2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

KIZLAR BEN GELDİM:KK23: yeni topikiniz hayırlı olsun :KK50:arada ugrarım misafirliğe bu sene olsada olmasada ders çalışmıyacam zaten oglum çok gazlı uyumuyoda teyzoşlar :KK51: hepimizin son topiki olur 2015 inşallah .kendinize iyi bakın :KK25:
hoş geldin canım, seninki şubatta olur inşallah da bi daha hiç çalışmazsın. sen de kendine iyi bak, çok özletme kendini:KK36:

Canim bölümden çok omudun yoksa gy-gk den calissana
Eniştem ogretmen. Arkadaşı atanmis eşi atanamamis senelerce. En son düz memurluktan hazırlanmaya karar vermiş. Simdi valilikten düz memurmus. Öğretmene gore çok az yoruluyormus. Maasi daha az tatili daha az ama kiz çok memnunmus. Bunca yol eğitim için verdiği emeğe uzuluyormus.
Benim bölümün atamasi içler acisi 2 senede 4 kişi. Ben direk düz memurluga niyet ederek hazirlanmistim. Tabi kadro verilirse seve seve kendi bolumumu yazarim ama sansimi da çok zorlamayacagim. Yazacagim düz memurluk.
ahh o olsa keşke bi dk durmam canım ya, şu an iş ve şehir seçecek lüksüm yok. ne iş olursa yaparım yani:KK53: ben de o niyetle başlamıştım aslında bu sene hatta mat öğrenmeye bile kalkıştım ama gy gk de umduğumu bulamadım:KK51:ne güzel valla şu örnekleri duydukça kendimden utanıyom...

KIZLAR BEN GELDİM:KK23: yeni topikiniz hayırlı olsun :KK50:arada ugrarım misafirliğe bu sene olsada olmasada ders çalışmıyacam zaten oglum çok gazlı uyumuyoda teyzoşlar :KK51: hepimizin son topiki olur 2015 inşallah .kendinize iyi bakın :KK25:
Canım hoş geldin. Hep gel ama :) kendine de bebişe de iyi bak:KK19:
Selamlar ben geldim bende kpss öğretmenliğe hazırlanıyorum evliyim bir tanede bebeğim var ama inanıyorum bu sene olacak. Benim çalışma şeklim şöyle oğlum akşamları erken uyuyor şimdilik yeni başladım tarih coğrafya vatandaşlık önceliğim eğitim bilimlerine ikinci dönem bakmayı düşünüyorum
merhaba hoş geldin. hiç temelin yoksa ya dersane ya uzaktan eğitim iyi olur bence:KK66:
Canim bölümden çok omudun yoksa gy-gk den calissana
Eniştem ogretmen. Arkadaşı atanmis eşi atanamamis senelerce. En son düz memurluktan hazırlanmaya karar vermiş. Simdi valilikten düz memurmus. Öğretmene gore çok az yoruluyormus. Maasi daha az tatili daha az ama kiz çok memnunmus. Bunca yol eğitim için verdiği emeğe uzuluyormus.
Benim bölümün atamasi içler acisi 2 senede 4 kişi. Ben direk düz memurluga niyet ederek hazirlanmistim. Tabi kadro verilirse seve seve kendi bolumumu yazarim ama sansimi da çok zorlamayacagim. Yazacagim düz memurluk.
safran ne zaman düz memurluga atanmıs arkadasın? ben bu durumları pek bilmiyorum hep öğretmenliğe odaklandıgım için. Şimdi biz lisanstan düz memurluk için her sene girebiliyoruz değil mi? ve kaç puan gerekiyor?

merhaba hoş geldin. hiç temelin yoksa ya dersane ya uzaktan eğitim iyi olur bence:KK66:

safran ne zaman düz memurluga atanmıs arkadasın? ben bu durumları pek bilmiyorum hep öğretmenliğe odaklandıgım için. Şimdi biz lisanstan düz memurluk için her sene girebiliyoruz değil mi? ve kaç puan gerekiyor?
canım biz her sene girebiliyoruz. kasımdaki alıma da başvurabiliyoruz zaten 4001 kadrolarına. ben hiç mat yapamadığım için gy gk hiç yükselmiyor. p121 p3 ten yüksek benim mecburen öğretmenliğe umut bağladım. senin p3ün yüksek mi? düz memurluk için de en az 85i görmek gerek...

