- 1 Mart 2015
- 211
- 92
- 39
Evet canim ben de oldum ama benim ki 3 gun sürdü. Zaten kanamam tam bitmemiş ti.Kızlar ben adet oldum yaaa ader olan varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim ben de oldum ama benim ki 3 gun sürdü. Zaten kanamam tam bitmemiş ti.Kızlar ben adet oldum yaaa ader olan varmı
Daha bir hafta oluyor baslayalı şimdilik yan etkısı yok emzirenler icin olandan benim hapım adı desogestrelCnm hangi hapi kullaniyorsn yan etkileri var mi
Bende adet oldum korunmak için ilaç kullanmıcam yan etkisi çokmş.Arkadaslar benim kızımın burnu tıkalı devamlı damla vermislerdi hastaneden damlatıyorım ama tekrar oluyor, uykudan uyanıyor bu yüzden benimde adet kesilmişti 40 günüm cıkmadan simdi 48 günlügüz tekrar geliyor az az ama neden acaba normalde hapa başladım olmaması gerekiyordu
Nasıl yani :/ızlarrrrrrrrrrrrrrr doktorumla konuştuk:))))mayısın ilk haftası adetın 2.ci günü tedavi başlanacak dondurulmuş bebeğimi transfer edecekler..buzlukta annesını beklıodur bebişcikkkk:)))))
Canim damla dedigin serum fizyoloji ise onu burnunun icine dogru damlatarak degilde sıkarak yapman gerekiyo. Hani bizim d3nizee su kaçar ya öyle olmasi lazim ki açılsin. Ben de ogluma kullanıyorum pek sevmiyo hos degil ama napalim mecbur.Arka benim kızımın burnu tıkalı damla vermislerdi hastaneden damlatıyorım ama tekrar oluyor, uykudan uyanıyor bu yüzden benimde adet kesilmişti 40 günüm cıkmadan simdi 48 günlügüz tekrar geliyor az az ama neden acaba normalde hapa başladım olmaması gerekiyordu
Tüp bebek sanırımNasıl yani :/
Ilk yirmigun bizimkide o sekuldeydi.sonra uzamaya basladi.ama iki gundebir kesin yapiyoo.artik kizarip morarmiyoda.cok sukur gecti sanirim..Benimki de tam tersi günde 2 bazen 3 kere yapiyo sadece anne sütü veriyorum ben acaba benimki mi çok yapıyo
Bizim evde sicak oluyoo.ben normal giydiritorum.biz tisortle oturuyoruz onada zibin ve pijama giydiriyorum.battaniyeye sarmiyorum artik.bizimki erkek cok sicagi sevmiyoiKızlar bebekleri nasıl giydiriyorsunuz ? Evin sıcaklığı 24 den aşağı olmuyor bizim zıbın bi de üstüne bi takım iki pijama ama altına giydiriyorum kollar dışardan battaniyeye sarıyorum yine .. Yelek kullanamıyoruz daha toplanıyor devamlı kucakta hep ..
Bizim de 24 derece. Sma dun gunduz kombiyi kapamama ragmen 25 dereceydi. hava da ısındı. Zibinin uzerine takim giydiriyorduk. Birkac gundur kiss kollu citcitli badi uzerine (en azindan kisa kollu. Zobinlar uzun kollu) tulum giydiriyoruz. Ama hava baya isindi. Istanbuldayım ben. Ne giydirecegimi ben de şaşırdımKızlar bebekleri nasıl giydiriyorsunuz ? Evin sıcaklığı 24 den aşağı olmuyor bizim zıbın bi de üstüne bi takım iki pijama ama altına giydiriyorum kollar dışardan battaniyeye sarıyorum yine .. Yelek kullanamıyoruz daha toplanıyor devamlı kucakta hep ..
Biz de surekli serum fizyolojik kullanıyoruz. Dr öyle dediArkadaslar benim kızımın burnu tıkalı devamlı damla vermislerdi hastaneden damlatıyorım ama tekrar oluyor, uykudan uyanıyor bu yüzden benimde adet kesilmişti 40 günüm cıkmadan simdi 48 günlügüz tekrar geliyor az az ama neden acaba normalde hapa başladım olmaması gerekiyordu
Canım benim oglumda bu durumda suan.kizin iyilesti mi neler yaptin?ne yapmali bilmiyorumKızlarrrr tavsiyelerinize ihtiyacım var .... Kızımın uyku sorunu çok yok ama uyuyana kadar ıkınıyor sıkınıyor kırmızılaşıyor devamlı ağlama halinde uyanıkken.. Gazını çıkartıyoruz ağzından da çıkıyır hemen hemen her bezi kakalı oluyor .. Bazen kakası biraz sulu şeklinde oluyor karnından gurultu geliyor .. Bio damla var çok Gazlı olmadığını düşünerek vermiyordum .. Karnına bebe Yağı ile masajda yapıyorum .. Hangi saatlerde veriyorsunuz bu damlayı başka Önerileriniz nedir ??????? Help meeeeeeeeee.....
Kızlar bebekleri nasıl giydiriyorsunuz ? Evin sıcaklığı 24 den aşağı olmuyor bizim zıbın bi de üstüne bi takım iki pijama ama altına giydiriyorum kollar dışardan battaniyeye sarıyorum yine .. Yelek kullanamıyoruz daha toplanıyor devamlı kucakta hep ..
Bi gün bizimde öyle oldu Büyürken de o Sıkıntılar olabiliyormuş.. Inşallah sebebi de budur ..Bise sorucam anneler.bebegim dunden beri ikinip duruyor surekli.dun hic uyumadi.aksam 10da uyudu.gun icinde kakada yapiyor.gazinida cikariyor fazlasiyla.neden ikiniyor anlamadim.uyumak istiyor kipkirmizi oluyor ikinmaktan.uyuyamiyor.bu durumda olaniniz var mi acaba
Evet iyi oldu o akşam fenaydık kolik mi oldu dedik artık iyice uykusu bastırınca uyuyakaldı memede.. Kaç günlük bebişin?Canım benim oglumda bu durumda suan.kizin iyilesti mi neler yaptin?ne yapmali bilmiyorum
Ben evde uZun kollu body penye üst kalın ama ayaklı alt içine corap ve sarıyorum battaniye ye evim sıcak yeityor dışarı cıkarken daha sıguk oldugı iöin buraları daha kalın ve tulum seklince ceket gitdiriyorum .üste zıbın, uzun kollu çıtçıtlı body, uzun kollu üst; alta 2 pijama; ayaklara (pijama patikli değilse) 2 çift çorap bi de pazen sarılı
Aynen bende hala ilk Doğduğu gün gibi giydiriyorum Battaniyeye de sarıyorum kollarını bağlamadan .. Bıraksam mı ki battaniyeyi .. Kısa kollu çıtçıtlı badilerini giydirmiyorum ya üşür diye..Bizim de 24 derece. Sma dun gunduz kombiyi kapamama ragmen 25 dereceydi. hava da ısındı. Zibinin uzerine takim giydiriyorduk. Birkac gundur kiss kollu citcitli badi uzerine (en azindan kisa kollu. Zobinlar uzun kollu) tulum giydiriyoruz. Ama hava baya isindi. Istanbuldayım ben. Ne giydirecegimi ben de şaşırdım
Aynı giydiriyormuşuz.. Bende çok mu giydiriyorum diyordum ,,Ben evde uZun kollu body penye üst kalın ama ayaklı alt içine corap ve sarıyorum battaniye ye evim sıcak yeityor dışarı cıkarken daha sıguk oldugı iöin buraları daha kalın ve tulum seklince ceket gitdiriyorum .