- 25 Ekim 2014
- 507
- 349
iyi geceler mericim... ben de kişilik gelişimini bitirip 110 soru çözdüm...kızlar ölçmeden bir konu daha bitti fazla çalışmadım bugün iyi geceler
konu uzunsa bir konu çalışıp o konuyla ilgili tüm soruları çözüyorum ama kısaysa birkaç konu çalışıp yine tüm soruları çözüyorum. soruları aynı gün çözmediğimde rahat edemiyorum bir de ertesi güne kalınca unutuveriyorum, pekişmiyor. kendime ulaşılabilir hedefler koyuyorum yoksa hiç çalışamıyorum canım...bir de halofira ya bir sorum olacak.ben gün içerisinde bir ya da iki dersin konusunu çalışabiliyorum ancak fakat arkasından pek soru çözemiyorum.sen sadece tek konu çalışıp o gün sadece onun sorularını mı çözüyorsun acaba?
Teşekkür ederim cevabın içinkonu uzunsa bir konu çalışıp o konuyla ilgili tüm soruları çözüyorum ama kısaysa birkaç konu çalışıp yine tüm soruları çözüyorum. soruları aynı gün çözmediğimde rahat edemiyorum bir de ertesi güne kalınca unutuveriyorum, pekişmiyor. kendime ulaşılabilir hedefler koyuyorum yoksa hiç çalışamıyorum canım...
bi yerden başlamak gerek, çok olmamış mezun olalı. bu kadar umutsuz olmayın...kpss ye çalışamıyorum2013 mezunuyum 6 aylık bebeğim var . sorumluluklarım var cook. ama hergün düşünüyorum bazen ağlıyorum .çalışmıyorum evet ama aklımdanda cıkmıyo .kitaplarım öylece duruyo .
bilişsel gelişimi bitirip 105 soru çözdüm, iyi geceler...
merhaba canım... ihtiyaç konu anlatım, soru bankam ve fem soru bankam var bu üçünden çözüyorum...Merhaba cnm eğitimde her konuda bende iki üç test ancak oluyor onda da 50 soru ancak çıkıyor farklı kaynaklardan mi çözüyorsun soruları tek kaynakta mi bu kadar soru var acaba
maşallah... ben de bu ay eğitimi bitirmeye çalışıyorum, şubata sarkarsa canım sıkılcak... mat hakkında hiçbir fikrim yok ama elimde geçen yıllara ait data konu anlatım, soru bankası ve uzman kariyer mat öğreten soru bankası var istersen göndereyim sana öylece duruyorlar...Kızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum. çalışmalarım hemen hemen istediğim tempoda gidiyor bu hafta mat ve turkce haftası ilan ettim
hergün 180 e yakın bu ikisinden soru çözüyorum en sonda eğitimden bi konudan 30 40 soru çözüyorum. simdilik bu sekilde gidiyor benim..herkese kolay gelsin.. Bu arada
matematikten kaynak önerebilir misiniz ?
maşallah... ben de bu ay eğitimi bitirmeye çalışıyorum, şubata sarkarsa canım sıkılcak... mat hakkında hiçbir fikrim yok ama elimde geçen yıllara ait data konu anlatım, soru bankası ve uzman kariyer mat öğreten soru bankası var istersen göndereyim sana öylece duruyorlar...
rica ederim canım ben mat çalışmıyorum da setlerdeki matlar duruyor... eğitim çok uzadı ya hepi topu yüzde on beş etkiliyor zaten... geçen sene 60 netim vardı, bu sene fullemek gerek... bugün gelişim bitti, 255 de soru çözdüm. pazara kadar öğrenmeyi, haftaya pazara kadar da rehberliği bitirmeyi planlıyorum ama bakalım...Teşekkür ederim bende aslında mat kaynak çok yediiklim data Pegem var ama en cok pegemi beğendim soru sayısı daha az gibi geldi diğerlerinde mat soru çözümüne ağırlık vermek istiyorum. Eğitimi bitirdim ben çok şükür sadece program son iki konu kaldı onada çok sıkıldım bıraktım o yüzden. Bitirirsin subata bence iyi gidiyorsun zaten
rica ederim canım ben mat çalışmıyorum da setlerdeki matlar duruyor... eğitim çok uzadı ya hepi topu yüzde on beş etkiliyor zaten... geçen sene 60 netim vardı, bu sene fullemek gerek... bugün gelişim bitti, 255 de soru çözdüm. pazara kadar öğrenmeyi, haftaya pazara kadar da rehberliği bitirmeyi planlıyorum ama bakalım...
aynen şu konular bi biteydi... denemelerdeki sorular daha kaliteli, haftada bi kere eğitim denemesi çözmek iyi oluyor... mat 100 soru sözelden 200 çözmeye bedeldir, seninki de gayet güzelBende eğitimden iyi bi sonuc almak istiyorum o yüzden de konu bitirip bol soru çözümü yapmak gerekiyor tabi.
Çok iyi çözmüssun tebrik ediyorum. bende mat 100 soru türkçe 20 soru kapattım bugünü eğitim canim istemedi
aynen şu konular bi biteydi... denemelerdeki sorular daha kaliteli, haftada bi kere eğitim denemesi çözmek iyi oluyor... mat 100 soru sözelden 200 çözmeye bedeldir, seninki de gayet güzel