gelecekse gezmeye gelsun gitsin..fazlasina gerek yok :)))

Mersın anamurluyum yazın orası bebege tam bır işkence olur benden soylemesı
Aa öyle mi biz de anamurluyuz :) biliyorum çok sıcak oluyor ama yapacak bir şey yok annemler orada olacak ve ben mecbur yanlarına gidecem.. Siz peki anamurda mı oturuyorsunuz?

Ağızdan olan rota virus. Zorunlu aşı degil bizde. Ama ben yaptirmayi planliyorum inşallah
Ben de yaptıracam 3. Ayda dedi bizim doktorumuz çünkü 2. Ay aşısı zaten 3 tane 4. Ayda da var dedi 3. Ay boş diye o zamana yaptırmamı tavsiye etti. Biz de bugün 2. Ay aşımızı yaptırdık çok ağladı kuzum eve gelene kadar kucağımda sıkı sıkı sarıldım uyuyakaldı minnoşum.. İnş ateşi olmaz takip edecem sürekli artık

Evet bizde mide bulanınca dil dışarı çıkıyo öğürür gibi... Sonrasında mutlaka kusuyor ... Bişey kullanıyormusun sen?

Yok canım beni işten çıkardılar belki hatırlarsın bahsetmiştim... Kızımda yaşadığımı bahsetmiştim.. Oğlumdada aynısı olur muhtemel
aaa kusura bakma unutmusum, zor boyle 2. gunumdeyım ama zorlandım allah hepimize kolaylık versin, iyi ki onumuz yaz.

bi takip et bakalım ne olacak aynı ilacı kullanmıyoruz ama bende merak ettim

Neyin belirtisiymiş arkaya bakmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…