2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

Canim bence
Yediiklim
Data
Yargi
Beyaz kalem
İhtiyaç
Fem
Uzman kariyer
Pegem
Bunların hepsini cozmelisin. Ne kadar farklı kaynak cozersen o kadar farklı soru tarzi görürsün
Ve de konu calistiktan sonra 100-200 soru coz ki konuyu pekistir.

Kesinlikle haklısın belisim,alımlar çok dengesiz ben seneye şaşıracak bir sonuç bekliyorum belki bizi üzdüklerinin farkına varırlar

canım bende yavaştan alıyorum zaten önlisans Kpss den yeni çıktım.. Vizeler falan başlamadan aradan ne çıkarırsam kardır. Nasip bakalım.

yediiklimi beğeniyorum ben onun yanında fem yargı eline ne geçerse çözmeye calıs canım.
Evet canım ben kasımı beklemeye karar verdim zaten. İyice kendimi gaza getiricem inşallah bu sürede de.
Kesinlikle haklısın belisim,alımlar çok dengesiz ben seneye şaşıracak bir sonuç bekliyorum belki bizi üzdüklerinin farkına varırlar
Kuzum onlar farkına varmaz da belki bir mucize olur yoksa onların farketmesi falan uzun iş
canım bende yavaştan alıyorum zaten önlisans Kpss den yeni çıktım.. Vizeler falan başlamadan aradan ne çıkarırsam kardır. Nasip bakalım.
Anladım canım. Okulla zor olur doğru elinden geldiğince yetiştirirsin inşallah sınavların başlamadan.

hoşbulduk azizim
telefon konusunda sıkıntı yaşamamanıza çok sevindim canım son okuduklarımdan hatırlıyorum da şubatta Allah izin veririse birşeyler olacak dediğini hatırlıyorum canım umarım doğru hatırlıyorumdur..

İnşallah kasımda güzel bi kadro verirler de iyi haberlerini alırız kuzum çalışmamanı anlayabiliyorum o kadar emek ve o güzelim puan yani diyecek bir şey bulamıyorum canım ya Allah kasımda yüzünü güldürür inşallah..

hoşbulduk balımm
kendini kasma canım ne zman gaza geldin o zaman başlamak en iyisi.. İnşallah uzaktan eğitimle birlikte bir hışımla başlarsın.. senin sevdicek neler yapıyor?

hoş geldin moris tekrar hazırlanman hayırlı olsun, inş son olur artık...

anammm holofim hoşbulduk inşallah canım benim hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun kuzumm

Nilkon abla nasılsın? Alperencik gazlıymış gaza yapabileceğin birşey yok mu ablam ya? İnşallah senden de alperenin de kısmetiyle şubatta güzel haberler alırız.

clemim sen nasılsın?

kızlar benim sizlere bir sorum var geçen sene eğitim bilimlerinden hangi yayınlar konu konu olan soru bankası çıkardı?
bu sene şimdilik sadece pegem çıkarmış.. Pegemi şimdiden alsam mı yoksa diğer yayınları beklesem mi? yani pegemin eğitim soruları nasıl? elimde eğitim bilimlerinden hiç soru bankası yok konu çalışıp soru çözmeyince olmaz diye eğitimde çalışmak istemiyorum. kafam çok karışık

Pegemin sorulari iyi diyorlar aslinda internetten arastirdigimda yediiklim ve pegem i egitim bilimlerinde cok öneriyorlardi forumlarda.

merhaba canım evet bır ara hıc gıremedım bebıs yok henuz sen sanırım baskasıyla krıstırdın
bıraz evlılıgımın tadını cıkarayım sonrası kısmet artık :)

ooo morisi hoşgeldn cnm ..uzun zamandır yoktun..özletme kendini..bende iyiyim kzum ya yavaştan başlamıştım çalışmayada kurban bayramı girince toparlanamadım..eğitimden cnm yediiklimin ssoru bankaları çok güzzel..konu konu sorular..

Pegemin sorulari iyi diyorlar aslinda internetten arastirdigimda yediiklim ve pegem i egitim bilimlerinde cok öneriyorlardi forumlarda.

aynen cnm..eğitimde nirvanaya ulaşınca da beyaz kalem çözün..

merhaba canım evet bır ara hıc gıremedım bebıs yok henuz sen sanırım baskasıyla krıstırdın
bıraz evlılıgımın tadını cıkarayım sonrası kısmet artık :)

afedersin cnm karıştırdım galiba evet..eşin iş arıyordu bulabildimi peki..

hoşbulduk azizim

morisim benim sevdicek de iyi çok şükür ama bu ara konusamıyoruz telefonda. Orada bir asker cebinde telefonla komutanın yanına gitmiş tam o sırada da telefon çalınca almışlar tabi elinden. Herkesi de kontrol etmişler falan artık diken üstündeler o yüzden. Ama Allaha şükür yarıladık askerliği 3 ay gitti 3 ay kaldı
pegemin eğitimi iyi kuzum ve konu konu ayrılıyor ben de almıstım gayet begenmiştim tavsiye ederim.

