2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

Merhaba kızlar
Ben de geçen hafta kendime tatil yaptım :KK45:
Gelişimden ihtiyaç konu anlatımlı kitaptan tekrar yaptım ve sorularını çözdüm.
2010 yılının yayını ama tekrar etmek amaçlı olduğu için çok faydası oldu.
Bir de daha saçmalamaya yeni yeni başladığı dönemler olduğu için dili daha sade daha kısa.
Temel şeyleri tamamen oturttum.
Tarihi yükselmenin sonuna kadar ince ince not alarak tekrar ettim.
İlerleyen zamanlarda burada da paylaşacağım bir topik açıp.
5 6 tane kaynaktan toparladım. Ama ona rağmen yine de eminim eksik ayrıntılar vardır.
Her kaynakta farklı birşeyler oluyor.
Şu tarihin pusulası diye bir kitap var ya.
Onu da mart sonuna doğru alacağım tekrar bir daha tarihi tekrar etmek lazım çabuk unutuyorum çünkü ben :KK43:
Sürekli plan değiştiriyorum bu arada :KK51:
2 gün rehberlik+ 2 gün tarih + 2 gün coğrafya kalan 1 günde tekrar ve anayasa çalışırım belki.
Anayasaya da gıcık oluyorum zaten :KK62: Tabi her gün de tekrar yapıyorum mat+ türkçe + gelişim + öğrenme her gün bunlardan soru çözüyorum.Tarihten geldiğim yere kadar çıkardığım notlarımı okuyorum.
Gece yatarken de mp3e attığım coğrafya videolarını dinlemeye çalışıyorum ama 10 dk geçiyo geçmiyo uykuya dalıyorum :confused:

Merhaba kızlar
Ben de geçen hafta kendime tatil yaptım :KK45:
Gelişimden ihtiyaç konu anlatımlı kitaptan tekrar yaptım ve sorularını çözdüm.
2010 yılının yayını ama tekrar etmek amaçlı olduğu için çok faydası oldu.
Bir de daha saçmalamaya yeni yeni başladığı dönemler olduğu için dili daha sade daha kısa.
Temel şeyleri tamamen oturttum.
Tarihi yükselmenin sonuna kadar ince ince not alarak tekrar ettim.
İlerleyen zamanlarda burada da paylaşacağım bir topik açıp.
5 6 tane kaynaktan toparladım. Ama ona rağmen yine de eminim eksik ayrıntılar vardır.
Her kaynakta farklı birşeyler oluyor.
Şu tarihin pusulası diye bir kitap var ya.
Onu da mart sonuna doğru alacağım tekrar bir daha tarihi tekrar etmek lazım çabuk unutuyorum çünkü ben :KK43:
Sürekli plan değiştiriyorum bu arada :KK51:
2 gün rehberlik+ 2 gün tarih + 2 gün coğrafya kalan 1 günde tekrar ve anayasa çalışırım belki.
Anayasaya da gıcık oluyorum zaten :KK62: Tabi her gün de tekrar yapıyorum mat+ türkçe + gelişim + öğrenme her gün bunlardan soru çözüyorum.Tarihten geldiğim yere kadar çıkardığım notlarımı okuyorum.
Gece yatarken de mp3e attığım coğrafya videolarını dinlemeye çalışıyorum ama 10 dk geçiyo geçmiyo uykuya dalıyorum :confused:

:KK9::KK9::nazar:

Çalışkan zümrem benim.
Amour46.gif
:KK53: hem de nasıl semim :KK48: 3bin 5bin alsa da kurtulsak :KK72:

bitmeyen ölçme yapmışlar:KK48: bi gün daha geçti yine bitiremedim acayip sürüncemede kaldı, pg den de beter:63: ama yarın kesin bitiyor Hoppa iyi geceler canlar:KK68:

Günaydın kızlar, bende sınava hazırlanıyorum. GK- GY Konu anlatımlı bir set almayı düşünüyorum m Mesela ihtiyaç sizce nasıl yada başka konu anlatımlı tavsiyesi olan var mı?

Gunaydin kizlar, bende yeniyim KK da. Küçük kizim ve ev işlerinden firsat buldukca gunduz calisiyorum 1 saat bile olsa..asil calismam gece 12 den sonra kizim uyuyunca basliyor. 12 den 4 e kadar falan calisiyorum. Ben tamamen sinav modundayim artik tuvalete bile kitapla giricem nerdeyse zaman kaybolmasin diye :) kizimi ayagimda sallarken bile calisiyorum.cook inanıyorum kazanacagima ve bana güç veren de bu.. İlk girisim olacak öğretmenlik için bu seneye kismetmis.. Bölümüm tarih ve hedefim 88 almak..
Hosgeldin canim cok imrendim sana benim isteyip de yapamadiklarimi yapiyorsun. Benimde bir oglum var gunduz pek vaktim olmuyo gece çalışayım diyorum yorgunluktan sizip kaliyorum gece de iki saate bi bebegimi emzirmek icin uyandigim icin sabah da erken kalkamiyorum napcam nasil caliscam ben ya :KK43: bana da biraz taktik versene işin icinden cikamiyorum

