kısmet olursa uygun vakitte bende görüşeceğim belisimle. semoşum sedefim sizleri de görmeyi çok isterim
senin smileylerini sevsinlerBadeeeemİnşallah ya inşallah.
Nasılsın kuzum bu arada göremiyorum pek seni.
senin smileylerini sevsinlerkpss bölümlerinde takılmıyorum malum kuzu ama kk giriyorum faceyede giriyorum sen çok girmiyorsun hiç yazmıyorsunda kızlarla toplaşıp ettiğimiz muhabbetleri çok özledim ya
bi gün kızları toplayalım geyiğeBen de kpss bölümlerinde gezmiyorum kuzum.İkimizde
birbirimizin takip ediyoruz ama sen arkadaşlarımın aktiviteleri kısmında
görünmüyorsun .Girmiyorsun pek sık zannediyordum.
Ben de çok özledim o günleri kuzum ya.
inşallah kuzumm, sen karşıdaymışsın galiba?kısmet olursa uygun vakitte bende görüşeceğim belisimle. semoşum sedefim sizleri de görmeyi çok isterim
evet balım anadoludayım beninşallah kuzumm, sen karşıdaymışsın galiba?
bi gün kızları toplayalım geyiğe
Banada haber verin toplandiginizdaToplayalım valla canım
Banada haber verin toplandiginizda
Dogurmadiysam gelirim :)
Günaydın kizlar dün tekrar basladim calismaya iki gün calisip bir hafta ara veriyorum nolcak bu halim hic bilmiyorum :) duzen oturtmak ne zormus gercekten..dun vatandaslikdan bir unite bitti toplamda yedi unite bitti yedi unite kaldi hizlica bitirmek istiyorum kalanlarida hayirlisi bakalım. .herkes nerelerde calismiyor musunuz yoksa buraya yazmayi ihmal etmeyelim lütfen :)
Amin inşallah canimSafranım sensiz olur mu.Çok az kalmış doğuma. Hayırlısıyla
kucağına alırsın inşallah kuzum.
tamam sen doğur ona göre ayarlarızBanada haber verin toplandiginizda
Dogurmadiysam gelirim :)
Gunaydin kizlar, bende yeniyim KK da. Küçük kizim ve ev işlerinden firsat buldukca gunduz calisiyorum 1 saat bile olsa..asil calismam gece 12 den sonra kizim uyuyunca basliyor. 12 den 4 e kadar falan calisiyorum. Ben tamamen sinav modundayim artik tuvalete bile kitapla giricem nerdeyse zaman kaybolmasin diye :) kizimi ayagimda sallarken bile calisiyorum.cook inanıyorum kazanacagima ve bana güç veren de bu.. İlk girisim olacak öğretmenlik için bu seneye kismetmis.. Bölümüm tarih ve hedefim 88 almak..
eskiler yeniler, kavuşanlar kavuşma planı yapanlar, doğurmak üzere olanlar dokuz doğuranlar, ders çalışanlar çalışamayanlar, herkesler burdaymışmuhabbetiniz de neşeniz de bol olsun hatunlar bugün 195 ölçme sorusu çözdüm, yarın ölçme bitiyor inşallah, darısı diğer derslere...