• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 mart ayında dondurulmuş embriyo transfer yaptıracaklar burayaaa....

Benim de
OTE="saniye1988, post: 40277082, member: 577290"]Kizlar bisey sorucam. Benim embriyolarim bugun cozuluyo transfer yarin olucakmis insallah. Sizlere ayni gun mu transfer oldu.
Bnmkini sabahsaat 8de cozdurme imzasini aldılar saat11 de transferi oldu[/QUOTE]
Ayni gun transferim oldu .

İns elmaci adkim sen bugunmu transfer oldun .kac embriyo transfer oldu.benim 1 tane 3. Gun transfer etti .once 2 di sonradan degisti.8 hucreli compact dedi ins hayirlisi olsun

Aaaaa elmaci askim ozur diliyorum onceki sayfalari okumadim.sen hamilemissin.ayy cok sevindim.ayni hastaneye ayni doktor olmasida beni ayri sevindirdi.ayy anlatirmisin kac tane kacinci gun neler yaptin .ahmet hoca bana carsamba gunu soyledi bi hastamiz kac aydir bekliyoruz hamileymis dedi.ins sende oyle olursun dedi.sende problem neydi

Evet canim allahima binlerce şükür bugün transferinin 16.günü daha dua et kalp atidlarinida duyarim inş Rabbim onudaa nasip eder.bnm ki 5.gün embriyosu donmuş embriyo.bizde sperm sorunu var micro tese oldu .inş pozif sonucu sende gorursun

elmaci askim .!.:
Evet canim allahima binlerce şükür bugün transferinin 16.günü daha dua et kalp atidlarinida duyarim inş Rabbim onudaa nasip eder.bnm ki 5.gün embriyosu donmuş embriyo.bizde sperm sorunu var micro tese oldu .inş pozif sonucu sende gorursun
İns elmaci askim bebisin hep seninle saglikla 9 ay birlikte olsun ins canim.ilk kan testimi yaptin.kanda kac cikti

İns. Canim ya su mubarek gun cuma aksami rabbim kucagimizi bos koymasin ins 10.gün idrar testinde çok silik cikti.12.gün gittiğimde kanda 115. 14.gün kan testinde de230 cikti ins devami gelir bekleyiş bitmio bu seferde kalp atisini bekliom:)

İns. Canim ya su mubarek gun cuma aksami rabbim kucagimizi bos koymasin ins 10.gün idrar testinde çok silik cikti.12.gün gittiğimde kanda 115. 14.gün kan testinde de230 cikti ins devami gelir bekleyiş bitmio bu seferde kalp atisini bekliom:)
Merhaba hayirli olsun sonucun
Sen 10. Gunden once evde test yaptin mi acaba cok merak ettim :)

Merhaba
benimde tranferim oldu
3. gunum
benim 7 tane dondurulmus embriyom vardi
İkisini cozduler biri devam etmedi diger embriyoyu transfer ettiler
10 nisan test gunum hayirlisi diyorum

Arkadaslar merhaba benimde bugun transferim oldu. 5 tane dondurulmusum vardi 2 tanesi bugune gelmis ve 2sinide transfer ettiler. Hic aklimda yoktu bi yandan da heyecan sardi ikiz annesi olma fikriyle. Hayirlisi bakalim 15nisan test tarihim tabi ben o gune kadar kac kere yapcam allah bilir

kızlar bende bu ay regl olunca dondurulmuş embriyo transferi tedavisi için gideceğimde siz hangi aşamalardan geçtiniz.reglinin kaçıncı gününe denk geldi transferiniz biraz bilgi verir misiniz.

[QUOTEliveyourlife88, post: 40306604, member: 648407"]kızlar bende bu ay regl olunca dondurulmuş embriyo transferi tedavisi için gideceğimde siz hangi aşamalardan geçtiniz.reglinin kaçıncı gününe denk geldi transferiniz biraz bilgi verir misiniz.[/QUOTE]
Canim bn 2sine adet aldum 14 un de ilaçlara basladim 18ine transfer oldu

Canm gözünaydn cok sevimdim
Benim transferim dun oldu ama umut pekvyok cunku doktor %10 gibi bir sans verdi.cozulurken dejanarasyon olmus
Canım hayırlı olsun transferin inşallah rabbim güzel sonuçlandırır sen doktorun dediklerine takılma bence Allah verecek olan. pozitif düşün pozitif olsun sonucun ben buna çok inanıyorum.

selam kızlar..martta tup bebek denedım negatıf...memorıla ankara...2 tane dondurlmusum var onlarla denemeyı dusunoyorum...kac ay ara vermem gerekltı..kımyasal gebelıkte regl olmadım daha dun test gunumdu olmadı negatıf...1 aymı 2 aymı dınlneyım....ne dersınız cnm...

[QUO="fatmafaatma, post: 40454509, member: 661910"]selam kızlar..martta tup bebek denedım negatıf...memorıla ankara...2 tane dondurlmusum var onlarla denemeyı dusunoyorum...kac ay ara vermem gerekltı..kımyasal gebelıkte regl olmadım daha dun test gunumdu olmadı negatıf...1 aymı 2 aymı dınlneyım....ne dersınız cnm...[/QUOTE]
Bnm dr 2 ay ara veriyo sonra rahmin durumuna gore karar veriyo Rabbim emegimizi karsiliksiz birakmasin ins

Back
X