Selam herkese.bende besinci yilim hala daha yilmadan hazirlaniyorum.bu yil evde hazirlaniyorum.kursun zaman kaybi oldugunu dusunuyorum.artik.
Gelelim bu yilki calisma stilime..diger yillarda matematige hic calismadim.matematiksiz girdim.hep sinavlara.bu yil hirs yaptim ve kasimdan bu yana matematik dersi aliyorum.ve suanda cok iyi gidiyor.matematik nankotr degil cunku.ve zihni hic yormuyor.
Ogrenme pskilojisi ve oyt tamamen bitti.ve hergun bu iki dersten unutmamak icin en az 60 soru cozuyorum toplamda 120.
Cografyadan nufus ve yerlesmeye gectim.cografyayi cikardigim.ozetlerlr hergun tekrar ediyorum.ve en az 50 soru cozuyorum.
Bugunde rehberlik ve gelisime basladim.birde turkce.turkceden ara ara sorular cozdum

Birde gecmis yillarin sorularini surekli cozuyorum.celdiricilerini buluyorum.cunku her yil degistirip degistirip soruyolar.faydasi oluyor banada.
Tarihten ise tatihin pusulasi kitabini aldim.subat sonunda tarih ve vatandasliga baslayacagim.cunku cok unutuluyo ve beyin yoruyor.
Benim.calisma yontemim bu..sindire sindire..bakiyorum iki gunde bi ders bitirip iki gunde baska ders bitiriyolar.ben hergin belirledigim derslere calisiyorum.sinditdiktrn sonra yeni ders ekliyorum.listeme...
Birde bu yil konularim tamamen bitmeden asla denemeye girmeyecegim..moral bozuklugundan baska hicbi faydasi yok.tecrubeyle sabit...
Evli olunca iki kat zor oluyor..hetkese kolay gelsin..insallah bu yil.isteyen herkes kazanir...tabikide emeksiz ekmek olmaz...yilmak yok hic..

lokumummst: 38856324KK .!.:
Hosgeldin canim cok imrendim sana benim isteyip de yapamadiklarimi yapiyorsun. Benimde bir oglum var gunduz pek vaktim olmuyo gece çalışayım diyorum yorgunluktan sizip kaliyorum gece de iki saate bi bebegimi emzirmek icin uyandigim icin sabah da erken kalkamiyorum napcam nasil caliscam ben ya :KK43: bana da biraz taktik versene işin icinden cikamiyorum

Canim ben gece guzel bi cay demliyorum uykum gelirsede yuzumu yikiyorum birkac ay sabret diyorum kendime. Dersleele ilgili notlartutup bunlari mutfaga koridora buldugim yerlere yapistiriyorum. Hic kopmuyorum yami sonav modundan. Yapicak bisi yok baska sansimda yok..

Canim ben gece guzel bi cay demliyorum uykum gelirsede yuzumu yikiyorum birkac ay sabret diyorum kendime. Dersleele ilgili notlartutup bunlari mutfaga koridora buldugim yerlere yapistiriyorum. Hic kopmuyorum yami sonav modundan. Yapicak bisi yok baska sansimda yok..
Dogru diyorsun cnm öyle yada boyle calismaktan başka yapck bisi yk. Bende gündüzleri azda olsa caliscam ins bebegimi uyutup. Gece de bir iki saat kendimi alistirana kdr calisim diyorum sonra kademe kademe uzatirim saati. Inşallah konulari yetistirebilirim cok yavas ilerliyorum çünkü

Canim zaten 10 saat calismak yada 1 saat calismak önemli değil. Önemli olan verimli calismak. O calistigin saatlerde konuyu gerçekten anlamis olmak. Bos vaktim olsa bile benim full ders calismam çünkü. Bana bisi kaymaz Boguluyorum sikilirim demotive olurum. Aralıklarla enn fazla 8 saat calisirim ben. O calismadan aldigim doyum önemli. Hem arkadan da soru cozerim, hergunde soru cozerek o konuyu taze tutarim.

Canim zaten 10 saat calismak yada 1 saat calismak önemli değil. Önemli olan verimli calismak. O calistigin saatlerde konuyu gerçekten anlamis olmak. Bos vaktim olsa bile benim full ders calismam çünkü. Bana bisi kaymaz Boguluyorum sikilirim demotive olurum. Aralıklarla enn fazla 8 saat calisirim ben. O calismadan aldigim doyum önemli. Hem arkadan da soru cozerim, hergunde soru cozerek o konuyu taze tutarim.
:KK9::KK9:

X