2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

aynen öyle evde çok sıkılıyorum artık inşallah gireceğim yer eğitim araştırma hastanesi. yine memur gibi olacak saatleri falan. bir memur kadar alamasam da sosyal hayatım olacak. zaten maaşında değilim severek gidip geleyim yeter bana

sedefim teşekkür ederim. durumum ne iyi ne kötü aslında. branş sıralamam beklediğim kadar kötü gelmedi. eğer bu yıl bizden alım yaparlarsa bir şansım olabilir. 2010 sınavı ile bizden çok alım yaptılar ama 2012 ile yapmadılar. Şans yani kısaca
Kuzum çok sevindim çok iyi olmuş.
Hayirlimolur inşallah
Tibbi sekreter olarak mi ne olarak calisacaksin ?

Sarfan senin hamişlik nasıl gidiyor?

İyiyim çok şükür canim.
6.5 aylik olduk :)
Sinavdi, sonuç beklemeydi derken sonuç geldi biraz kafam rahatladi. Simdi de bebek agirlasti uyutmuyor.

Şükürler olsun rabbime yine.

Maşallah canım.. Allah iyilik sağlık versin ama ben cinsiyetini merak ettim yaaa:anneadayı:
sıkıntılı süreci atlatmana sevindim bebekte rahatlamıştır senle birlikte Allah daha iyi günler nasip etsin..

selam kızlar:KK3: antidepresan uyku yapar dedi herkes ama tam tersine iki gecedir uyuyamıyorum. ağrılarım da devam ediyor başka bi hastaneye görüncem. oturup kitap okuyamıyorum ama yattığım yerden video izliyorum iki gündür, ısınmaya başlamışken uzaklaşmak istemedim:KK51:
Holofim tekrardan geçmiş olsun, antidepresan aslında uyku yapmıyor uyumaya calısırken bol bol rahatsız olarak uyandırıyor insanı, en azından bende öyle yapmıstı.
kuzummm sen yeter ki gaza gel, ben size sık sık yazarım merak etmeyin, şartlar aşırı kötü çünkü. yaşayınca daha iyi anladım. zor olduğunu zaten biliyodum ama bu kadar vicdansızlığı bilmiyodum. ama özelden özele değişiyo tabii. mesela bi arkadaşım da kolejde. onun derslerini öğleden sonra boş kalcak şekilde ayarlamışlar. o da sınıfçı ama öğlene kadar gidiyo çoğu günler. bi kere derse 1 saat geç kalmış. müdür demiş ki ah kızıımm aklımız sendeydi, tek başına istanbullarda kalıyosun hastalandın mı naptın, aklımıza neler neler geldi, seni iyi görünce çok sevindik demiş müdür. müdüre bak, ellerinden öpülür.. vicdan işte.. benimki de bana bugün satranç dersine gir dedi, zaten bütün şu kolej reklamı derslerini velilere yapıcaz diye söylemişler, danstır satrançtır, tiyatrodur vs. şimdi onlara bizi sokmaya çalışıyolar. ben satranç bilmiyorum dedim. bu devirde hangi öğretmen satranç bilmez dedi. o zaman beni işe alırken satranç biliyo musun diye sorsalardı pes yani.. tiyatroya sen gir diyo, din dersine ben giriyorum. velilerin çoğu çocuklarını okuldan alıyolar. her şey eksik çünkü. ilk ay maaşlarımız eksikti bakalım bu ay nasıl olcak. okul seneye kapanır zaten de, olan bize oldu bu yıl. öyle yani zor kuzum. inşallah atanırız ne diyim..
Sedefim insandan insana fark var işte . Sana da öyle iyi müdür düşseydi keşke. Şans gerçi bu işler.
Bu ara çalışmaya niyetlendim kuzum, renkli kalemler aldım kendime. Aslında otursam belki çalışırım da yine de kasm bir gelsin diyorum .Geçen yıl erken basladık erken sıkıldık, bu yıl da öye sorun olsun istemiyorum açıkçası.

Senin de iyice pestilin çıkıyordur oyle bir okulda kuzum kıyamam sana. Bence uzaktan eğitime bir bak sen. Sana en yararlı o olur bu şartlrda kuzum kendin oturup calısacak vaktin olmuyorsa. olmazsa 2.döneme kadar çalış sonra bir icabına bakarsın.
Rabbim kolaylık versin canım benim.
kaç gündür gelemedim canlarım nasılsınız :KK36:
Badem işe girersin inşallah. Bari aramızda sen de kurtar kendini. Yoksa böyle oluru yok bu işin.

teşekkür ederim Badem sen nasılsın biraz dinlenebildin mi? görüşmelerin nasıl gidiyor?

canım yarın yerleri belli olacak heyecanla bekliyorum bende bakalım ilk gidenlerden mi olacaklar kısa mı olacak uzun mu olacak.. Kardeşimle birlikte bi askerlik yaptım şimdi sevdicekle de yapacağız.. Allah haklarında hakkımızda hayırlısını versin Sedefim :KK19:

kitap tavsiyelerin için de teşekkür ederim canım.. inşallah bu ay maaşını tam alır ve rahat edersin kuzumm :KK68:
Morisim bir asker daha mı uğurluyoruz En Büyük TÜRKİYE Kısa yapar hayırlısıyla kuzum inşallah. Göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor inan ki.:KK68:

inşallah Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.. sen onu cicili bicili de giydirirsin :KK68:

alperenimizden sonra bir de kızımız olacak topiğimiz cunyırlarla büyüyor :KK76:
Nilkonla çok yakin oturuyormusuz ama sinavdan önce gorusemedik.
Eve bir doneyim simdi ablamdayim alpereni gormeye gideceğim inşallah :)

herşeyin hayırlısı canlar. yeter ki olan sonuca rabbim gönlümüzü razı eylesin.
kaderde sevdiğim adamla aynı yerde çalışmakta vardır belki kimbilir belki iyi ki burası olmuş derim
belki de söverim bilinmez
nasip her şey : ))