Son düzenleme:

bilgi verdiğin için teşekkür ederim izumii

hoşbulduk canım.. Özür dilerim canım Kpss den uzaklaşmak için net kullanmadım kendimi tv ve mutfağa vermiştim tekrar ders çalışma fikrine adapte olunca geldim kusura bakmayın canım ben önceki sene yediiklim çözdüm geçen sene yine yediiklim candır dedim aldım ama sorular aynıydı o yuzden bu sene yediiklimden uzak durmak istiyorum sorular aynı olabilir diye.. ayrıca fikir verdiğin için teşekkür ederim..

toplan kuzum toplan bak bayram geçeli 2 hafta oluyor

iyi olmasına sevindim canım ama telefon işine üzüldüm ya.. Neyse sağ salim gelsin de kuzum nasıl olsa ayrılıklara alışığız bizler

kitap için fikir vermişsin canım çok teşekkür ederim..

selam kızlar antidepresan uyku yapar dedi herkes ama tam tersine iki gecedir uyuyamıyorum. ağrılarım da devam ediyor başka bi hastaneye görüncem. oturup kitap okuyamıyorum ama yattığım yerden video izliyorum iki gündür, ısınmaya başlamışken uzaklaşmak istemedim

Ben ablamin doğumunu bekliyorum hala erzurum da
Bugün yarin dedik 2 hafta oldu
Beklemek çok sikici
Sen nasilsin kuzum
sizin bebenin doğacağı yok

napim işe giricem de kaç gündür ayaklarıma kara sular indi
hala bitmedi daha gitmem yerler var
napim kuzu madem durum bu dedim iyi bir yere girmem lazım diye kendimi yırtıyorum

sizin bebenin doğacağı yok

napim işe giricem de kaç gündür ayaklarıma kara sular indi
hala bitmedi daha gitmem yerler var
napim kuzu madem durum bu dedim iyi bir yere girmem lazım diye kendimi yırtıyorum
Aynen bebek 10 ay 1 haftalık oldu
İyi etmisin canim evde dur dur psikolojin bozulurdu.
Ben bile ocakta bebek doğacak eve gidince bos boş sikilirim 2 ayda olsa kuran kursuna mi gitsem diyorum.
Bir önceki sene 9 ay girmiştim tevcidli öğrendim ama sonraki sene KPSS yüzünden üstüne pek dusemedim.
Kayit olmam da 2 ay için misafir öğrenci olarak giderim.
Simdi annemin ablamin yaninda bile sikiliyorum boşluğa düştüm. Evde daha çok.sikilirim.
İyiki bebegi ertelememisim. Atanmam olmasa bile o bana uğraş olacak.

canım çok sağol. aynen öyle dediğin gibi. bu yıl hiç umudumuz yok. her şey berbat gidiyo, dün akşam 10 da çıktık işten. ertesi gün de ders 9 da başlamasına rağmen 8 de okula istiyolar. çok bitkinim vallahi.

sağol safranım. aynen dediğin gibi. benim ilk senem olduğu için bütün kolejler böyle sanıyodum. hepsi böyle değilmiş, iyi yerler de var. en azından belirli saatlerde çıksak tamam dicem, ama şimdi haftasonunu da çıkarttılar başımıza. hep bi boşluk olsa da kpss çalışsam diye bakmaya başladım ama o boşluk hiç yok. düşün bi de ben bunu seneye edirnede özelde çalışmak için çekiyorum. ne hallere düşürdü devlet! kesinlikle ders çalışmak istiyorum safranım. haftasonumu almasınlar bari de haftasonu çalışayım
holom öncelikle geçmiş olsun tatlım. stres bizi mahvediyo. umarım daha iyi olursun. evet aynen anlattığın gibi, hiç vicdan yok! böyle insanın istifasını veresi geliyo, sırf buralarda ev tuttum masraf yaptım diye gidemiyorum. bi de ben çocuklarımı çok seviyorum. iyi ki bana 4. sınıfları vermişler. 3 olsaydılar seneye onları bırakacağım için çok üzülürdüm. şu 8 ay nasıl geçicek hiç bilmiyorum.
sağol ayşegülümmm, aynen bizim okulda daha önce ücretli yapanlar var, kesinlikle ücretli daha rahat diyolar. hatta dershane öğretmenliği yapan da var. dershanecilik bile daha iyiydi dedi, dersime girer anlatır çıkıyodum en azından dedi. işte ben ücretliye de başvurmuştum ama bana çıkmamıştı. tek çarem bu kolejdi işte =( iyi mi yaptım kötü mü hala bilmiyorum. ist da 2. dönem ücretliye mi başvursam diyorm ama onunla da geçinemem, burda kiralar çok yüksek. benim kaldığım ev 750tl ve 1000 den aşağı ev hiç duymadım. evi de bi görsen yani bi aile yaşamaz o kadar kötü, ama idare ediyoruz işte.
Badem hayırlısı olsun.Zaten konustuk bu konuları enine boyuna seninle. Ben dediğim gibi her zaman yanndayım zaten söylememe gerek yok, biliyorsun. Birlikte aşıcaz bu durumları mecburen.

