2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

İyi akşamlar kızlar şimdi oğlumu uyuttum hemen derse koşuyorum dün akşam vatandaşlıktan bir konu bitirdim. Bu akşam da bir konu ilk önce vatandaşlık tarih coğrafyayı halledeceğim demiştim türkçeden sadece yazım kurallarına bakacağım türkçe matematiği soru çözerek halletmeyi düşünüyorum bana acil soru bankası önerin ihtiyaç nasıl bende onun konu anlatımları var
Canim bence
Yediiklim
Data
Yargi
Beyaz kalem
İhtiyaç
Fem
Uzman kariyer
Pegem
Bunların hepsini cozmelisin. Ne kadar farklı kaynak cozersen o kadar farklı soru tarzi görürsün
Ve de konu calistiktan sonra 100-200 soru coz ki konuyu pekistir.

Bence tamamen bırakma canım. Alımlar dengesiz olduğu için seneye ne kadar alacakları belli olmaz. O kadar okuduğumuz yıllarımızı verdiğimiz mesleğimizi elimize almaya çalışalım.
Ne kadar zor oldugunu en iyi bilenlerdenim ama mecbur kuzu tekrar bir ucundan tutmak gerek bana kalırsa.
Şubatta ataman olabilir o ihtimalde var tabi ama olmazsa bence yine uğraş. Zaten Türkçenin alımları az olmuyor genelde.
Benim düşüncem bu kuzum sen daha iyi bilirsin tabi ki.
Kesinlikle haklısın belisim,alımlar çok dengesiz ben seneye şaşıracak bir sonuç bekliyorum belki bizi üzdüklerinin farkına varırlar:KK53:

Yok canım ben daha başlamadım.

Tabi asu katılabilirsin:KK66:

Amanın morisim gelmiş hoş gelmiş:KK68: Tabi ki geleceksn kuzum aranıza alır mısınız ne demek:KK60:
Dediğin gibi mecburen başlamak lazım bir yerlerden. Ben de kafamda plan yapıyorum şöyle calısırım böyle çalışırım diye:KK14: Dün de defter falan hazırladım kendime. Uzaktan eğitim almıstım o da bu ara baslayacak sanırım ona göre ben de ilerlerim artık napim:KK69:
canım bende yavaştan alıyorum zaten önlisans Kpss den yeni çıktım.. Vizeler falan başlamadan aradan ne çıkarırsam kardır. Nasip bakalım.

İyi akşamlar kızlar şimdi oğlumu uyuttum hemen derse koşuyorum dün akşam vatandaşlıktan bir konu bitirdim. Bu akşam da bir konu ilk önce vatandaşlık tarih coğrafyayı halledeceğim demiştim türkçeden sadece yazım kurallarına bakacağım türkçe matematiği soru çözerek halletmeyi düşünüyorum bana acil soru bankası önerin ihtiyaç nasıl bende onun konu anlatımları var
yediiklimi beğeniyorum ben onun yanında fem yargı eline ne geçerse çözmeye calıs canım.
sağ olasın belisim evet buna da şükür:)canım ne zaman tam hazır hissedersen o zaman başla yoksa sonra benim gibi mecburen bırakıyorsun. üç gündür çalışamıyorum ne güzel ısınmaya başlamıştım:KK51:
Evet canım ben kasımı beklemeye karar verdim zaten. İyice kendimi gaza getiricem inşallah bu sürede de.
Kesinlikle haklısın belisim,alımlar çok dengesiz ben seneye şaşıracak bir sonuç bekliyorum belki bizi üzdüklerinin farkına varırlar:KK53:
Kuzum onlar farkına varmaz da belki bir mucize olur :KK53: yoksa onların farketmesi falan uzun iş :KK53:
canım bende yavaştan alıyorum zaten önlisans Kpss den yeni çıktım.. Vizeler falan başlamadan aradan ne çıkarırsam kardır. Nasip bakalım.
Anladım canım. Okulla zor olur doğru elinden geldiğince yetiştirirsin inşallah sınavların başlamadan.

Morisim hoş geldin cancazım.
Rahatımız iyi sayılır,telefon konusunda sıkıntımız da yok hamd olsun.
Ben kasımı bekliyorum memurluk için.
Olmazsa hazırlanmayı da düşünmüyorum,o sebepten pek yazmıyorum artık.

hoşbulduk azizim :KK50:
telefon konusunda sıkıntı yaşamamanıza çok sevindim canım son okuduklarımdan hatırlıyorum da şubatta Allah izin veririse birşeyler olacak dediğini hatırlıyorum canım umarım doğru hatırlıyorumdur..

İnşallah kasımda güzel bi kadro verirler de iyi haberlerini alırız kuzum çalışmamanı anlayabiliyorum o kadar emek ve o güzelim puan yani diyecek bir şey bulamıyorum canım ya Allah kasımda yüzünü güldürür inşallah..