Morisim bir asker daha mı uğurluyoruz En Büyük TÜRKİYE Kısa yapar hayırlısıyla kuzum inşallah. Göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor inan ki.:KK68:

evet canım benim ki de gidecek ama uzun çıkmasından korkuyorum bir de hayırlısı diyorum.. yarın belli olacak hepsi canım heyecandan uylu bile yok :) omu yapacak ben mi belli değil :KK66:

Nilkonla çok yakin oturuyormusuz ama sinavdan önce gorusemedik.
Eve bir doneyim simdi ablamdayim alpereni gormeye gideceğim inşallah :)

aa tesadüfe bak.. ama kıskanırız biz :63: şaka şaka Allah muhabbetinizi artırsın canımmm

herşeyin hayırlısı canlar. yeter ki olan sonuca rabbim gönlümüzü razı eylesin.
kaderde sevdiğim adamla aynı yerde çalışmakta vardır belki kimbilir belki iyi ki burası olmuş derim
belki de söverim bilinmez
nasip her şey : ))

hayırlısı canım inşallah burası yüzünü güldürür..

evet canım benim ki de gidecek ama uzun çıkmasından korkuyorum bir de hayırlısı diyorum.. yarın belli olacak hepsi canım heyecandan uylu bile yok :) omu yapacak ben mi belli değil :KK66:
Üniversite mezunuydu senınkı de dimi kuzum? Öyleyse zaten genelde kısa çıkıyor.
Haber edersin bizlere de morisim. :)

Üniversite mezunuydu senınkı de dimi kuzum? Öyleyse zaten genelde kısa çıkıyor.
Haber edersin bizlere de morisim. :)

üniversite mezunu canım.. onun amcaoğlu kısa istedi uzun çıktı.. Yine bizim bi arkadaş kadrolu olduğu halde kısa istedi uzun çıktı.. yani bunları görünce bi korku kaplıyor içimi kuzumm..

ederim tabi canım :KK60:

morisim sen naptın atandın mı? senin p3 çok iyiydi galiba

yok kuzum yanlış hatırlıyorsun berbattı puanım.. yeniden halk eğitimde kurs vermeye başladım.. bir ay öncesi kursum bitti.. öğrenci olmadığı için de bir aydır yeni kurs açılmadı evdeyim ve tekrar kpss'ye yavaş yavaş çalışmaya başladım..

üniversite mezunu canım.. onun amcaoğlu kısa istedi uzun çıktı.. Yine bizim bi arkadaş kadrolu olduğu halde kısa istedi uzun çıktı.. yani bunları görünce bi korku kaplıyor içimi kuzumm..

ederim tabi canım :KK60:
Onlara bakarak tahmin yürütmeyin kuzum hayırlısıyla kısa cıksın diyin bekleyin. Ne olacağı beli olmaz ki :KK50:

yok kuzum yanlış hatırlıyorsun berbattı puanım.. yeniden halk eğitimde kurs vermeye başladım.. bir ay öncesi kursum bitti.. öğrenci olmadığı için de bir aydır yeni kurs açılmadı evdeyim ve tekrar kpss'ye yavaş yavaş çalışmaya başladım..
bu sefer kasmadan buhranlar geçirmeden çalışın canlarım bizimki 2 yılda bir malum evde oturupta beklenecek gece gündüz kafa patlacak bir sınav değil maalesef..

Onlara bakarak tahmin yürütmeyin kuzum hayırlısıyla kısa cıksın diyin bekleyin. Ne olacağı beli olmaz ki :KK50:

haklısın canım hayırlısı hangisi ise o olur inşallah..
teşekkür ederim canım yaaaa

bu sefer kasmadan buhranlar geçirmeden çalışın canlarım bizimki 2 yılda bir malum evde oturupta beklenecek gece gündüz kafa patlacak bir sınav değil maalesef..

haklısın canım.. benim ki eğer aslerliğini yapmış olsaydı birlikte özel bi yazılım şirketine başvurmayı düşünüyorduk zaten o dgs'den önce 2 tane yazılım firmasında çalıştığı için sıkıntısı yoktu canım ama o askere gittiği için bana da ders çalışmak düştü.. yani demek istediğim herşey sınav değil hayat karşımıza ummadığımız anlarda çok güzel şeyler çıkarabiliyo

sınav konusunda haklısın canım bu sene lisansta da ön lisansta da gösterdi bize boşuna bi tarafınızı yırtıyorsunuz rahat olsaydınız sıkıntınız yoktu dedirtti..

Selam kızlar. Topic hayırlı ve son olsun inşallah.

Ben sınıf öğretmenliği son sınıfım. Okul,staj,ödev,sunum,dershane:mad: feci bir durumdayım yani.

Sözlüyüm ve sınavdan önce nikahımız olacak allah kısmet ederse.

Fakat yeni yönetmelikte bir sürü ıvır zıvır var.

Eş durumundan atama için eşinin 3 yıl sigortalı olma zorunluluğu varmış:110:

Evet görev görevdir. Bizim için şehir farketmez ama biz de kendi hayatımızı kurmayalım mı be kardeşim?:KK61:

İnsanı devletten meslekten her şeyden soğutuyorlar.:KK43:

Özel benim için son seçenek ama bazen o kadar bunalıyorum ki o kadar zorluğa rağmen özeli düşünüyor buluyorum kendimi.:KK47:

Allah yardımcımız olsun.

Rabbim hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı, gönlümüze razı olanı hakkımızda hayırlı eylesin inşallah

X