kuzummm sen yeter ki gaza gel, ben size sık sık yazarım merak etmeyin, şartlar aşırı kötü çünkü. yaşayınca daha iyi anladım. zor olduğunu zaten biliyodum ama bu kadar vicdansızlığı bilmiyodum. ama özelden özele değişiyo tabii. mesela bi arkadaşım da kolejde. onun derslerini öğleden sonra boş kalcak şekilde ayarlamışlar. o da sınıfçı ama öğlene kadar gidiyo çoğu günler. bi kere derse 1 saat geç kalmış. müdür demiş ki ah kızıımm aklımız sendeydi, tek başına istanbullarda kalıyosun hastalandın mı naptın, aklımıza neler neler geldi, seni iyi görünce çok sevindik demiş müdür. müdüre bak, ellerinden öpülür.. vicdan işte.. benimki de bana bugün satranç dersine gir dedi, zaten bütün şu kolej reklamı derslerini velilere yapıcaz diye söylemişler, danstır satrançtır, tiyatrodur vs. şimdi onlara bizi sokmaya çalışıyolar. ben satranç bilmiyorum dedim. bu devirde hangi öğretmen satranç bilmez dedi. o zaman beni işe alırken satranç biliyo musun diye sorsalardı pes yani.. tiyatroya sen gir diyo, din dersine ben giriyorum. velilerin çoğu çocuklarını okuldan alıyolar. her şey eksik çünkü. ilk ay maaşlarımız eksikti bakalım bu ay nasıl olcak. okul seneye kapanır zaten de, olan bize oldu bu yıl. öyle yani zor kuzum. inşallah atanırız ne diyim..
badem çok üzüldüm ya, sen kaç zamandan beri emek veriyosun. nasıl olur ya, aklım almıyo gerçekten.. hep çalışan kaybediyo. etrafımda öyle balına şansına atanan oluyo ki.. hiç mi umut yok peki kuzum, sınırdan falan olsa da olsa inşallah. özel çok zor, devlete inşallah girebiliriz hepimiz =(
kızlar bi mesaj atamadım günlerdir. çok yorgun oluyorum. onur haftaya askere gidiyo diye bu hafta yanıma geldi ama görüştüğümüz saatler iş yüzünden onunla da kısıtlı, buraya da mesaj atamıyodum bi türlü problem var demiştim ya geçen geldiğimde. en sonunda chromu silip tekrar yükledik şimdi oldu. hepinizi öpüyorum canlarım

kuzum pegem ve yediiklimin eğitim soruları konu konu gidiyo, ihtiyacın konu konu sorusu çok az geri kalanı karma oluyo ve dön dolaş aynı soruyu soruyo, araya çok kazık soruları sokuyo, iyi soru bankası diye piyasaya sunuyo ama hiç tavsiye etmem. 7iklim ve pegem güzel. beyaz kalem iyi ama eğitimde bu yılki sorular kasıntı değildi. eğitimi beyaz kalemle kasmana gerek yok bence, soruları zor çünkü. bence sen en iyisi pegem al, kpssye yakın sorular var. bi de 5555 yargı soru bankasında da güzel eğitim soruları oluyo ama o karma. o 2 sini tavsiye ederim. femin de denemelerde eğitim soruları güzeldi. tabii tüm bunları geçen yıl için konuşuyorum kuzum. bu yılki basımları nasıldır bilemem

aynen öyle evde çok sıkılıyorum artık inşallah gireceğim yer eğitim araştırma hastanesi. yine memur gibi olacak saatleri falan. bir memur kadar alamasam da sosyal hayatım olacak. zaten maaşında değilim severek gidip geleyim yeter bana

sedefim teşekkür ederim. durumum ne iyi ne kötü aslında. branş sıralamam beklediğim kadar kötü gelmedi. eğer bu yıl bizden alım yaparlarsa bir şansım olabilir. 2010 sınavı ile bizden çok alım yaptılar ama 2012 ile yapmadılar. Şans yani kısaca

kaç gündür gelemedim canlarım nasılsınız

teşekkür ederim Badem sen nasılsın biraz dinlenebildin mi? görüşmelerin nasıl gidiyor?

canım yarın yerleri belli olacak heyecanla bekliyorum bende bakalım ilk gidenlerden mi olacaklar kısa mı olacak uzun mu olacak.. Kardeşimle birlikte bi askerlik yaptım şimdi sevdicekle de yapacağız.. Allah haklarında hakkımızda hayırlısını versin Sedefim

kitap tavsiyelerin için de teşekkür ederim canım.. inşallah bu ay maaşını tam alır ve rahat edersin kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…