Canim iki senede bir olan gk-gy e giriyormusun. O puan 2 sene geçerli oluyor. 4001 kadrosundan tercih ediyorsun. 4 atama yapıyorlar 2 sene boyunca iste.
Simdilik ogrendiklerim bunlar.
Bu sayfadan bakabilirsiniz kaç puanla nereye atanilmis
Screenshot_2014-10-20-21-31-44.png

canım biz her sene girebiliyoruz. kasımdaki alıma da başvurabiliyoruz zaten 4001 kadrolarına. ben hiç mat yapamadığım için gy gk hiç yükselmiyor. p121 p3 ten yüksek benim mecburen öğretmenliğe umut bağladım. senin p3ün yüksek mi? düz memurluk için de en az 85i görmek gerek...
Bende 2 senede bir olana girilecek diye biliyorum. İyi bilen birine sormak gerek o zaman canim

yok canım yüksek değil zaten lisans gkgyden 85ve üstü almak matematik yapamayanlar için cok zor. ki 85 bile garanti değil demek ki 90 olmalı ortalama o da cok zor ya ben yapamam ki.
Bende 2 senede bir olana girilecek diye biliyorum. İyi bilen birine sormak gerek o zaman canim
2 yılda birse zaten 2016ya kalıyor canım biz yine öğretmenlik için uğraşmalıyız yani. Bir de attıgın tabloda 88 89 90 falan dediğim gibi lisansta bu puanlar cok zor ya ben yapamam

Son düzenleme:
yok canım yüksek değil zaten lisans gkgyden 85ve üstü almak matematik yapamayanlar için cok zor. ki 85 bile garanti değil demek ki 90 olmalı ortalama o da cok zor ya ben yapamam ki.

2 yılda birse zaten 2016ya kalıyor canım biz yine öğretmenlik için uğraşmalıyız yani. Bir de attıgın tabloda 88 89 90 falan dediğim gibi lisansta bu puanlar cok zor ya ben yapamam
Evet canim puanlar çok yuksek.
Ama bu sene öğretmenlik olmazsa (Allah korusun) bir sonraki sene buna sadece gk-gy ten hazirlanabilirsin.
Eğitim ve alanla birlikte calisip 85 aldiysan sadece gk-gy calisip 90 da alabilirsin bence. O alt yapi var sende :KK66:

Evet canim puanlar çok yuksek.
Ama bu sene öğretmenlik olmazsa (Allah korusun) bir sonraki sene buna sadece gk-gy ten hazirlanabilirsin.
Eğitim ve alanla birlikte calisip 85 aldiysan sadece gk-gy calisip 90 da alabilirsin bence. O alt yapi var sende :KK66:
yok canım 85 almadım en az 85 almak lazım dedım benım matematiğim orta derece maalesef o puanlar zor bana.

Kızlar çalışmalara başladınız mı? Ben bismillah diyereak matematikten başladım.

selam kızlar.. Topiğimiz hayırlı olsun son topiğimiz olur inşallah beni tekrar aranıza alırsınız dimi :KK74:
uzun zamandır yoktum çünkü kpss'nin K'sini bile duymak istemiyordum.. Bu yüzden nete takılmadım kendimi mutfak işlerine ve tv'ye verdim ama artık kendimi topladım ve ders çalışmaya karar verdim yanlız bu ders çalışma işini geçen seneki gibi evde değil kütüphanede yapacağım. sabah kahvaltıdan sonra gidip akşam üzeri 4-5 gibi gelmeyi planlıyorum.. tabi yemeği bulaşığı bi önceki akşamdan yapmayı düşünüyorum.. temizliği de hafta sonları ya da 3-4 güne bir yapmayı planlıyorum tabi şu aralar gribim hastalığım geçer geçmez başlayacağım çalışmaya hatta eğitim bilimlerinin konu anlatımlısını aldım bu yıl basılanını ama soru bankası konusunda kararsız kaldım çünkü soru bankasını konu konu istiyorum ama pegem yayınlarından başka bulamadım bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. deneme şeklindeki soru bankalarına daha sonra geçmeyi planlıyorum. bir de ben sınavda en çok matematikte zorlandım o yüzden matematikten sanki hiç birşey bilmiyormuşum gibi sıfırdan başlamayı planlıyorum. tarih coğrafya ve vatandaşlığım iyi idi geçen sene.. tarihi yine tarihin pusulasından çalışacağım vatandaşlık ve coğrafyayı da hızlı bi tekrar etmeyi düşünüyorum.. ve her gün hangi konuyu çalıştığımı ne kadar soru çözdüğümü yazacağım bi defter tutacağım.. Bu kadar gaza geldim çünkü bıktım artık arkadaşlarımın davetiyeleri geliyor güzel haberlerini alıyorum gidip gezdikleri yerlerin fotolarını görüyorum Allahım daha iyisini versin gözüm yok ama içim de bi burkuluyor ve sevdicek kasımda askere gidecek onun abisi ve yengesi memleketlerinde kolejde öğretmen yıllarca çalıştıkları için rahatlar ve sevdiceğin kpss si olmassa(askerde olacağı için olmaycak gözü ile bakıyorlar) ona da aynı okulda yer ayarlıcaklarmış hatta müdürle bile görüşüşler o da askerlik olmasa idi hemen başlasın derdim demiş . ben de bu durumu istemiyorum yani en azından sevdiceğimle aynı ile bağlı farklı bir şehirde oturmak istiyorum çünkü ailesi çok otoriter.. eğer atanma olmazsa ikimizde o şehirde olacağız en azından farklı bir yerde atamam ya da atamamız olursa rahat ederiz.. işte kızlar benim düşüncelerim..

