- 24 Aralık 2015
- 17
- 8
- 1
- 40
evet ilk olacak inşallahİlk doğumu senin
sağolasınAllah yardım etsın nezamn
Hadı hayorlısı ıns bızede gelıyor carsamba gunu kısmetse eltımınAllah yardım etsın nezamn
Hepimizi yeniden hazırlık telaşı sardı çok güzel gözüküyor hersey eline sağlık cnmKolay gelsin, yoruluyo insan ama çok güzel anılar biriktiriyorsun sonuçta : )
Bende çok aktif değilim ama buranin coookkk faydasını gördüm fırsat olursa giriyorum. Kendi adıma biz ıyiyiz doğum günü telaşı sardı.kizlar ne alemdesiniz annisler ? ben yazamaya anca vakit buldum... kizim suan 11 aylik ve sezeryan sonrasi benim icin cok zor oldu berbatti! bebisinde memesi ve gobisi iltihaplandi sonra kalcasinda cikiklik oldugunu ogrendik filan derken kizim suan duzeldi bende yazmaya yeni firsat buldum... Gecen yil en iyi destegi burdan almistim ozledim sizleri yazayim dedim sizler nasilsiniz?
Bende çok aktif değilim ama buranin coookkk faydasını gördüm fırsat olursa giriyorum. Kendi adıma biz ıyiyiz doğum günü telaşı sardı.
Siz ne badireler atlatmissiniz umuyorum şimdi hersey yoluna girmiştir. Geçmiş olsun .
Merhaba, konuya yazalı cok olmus ama belki cevap yazarsınız ben de bu mini parka yatagı almayı dusunuyorum, icine uygun yatak ve uyku setini nerden bulabilecegimi dusunuyorum bir oneriniz var mı? Bildiginiz bir site?Buldum dediğini
Her yerde 300 burda indirimde bi bak karar verdiysen
http://www.picabo.com.tr/graco-petite-bassinet-mini-park-yatak-benny-bell
Yatağı yok ama ayarlarsın herhalde
Sevgili Mart 2015 anneleri, bende bir mayıs 2015 annesi olarak sizden oto koltuğu için tavsiye isteyecektim. Hangi marka aldınız nasıl memnun musunuz? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
dimine muhabbetler dönerdi burada ey gidi günler
Var mı mart annelerınden 2. yi bekleyen
Meltem hayirli olsun saglikla kucagina al insallah. Zeynep nasil neler yapiyor. Hamile olan anneler var diger sayfada yaziyolar ama benim gibi cesaret edemeyende cok
Zeynep iyi şükür :) uslu uslu büyüyor :)
Sizde ne var ne yok..
Şükür ya 2. Geliyor kızıma kardes :)
melteeeem hamılemısın hayırlı olsunZeynep iyi şükür :) uslu uslu büyüyor :)
Sizde ne var ne yok..
Şükür ya 2. Geliyor kızıma kardes :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?