2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar ne alemdesiniz annisler ? ben yazamaya anca vakit buldum... kizim suan 11 aylik ve sezeryan sonrasi benim icin cok zor oldu berbatti! bebisinde memesi ve gobisi iltihaplandi sonra kalcasinda cikiklik oldugunu ogrendik filan derken kizim suan duzeldi bende yazmaya yeni firsat buldum... Gecen yil en iyi destegi burdan almistim ozledim sizleri yazayim dedim sizler nasilsiniz?

Bende çok aktif değilim ama buranin coookkk faydasını gördüm fırsat olursa giriyorum. Kendi adıma biz ıyiyiz doğum günü telaşı sardı.

Siz ne badireler atlatmissiniz umuyorum şimdi hersey yoluna girmiştir. Geçmiş olsun .

tesekkurler canim bende heyecan icindeyim tonla fikrim var ama hangilerini hayata geciricem bilemiyorum!

Sevgili Mart 2015 anneleri, bende bir mayıs 2015 annesi olarak sizden oto koltuğu için tavsiye isteyecektim. Hangi marka aldınız nasıl memnun musunuz? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Merhabalar bende anne olurken otokoltuğunu çok araştırdım güvenlik testlerini inceledim en iyi birkaç marka çıktı sonra hepsinin müşteri temsilcileri ile konuştum en kapsamlı olarak bilgi aldığım Kiddy Markasıydı. Benim oğlum birz tombul bir çocuk 9-18 ve 9-36 arasında muallakta kalıyordum. Kiddy de guardıanfix pro2 diye bir model koltuğu 12 yaşa kadar kullanabilecekmişiz, aslında güvenlik açısından bir çok faydası çıktı, başka markalardan 5 nokta emnıyet sistemi diye bir şey gördük ama bana güvenlik barlı olanlardan almak daha mantıklı geldi,satıcının bize anlattığı herhangi bir kaza esnasında çocuklar ilk baş kısmını diz bölgesine doğru çarparlarmış bu güvenlik barı sayesınde baş boyun ve omur iliği aynı anda öne doğru salınım yapıyor ve zedelenmiyor, dolayısı ile dizlerine çarpma etkiside kalkıyormuş, güvenlik testleride çok iyi, birde dedim ya tombul ve çok terliyor bızım ıcın terleme sorunuda önemlıydı mesela kılıfları çıkarıp makınede yıkayabılıyorum o yöndende içim rahat. Şuanda baya memnunuz gözüm kapalı önerebilirim.

öyle valla eski yazdıklarımızı okuyunca o heyecanlı günlere döndüm tekrar duygulandım çook...
güzel günlermiş

Meltem hayirli olsun saglikla kucagina al insallah. Zeynep nasil neler yapiyor. Hamile olan anneler var diger sayfada yaziyolar ama benim gibi cesaret edemeyende cok

Zeynep iyi şükür :) uslu uslu büyüyor :)
Sizde ne var ne yok..
Şükür ya 2. Geliyor kızıma kardes :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…