- 22 Mayıs 2012
- 950
- 446
Merhaba kızlar
Ben de geçen hafta kendime tatil yaptım
Gelişimden ihtiyaç konu anlatımlı kitaptan tekrar yaptım ve sorularını çözdüm.
2010 yılının yayını ama tekrar etmek amaçlı olduğu için çok faydası oldu.
Bir de daha saçmalamaya yeni yeni başladığı dönemler olduğu için dili daha sade daha kısa.
Temel şeyleri tamamen oturttum.
Tarihi yükselmenin sonuna kadar ince ince not alarak tekrar ettim.
İlerleyen zamanlarda burada da paylaşacağım bir topik açıp.
5 6 tane kaynaktan toparladım. Ama ona rağmen yine de eminim eksik ayrıntılar vardır.
Her kaynakta farklı birşeyler oluyor.
Şu tarihin pusulası diye bir kitap var ya.
Onu da mart sonuna doğru alacağım tekrar bir daha tarihi tekrar etmek lazım çabuk unutuyorum çünkü ben
Sürekli plan değiştiriyorum bu arada
2 gün rehberlik+ 2 gün tarih + 2 gün coğrafya kalan 1 günde tekrar ve anayasa çalışırım belki.
Anayasaya da gıcık oluyorum zaten Tabi her gün de tekrar yapıyorum mat+ türkçe + gelişim + öğrenme her gün bunlardan soru çözüyorum.Tarihten geldiğim yere kadar çıkardığım notlarımı okuyorum.
Gece yatarken de mp3e attığım coğrafya videolarını dinlemeye çalışıyorum ama 10 dk geçiyo geçmiyo uykuya dalıyorum
Ben de geçen hafta kendime tatil yaptım
Gelişimden ihtiyaç konu anlatımlı kitaptan tekrar yaptım ve sorularını çözdüm.
2010 yılının yayını ama tekrar etmek amaçlı olduğu için çok faydası oldu.
Bir de daha saçmalamaya yeni yeni başladığı dönemler olduğu için dili daha sade daha kısa.
Temel şeyleri tamamen oturttum.
Tarihi yükselmenin sonuna kadar ince ince not alarak tekrar ettim.
İlerleyen zamanlarda burada da paylaşacağım bir topik açıp.
5 6 tane kaynaktan toparladım. Ama ona rağmen yine de eminim eksik ayrıntılar vardır.
Her kaynakta farklı birşeyler oluyor.
Şu tarihin pusulası diye bir kitap var ya.
Onu da mart sonuna doğru alacağım tekrar bir daha tarihi tekrar etmek lazım çabuk unutuyorum çünkü ben
Sürekli plan değiştiriyorum bu arada
2 gün rehberlik+ 2 gün tarih + 2 gün coğrafya kalan 1 günde tekrar ve anayasa çalışırım belki.
Anayasaya da gıcık oluyorum zaten Tabi her gün de tekrar yapıyorum mat+ türkçe + gelişim + öğrenme her gün bunlardan soru çözüyorum.Tarihten geldiğim yere kadar çıkardığım notlarımı okuyorum.
Gece yatarken de mp3e attığım coğrafya videolarını dinlemeye çalışıyorum ama 10 dk geçiyo geçmiyo uykuya dalıyorum