iyi yapmışsın canım çalışırken hazırlanmak çok zor oluyor biliyorum... ben bi ara baya hızlanmıştım ama bi haftadır acayip bi isteksizlik var erken kalkıp planımı yapıp oturuyorum masanın başına ama devamı gelmiyor... napcamı hiç bilmiyorum... şu alımın branş sayılarını bi açıklasalardı aklım onda sürekli...
damdan düşer gibi atladım topiğe ama bu sevincimi önceden beni tanıyanlarla paylaşmak istedim
biz belissayla tanıştıknerdeeenn nereye dimi? ben yıllardır başka bi ilde, o başka bi ildeyken 2015 in ilk günlerde kader bizi istanbulda buluşturdu. hem de ikimiz de istanbula bir anlık kararlarla gitmişken.. keşke o, bu, şu da olsaydı şu an yanımızda dedik. eski tayfa, belissayı görünce hepinizi görmüş kadar oldum. umarım sizlerle de böyle bi görüşme ayarlarız
damdan düşer gibi atladım topiğe ama bu sevincimi önceden beni tanıyanlarla paylaşmak istedim
biz belissayla tanıştıknerdeeenn nereye dimi? ben yıllardır başka bi ilde, o başka bi ildeyken 2015 in ilk günlerde kader bizi istanbulda buluşturdu. hem de ikimiz de istanbula bir anlık kararlarla gitmişken.. keşke o, bu, şu da olsaydı şu an yanımızda dedik. eski tayfa, belissayı görünce hepinizi görmüş kadar oldum. umarım sizlerle de böyle bi görüşme ayarlarız
aaa süpermiş, Allah muhabbetinizi artırsın sedefcimdamdan düşer gibi atladım topiğe ama bu sevincimi önceden beni tanıyanlarla paylaşmak istedim
semim senin o smileyine bayıldım yaaGerçekten miKeşke ben de orada olsaydım ya. Çok güzel
bir duygu olsa gerek Sedefim.İnşallah devamını getiririz canlar.
semim senin o smileyine bayıldım yaabana üniv zamanını hatırlattı, çok yakın bi sınıf arkadaşım vardı -hala da var çok şükür hiç kopmadık - sınav zamanları ders çalışmak için bi araya gelir ama dedikodu yapmaktan ders çalışamazdık masanın başında sabaha kadar böyle konuşur gülüşürdük
aynen canım ileriye pek gidemediğim için geride kalanları çok özlüyorum... atananlar evlenenler çocuğu olanlar daha az özlüyor, hatırlıyor, anıyor o günleri... ben bu 5 yılı yaşamamış gibiyim... ayy çok efkarlandımÜniversite yılları çok güzeldi be holofiram.Çok özledim o günleri.
Dershaneye kayıt yaptırmana sevindim.ben fransızca öğretmenliği mezunuyum 4 yıllık aradan sonra ders çalışıp atanmaya karar verdim ancak evde çalışmak çok zormuş.çocuk var,eş var,ev işleri var maağlesef az motivasyon var.yatakta tamam yarın çok güzel çalışacağım diyorum planlar yapıyorum.eşi işa gönder,çocuğu öğle kreşe,evi topla derken motivasyon sıfıra düşüyor,bir isteksizlik uyku ve yorgunluk alıp beni yatağa götürüyor sonra pişmanlıklar serisi.ben bu şartlarda çalışıyorum.yine de umutluyom.coğrafya,gelişim,öğrenme,türkçe bitti.rehberliğin 3.konusundayım anayasa, tarih ve fırsat buldukça matematik çalışıyorum.benimkisi böyle canım her şeye rağmenmerhabalar bende bir azim ve gayretle dersaneye kaydoldum ve düzenli bir şekilde ders çalışmaya başladım inşallah sene sonunda hepimiz olmak istediğimiz yerden çok daha şyi yerlerde atanmış eğitim hizmeti verebilen öğretmenler oluruz.
BÖlümüm Okul Öncesi Öğretmenliği en son 76 ile kapatmış. Allah yardımcımız olsun sizler neler yapıyor nasıl çalışıyorsunuz.
Motivasyon durumunuz nasıl arkafaşlar?
yaaaa bende ders programi dahilinde çalışıyorum günü gününe tekrar ve soru çözğmleri mümkün olduğunca ama ara sıra başarısızlık hissine kapıldığım oluyor ya olmazsa diye sürenin yetmeyip her derse bakamama endişesi oluşuyor. Biz elimizden geleni yapalım da inşallah olur yaa.Dershaneye kayıt yaptırmana sevindim.ben fransızca öğretmenliği mezunuyum 4 yıllık aradan sonra ders çalışıp atanmaya karar verdim ancak evde çalışmak çok zormuş.çocuk var,eş var,ev işleri var maağlesef az motivasyon var.yatakta tamam yarın çok güzel çalışacağım diyorum planlar yapıyorum.eşi işa gönder,çocuğu öğle kreşe,evi topla derken motivasyon sıfıra düşüyor,bir isteksizlik uyku ve yorgunluk alıp beni yatağa götürüyor sonra pişmanlıklar serisi.ben bu şartlarda çalışıyorum.yine de umutluyom.coğrafya,gelişim,öğrenme,türkçe bitti.rehberliğin 3.konusundayım anayasa, tarih ve fırsat buldukça matematik çalışıyorum.benimkisi böyle canım her şeye rağmen
aynen canım ileriye pek gidemediğim için geride kalanları çok özlüyorum... atananlar evlenenler çocuğu olanlar daha az özlüyor, hatırlıyor, anıyor o günleri... ben bu 5 yılı yaşamamış gibiyim... ayy çok efkarlandım
Selam canlarım.
Hepinizi cok özledim,iyisinizdir inşallah
sedefimle buluştuk pazartesi günü. Garip bir duygu buradan yıllarca arkadaş olup da gerçeğini görmekÇok tatlı zaten sedefim hiç yabancılık cekmedim yanında
inşallah sizlerle de bir gün buluşuruz canlarım
hepinizi seviyorumm
sağolun kızlar, hiç belli olmaz valla. bana geçen yıl sen seneye istda belissayla tanışıp görüşceksin deseler hayatta inanmazdım ama kader kısmet işte =)Selam canlarım.
Hepinizi cok özledim,iyisinizdir inşallah
sedefimle buluştuk pazartesi günü. Garip bir duygu buradan yıllarca arkadaş olup da gerçeğini görmekÇok tatlı zaten sedefim hiç yabancılık cekmedim yanında
inşallah sizlerle de bir gün buluşuruz canlarım
hepinizi seviyorumm
sağolun kızlar, hiç belli olmaz valla. bana geçen yıl sen seneye istda belissayla tanışıp görüşceksin deseler hayatta inanmazdım ama kader kısmet işte =)
bahçede nöbetçiydim, arkamdan biri seslendi sedef diye, birbirimizi hiç görmediğimiz ama çok iyi tanıdığımız için hemen sıcacık sarıldık arkadaşımla =)