2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kizlar uyanik olan var mi ne olur yardim edin ben soguk aldim galiba once deli gibi yitr3dim simdie3 atesim var. Beb3ge bakacak kimsem yok ailelerdenuzakta yasiyoruz. Ne yapicam ben ne olur akil ver8n tekim evde. Yalnizbakiuorum bebege.lutfeeennn ne yapicam ben akil verin

Ah canım Benlm bende yanlız sayılırım eşim var ama Bebeğin bütün yükü bende .. Kayınvalıde nin bebek Bakım konusunda hiç bir katkısı yok aksine gerdiği zaman bile çok oluyor .. Geçen gece durmamacasına çok ağladı napacapımı şaşırdım sonra kuzum kucağımda uyuyakaldı ..

Kizlar uyanik olan var mi ne olur yardim edin ben soguk aldim galiba once deli gibi yitr3dim simdie3 atesim var. Beb3ge bakacak kimsem yok ailelerdenuzakta yasiyoruz. Ne yapicam ben ne olur akil ver8n tekim evde. Yalnizbakiuorum bebege.lutfeeennn ne yapicam ben akil verin
Ihlamur iç içine limon sık çok Sıkma emziriyorsan bebeğe gaz yapabilir ..

Merhaba ben nisan annesiyim bugün kızım 18 günlük oldu ve sadece geceleri bir kez mama veriyorum ama onada üzülüyorum acaba ilerleyen günlerde çoğalıuormu süt kırkımız çıkana kadar belki düzelir diye umuyorum sizlere danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim...
Esim yoğun calisiyo geceleride nobete kaliyo. Anca 2 3 saat uyumak icin geliyo eve.

Yaa şimdi nasılsın canım

[/Q
Beşiğinde sallayarak uyumaya Alışık değil ki :KK43: ondan zorlanıyoruz hep kucakta hep kucakta ..

EEvet alistimi bi kere zor bizimkide öyleydi gecen aksam bu gece oyle uyumasina cok sasirdim ben he bide emzik var bizde mecbur alistirmak zorunda kaldik cok aglatmadan agzina veriyom agladigi zaman almiyo bide beyaz gurultuyu deneyebilirsin ben cok faydasini gordum netten indirdm onu actigim zaman birden sakinlesiyp uyuyo :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Anneler ben hergün oğluma sütle karıştırıp muskat veriyorum.çok rahatlatıyor bebeğimi.gelişiminede yardımcı oluyormuş.muskat veren var mı bebeğine?bu arada 1 ayda 1,5 kg almışız.boyumuzda 3 cm uzamış.

Muskatı bende duydum ama miktarı çok önemliydi fazlası zarar veriyorum ne kadar veriyorsun bende versemmi acaba ya

Dün bizde mahvolduk bir basladi ağlamaya gece yarısına kadar uyumadan elde saatlerce sallıyoruz bes dakika sonra uyanıyor belim tutuldu artık kakasını da yapmadı çok moralim bozuk

EEvet alistimi bi kere zor bizimkide öyleydi gecen aksam bu gece uyumasina cok sasirdim ben he bide emzik var bizde mecbur alistirmak zorunda kaldik cok aglatmadan agzina veriyom agladigi zaman almiyo bide beyaz gurultuyu deneyebilirsin ben cok faydasini gordum netten indirdm onu actigim zaman birden sakinlesiyp uyuyo :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Odasındaki beşiği mobilya bizim yanımızda yatması içinde ufak park besige benzer bişey aldık ama ona koyunca uyumuyo anca uyutupta oyle yatiriyodum tabi buyuk olana gecince rahatladi bakina bakina uyudu iste dedigim gibi yanina da bi sey acman lazim ya ninni yada beyaz gurultu once bunu dene derim ben

Evet uyudu 12 buçuk gibi sonra uyandı en soon 3te uyudu ama aglamadan besigimizde mobilya, bi tanede ufak taşınır besigimz var onda uymuyo rahat değil heralde canım benim dediklerimi sende bi dene istersen her çocuk bir olmaz ama denemekte fayda var
Uyudu mu Bebeğin sallayarak ? Beşik nasıl park yatak mı mobilya mı ?

Kızlar peynir süt yoğurt tüketiyor musunuz ?? Gaz yapar diye yemedim hiç daha bunları?
Ben herşeyden yedim hep. Sonrasında da rezene veya rezene anason kimyon karışımı çay içtim. Aşırı gaz sıkıntısı çekmedik. Ama salatalık domates çok yiyordum ve onları bıraktım, çok çok azaldı oğluşun gazı.

Dün bizde mahvolduk bir basladi ağlamaya gece yarısına kadar uyumadan elde saatlerce sallıyoruz bes dakika sonra uyanıyor belim tutuldu artık kakasını da yapmadı çok moralim bozuk

Bide bebeklerin çok üstüne gitmemek lazım o zaman dahada çok agliyo uyması güçlesiyo kolay gelsin zor çok zor uyudum ben kaldırmiyorum gece beslemek için kendisi uyaniyo zaten

Yine başladı Benlm kız muz muz etmeye uykusu var uyuyamıyor .. Omuzza uyumaya alıştı sonra yerine koyunca Uyanıyor hemen napyım ben ya :KK43:

Sizler nasıl uyutuyorsunuz bebeklerinizi?
Bizimki de omuzda veya yüzüstü uyumayı seviyo, yerine alınca uyanıyo bu durumdayken. Ama genelde ben emzirmeyi loş ve sessiz ortamda yapınca uyuyakalıyo. Uyuduktan 20dk kadar sonra yerine alınca pek uyanmıyo eğer gazı yoksa. Bebekler 20dk da anca dalarmış derin uykuya. O yüzden uyku başlangıcından 20dk geçince mekan değişikliği yapmak gerekiyormuş.

Bizimki de omuzda veya yüzüstü uyumayı seviyo, yerine alınca uyanıyo bu durumdayken. Ama genelde ben emzirmeyi loş ve sessiz ortamda yapınca uyuyakalıyo. Uyuduktan 20dk kadar sonra yerine alınca pek uyanmıyo eğer gazı yoksa. Bebekler 20dk da anca dalarmış derin uykuya. O yüzden uyku başlangıcından 20dk geçince mekan değişikliği yapmak gerekiyormuş.

Odayı hafif karartiyorum ama 20 dk ilk defa duydum

Anneler sız bbebeklerinize emzik veriyormusunuz ??
2 ay sir3ttim vermedim ama ne uyku kaldi ne de huzur bebehim surekli agliyosu uykuya dalamiyodu en uzun uykusu 20 dk ydi 1 haftadir veriyorum daha rahat uyuyo uykuya kolay daliyo. Erci bide nurse harves e basladik onunsa etkisi olabilir.

Kizlar bugun tam 61 gunluk oldu oglusum. Ben bisey sormak istiyorum bebekleriniz kac saat arayla kac dakika emiyo. Benim ki 1.5 _2saatte bir sadece 5 dakika emiyo kilo alimi iyi ama bana az gibi geldi. Bide geceleri 4_5 saat uyanmiyo ac kaliyo diye uzuluyorum. Sizlerde durum nasil

X