• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 mart ayında dondurulmuş embriyo transfer yaptıracaklar burayaaa....

Cnm transferin hayırlı olsun.benimde transferim carsamba.dua edin bana
Senin embriyoların kalitesi neydi.ben cok korkuyorum cozülürken sorun olacak diye :(
bir tane a kalite 5. gun embriyosu bir tane de b kalite transfer ettiler. sorun olmadi cozunurken cok sukur, ins sizin de saglikla cozunurler

Bnde buGunn tedavime basladim dondurulmus icin, hakkımızda hayırlısı, estrofem ve coraspin killanacam
tedavin hayırlı olsun canım inşallah bu sefer hayırlı haber verirsin bize.dondurulmuş tedavi için reglinin kaçıncı günü başlanıyor tedaviye? herhangi bir kan tahlili falan yaptılar mı?bende biyopsi yaptıracaktım nisanda ama direkt transfer istiyorum nisanda.2.negatif alırsam öyle yaptırayım diyorum biyopsiyi

Kizlar iyi aksamlar. Bende dondurulnus tedavime basladim. Kasim ayinda tup bebek tedavim olumlu sonuclanmisti fakat 9.haftada kalbinin durdugunu ogrendik maalesef. 2ay ara verip bu ay dondurulmuslara basladim. Persembe gunu dondurulmuslarim cozulcek o gun veya cuma transfer olucak kismetse. Insallah bi terslik cikmaz. Hepimiz icin hayirlisi olsun

Transfer oldun dimi? Nasıl gecti. Insallah guzel sonuc alirsin nezaman belli oluyo. Neler yapiyosun. Bende yarin gidicem. Inşallah yumurta görür başlarız yine
Oldu canim transferim beklemedeyim duaya cok ihtiyacim var bu ara
Transfer oldun dimi? Nasıl gecti. Insallah guzel sonuc alirsin nezaman belli oluyo. Neler yapiyosun. Bende yarin gidicem. Inşallah yumurta görür başlarız yine
Transferin oldu canim insallah guzel bir sonuc aliriz hepimiz.bu aralar
Amin canim insallah Allah hepimizin yuzunu guldurur.Transferim oldu cok sukur canim cok eglenceli gecti hicbir sey anlamadim hemsirelerle doktorla muhabbet ederken transfer oldu bitti bile. Gozde hanimda girdi baya rahatlatti beni.bu aralar pek giremiyorum kadinlar kulübune.insallah senden de bugun guzel haberler aliriz.yumoslarin olusmustur insallah bolca.lutfen dualarinda banada yer ver.hakkimizda hayirlisi insallah.

Oldu canim transferim beklemedeyim duaya cok ihtiyacim var bu ara

Transferin oldu canim insallah guzel bir sonuc aliriz hepimiz.bu aralar

Amin canim insallah Allah hepimizin yuzunu guldurur.Transferim oldu cok sukur canim cok eglenceli gecti hicbir sey anlamadim hemsirelerle doktorla muhabbet ederken transfer oldu bitti bile. Gozde hanimda girdi baya rahatlatti beni.bu aralar pek giremiyorum kadinlar kulübune.insallah senden de bugun guzel haberler aliriz.yumoslarin olusmustur insallah bolca.lutfen dualarinda banada yer ver.hakkimizda hayirlisi insallah.
Tabiki dua ederim hep ediyorum hepimiz içinde. Senin içinde. Bende gittim bugün tam adet olamisim 3 kist yada yumurta var dedi. Baslamayalim şimdi muhtemelen yumurta da olsa boş olur yada işimize yaramaz boşuna para ödeme dedi.Adet tam olunca gel bakalim duruyolarsa uyutup seni aspire edelim kıst leri dedi dr. Aslinda bugun 3. Gun ama cok azdi. Doktordan ciktim hem karnım agriyo hem fazlalasti sasirdim. Bakcam yarın sokulurse ararım napayim diye.

evet canım transferim inşallah hayırla sonuçlanır embriyolarim 3.gün dondurulmuştu çok şükür 5.güne geldiler ve 2 tane verdiler miniklerim suan bi belirti vermiyolar beklicem sabırla
canim 3.gun dondurulup 5.gune gelmek nasil oluyor benimde dindurulmus tedavim olacak lutfen

Kizlar bnde çok skntilar cktim neler yasadm ama size ilk haberi BN verim bugün test gunumdu bnde hamileyimmm allahima şükürler olsun Rabbim esirgesin bebegimle bni kalp atisinida duyarm inş umut olsun diye yazm dedim
Canim Allah sagsalim kucagina da almayi nasip etsin insallah.cok sevindim..bende beklemedeyim simdi insallah bende guzel haberler paylasirim..hic belirti yasadin mi birde transfer sonrasi neler yaptin cok merak ettim.

Sağol canim bnm 9.gün bas agrisi çok oldu 11.gün bel agrisi oldu öyle çok belirgin biseyim olmadi ama transferden sonra boyle ara ara küçük küçük kasik batti sadece.bide o kadar su icmeme rağmen idrarim hep koyuydü ama belirti bekleme bnde hep bekledim 9.güne kadar :)sürekli yattim findik badem kuru uzum sut iç):

Kizlar bisey sorucam. Benim embriyolarim bugun cozuluyo transfer yarin olucakmis insallah. Sizlere ayni gun mu transfer oldu.

Kizlar bnde çok skntilar cktim neler yasadm ama size ilk haberi BN verim bugün test gunumdu bnde hamileyimmm allahima şükürler olsun Rabbim esirgesin bebegimle bni kalp atisinida duyarm inş umut olsun diye yazm dedim
Canm gözünaydn cok sevimdim
Benim transferim dun oldu ama umut pekvyok cunku doktor %10 gibi bir sans verdi.cozulurken dejanarasyon olmus

E="elvin_06, post: 40278218, member: 633387"]Canm gözünaydn cok sevimdim
Benim transferim dun oldu ama umut pekvyok cunku doktor %10 gibi bir sans verdi.cozulurken dejanarasyon olmus[/QUOTE]
Sagol canim allah razi olsun darisi inş sizin basiniza allahtan ümit kesilmez BN bunu çok iyi anladim yasadiklarimla inş tutunur bebegin sana

OTE="saniye1988, post: 40277082, member: 577290"]Kizlar bisey sorucam. Benim embriyolarim bugun cozuluyo transfer yarin olucakmis insallah. Sizlere ayni gun mu transfer oldu.[/QUOTE]
Bnmkini sabahsaat 8de cozdurme imzasini aldılar saat11 de transferi oldu

Back
X