badem üzülme canım Allah bir kapıyı kapar bir kapıyı açar geçenlerde babamla bir muhabbetimiz oldu bi arkadaştan bahsetti ve o bile senden yüksek aldı öyle mi dedi ben de sadece hee dedim sonra döndü dedi ki sen elinden geleni yaptın insanüstü bi çaba gösterdin demek ki böylesi hayırlı imiş sakın üzülme geçen sene ki defteri kapat ve tekrar azmet dedi. öyle ama dedim babam da öylesi böylesi yok bak ablana (teyzenin kızına) neler oldu dedi. (teyzemin kızının tayini konya'ya çıktı ve konya'ya gelirken otobüs kaza yaptı ablam o zamanlar 22 yaşında idi ve daha o yaşta o kaza da ablamı toprağa vermiştik) keşke hiç okumasaydı da bu acıyı yaşamasaydık dedi. hani diyeceğim canım hayırlısı biliyorum senin yaşadıklarını bende yaşadım inan kazanamadığıma değil çok düşük puan aldığıma acıdım ama yapacak birşey yok canım önümüze bakmamız lazım.. bak canım sana bi arkadaşımı anlatayım. bu arkadaşım kpss ye 2012 de önlisans olarak hazırlandı ve 80 aldı ama bölüm bilgisayar programcısı olduğu için hiç birşey olmadı arkadaşım hayırlısı ben elimden geleni yaptım alnım ak dedi sonra bi avukatla tanıştı. erkek arkadaşı hakimlik sınavını kazandı ve evlendiler şimdi maşallah öyle güzel bi hayat yaşıyor ki yani hayat bi yerden sonra insanın yüzüne gülüyor canım her şey sınav değil bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler.:KK19:

Sedefim çok geçmiş olsun canım :KK60: çalışacak vakit bulmaya çalış kuzum dersi tamamen bırakma temelin var zaten sadece eksik olduğun derse yoğunlaş iyi olduklarından deneme ya da soru çözmeye bak..

Belisim fındık kurdum geçen yıla ait kötü düşünceleri sil at aklından ve bu olacak mı ki diye düşünme geçti gitti iyi ve ya kötü ama geçti yeniden başlamamız ve olumsuzluklara takılmamız lazım ki derse tekrar motive olalım canım:KK68:

Safranım puanın hayırlı olsun sana güzel kapılar açsın canım bu topikten iyi haberler almak istiyoruz artık :KK71:

Linka Allah kavuştursun canım erkek arkadaşının sıhhati nasıl yeri rahat mı?

topiğe yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz..

son olarak hepimiz inşallah bu yılın sonunda gülenlerden oluruz (amin)

Morisim hoş geldin cancazım.
Rahatımız iyi sayılır,telefon konusunda sıkıntımız da yok hamd olsun.
Ben kasımı bekliyorum memurluk için.
Olmazsa hazırlanmayı da düşünmüyorum,o sebepten pek yazmıyorum artık.

Usutme canim soğuk gaz yapiyor birazda.
Gerçi erkek çocuğu da çok sevmezmis sicagi

Tamamen dersi birakmamani tavsiye ederim.
Hangisinde eksik.goruyorsan kendini eğitim, alan, gk-gy ona zaman buldukça calismaya calis.
Seneye tekrar hazirlandiginda çok zorlanmazsin o zaman.
canım ben 7 yıl herşeyden fedakarlık ettim bu yıl 80 aldım yeterse bu puanla şubatta atanırım yetmezsede artık o kadar çaba sarfedemem fedakarlık hiç edemem ailemden bebegimden .ben kabul ettim artık olmazsa bu yılda hayırlısı buymuş .gazın hiç bir çaresii yok canım ya neler neler yapıyoruz ama erkekler böyleymiş

hoş geldin canım, seninki şubatta olur inşallah da bi daha hiç çalışmazsın. sen de kendine iyi bak, çok özletme kendini:KK36:
inşallah canım seninkide olur umarım sıralaman kötü değildi

gelirim canım ogluş akıllı olsun hep gelirim

canım ben 7 yıl herşeyden fedakarlık ettim bu yıl 80 aldım yeterse bu puanla şubatta atanırım yetmezsede artık o kadar çaba sarfedemem fedakarlık hiç edemem ailemden bebegimden .ben kabul ettim artık olmazsa bu yılda hayırlısı buymuş .gazın hiç bir çaresii yok canım ya neler neler yapıyoruz ama erkekler böyleymiş

inşallah canım seninkide olur umarım sıralaman kötü değildi

gelirim canım ogluş akıllı olsun hep gelirim
Canim erkek bebeklere gaz için anason yagini ayagina göbeğine masaj yapiyorlar.
Dene istersen.

X