Amanın morisim gelmiş hoş gelmiş:KK68: Tabi ki geleceksn kuzum aranıza alır mısınız ne demek:KK60:
Dediğin gibi mecburen başlamak lazım bir yerlerden. Ben de kafamda plan yapıyorum şöyle calısırım böyle çalışırım diye:KK14: Dün de defter falan hazırladım kendime. Uzaktan eğitim almıstım o da bu ara baslayacak sanırım ona göre ben de ilerlerim artık napim:KK69:

hoşbulduk balımm :KK22:
kendini kasma canım ne zman gaza geldin o zaman başlamak en iyisi.. İnşallah uzaktan eğitimle birlikte bir hışımla başlarsın.. senin sevdicek neler yapıyor?

hoş geldin moris tekrar hazırlanman hayırlı olsun, inş son olur artık...

anammm holofim hoşbulduk inşallah canım benim hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun kuzumm :KK68:

Nilkon abla nasılsın? Alperencik gazlıymış gaza yapabileceğin birşey yok mu ablam ya? İnşallah senden de alperenin de kısmetiyle şubatta güzel haberler alırız.

clemim sen nasılsın?

kızlar benim sizlere bir sorum var geçen sene eğitim bilimlerinden hangi yayınlar konu konu olan soru bankası çıkardı?
bu sene şimdilik sadece pegem çıkarmış.. Pegemi şimdiden alsam mı yoksa diğer yayınları beklesem mi? yani pegemin eğitim soruları nasıl? elimde eğitim bilimlerinden hiç soru bankası yok konu çalışıp soru çözmeyince olmaz diye eğitimde çalışmak istemiyorum. kafam çok karışık
:KK11:

kızlar benim sizlere bir sorum var geçen sene eğitim bilimlerinden hangi yayınlar konu konu olan soru bankası çıkardı?
bu sene şimdilik sadece pegem çıkarmış.. Pegemi şimdiden alsam mı yoksa diğer yayınları beklesem mi? yani pegemin eğitim soruları nasıl? elimde eğitim bilimlerinden hiç soru bankası yok konu çalışıp soru çözmeyince olmaz diye eğitimde çalışmak istemiyorum. kafam çok karışık
Pegemin sorulari iyi diyorlar aslinda internetten arastirdigimda yediiklim ve pegem i egitim bilimlerinde cok öneriyorlardi forumlarda.

hoşgeldin çağla..branş neydi? bu arada yazdıklarında çok haklısın kimse bizden zeki değil..sadece şanslılar..ders çalışma azmini kaybetme, kaybetmeyelim..zira benim kaçıncı girişim:KK23: hala pes etmedim.branşım sosyal blg..

oyy kıyamam tatlım ya, o müdür kel kafasını aldırtmasın ayağıma:KK62:
kendine dikkat et kuzum, mecbur bu sene sıkıcaksın dişini ama inş. karşılığını edirneye geçince alırsın..bi de evlilik öncesi ev ekonomisi konusunda :KK37: böylece master yapmış olursun..şaka bi yana tatlım Allah kolaylık versin..işin gücün rast gitsin inş:KK74:

hasrett uzun zamandır yoktun, nerelerdesin..bebiş nasıl, cinsiyeti bellimi...

üzülmeeee:KK74::KK74::KK15:
merhaba canım evet bır ara hıc gıremedım bebıs yok henuz sen sanırım baskasıyla krıstırdın
bıraz evlılıgımın tadını cıkarayım sonrası kısmet artık :)

telefon konusunda sıkıntı yaşamamanıza çok sevindim canım son okuduklarımdan hatırlıyorum da şubatta Allah izin veririse birşeyler olacak dediğini hatırlıyorum canım umarım doğru hatırlıyorumdur..

İnşallah kasımda güzel bi kadro verirler de iyi haberlerini alırız kuzum çalışmamanı anlayabiliyorum o kadar emek ve o güzelim puan yani diyecek bir şey bulamıyorum canım ya Allah kasımda yüzünü güldürür inşallah..

kendini kasma canım ne zman gaza geldin o zaman başlamak en iyisi.. İnşallah uzaktan eğitimle birlikte bir hışımla başlarsın.. senin sevdicek neler yapıyor?

anammm holofim hoşbulduk inşallah canım benim hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun kuzumm :KK68:

Nilkon abla nasılsın? Alperencik gazlıymış gaza yapabileceğin birşey yok mu ablam ya? İnşallah senden de alperenin de kısmetiyle şubatta güzel haberler alırız.

clemim sen nasılsın?

ooo morisi hoşgeldn cnm ..uzun zamandır yoktun..özletme kendini..bende iyiyim kzum ya yavaştan başlamıştım çalışmayada kurban bayramı girince toparlanamadım..eğitimden cnm yediiklimin ssoru bankaları çok güzzel..konu konu sorular..

Pegemin sorulari iyi diyorlar aslinda internetten arastirdigimda yediiklim ve pegem i egitim bilimlerinde cok öneriyorlardi forumlarda.

aynen cnm..eğitimde nirvanaya ulaşınca da :-)beyaz kalem çözün..

merhaba canım evet bır ara hıc gıremedım bebıs yok henuz sen sanırım baskasıyla krıstırdın
bıraz evlılıgımın tadını cıkarayım sonrası kısmet artık :)

afedersin cnm karıştırdım galiba evet..eşin iş arıyordu bulabildimi peki..

clemim sen nasılsın?

bu sene şimdilik sadece pegem çıkarmış.. Pegemi şimdiden alsam mı yoksa diğer yayınları beklesem mi? yani pegemin eğitim soruları nasıl? elimde eğitim bilimlerinden hiç soru bankası yok konu çalışıp soru çözmeyince olmaz diye eğitimde çalışmak istemiyorum. kafam çok karışık :KK11:

morisim benim sevdicek de iyi çok şükür ama bu ara konusamıyoruz telefonda. Orada bir asker cebinde telefonla komutanın yanına gitmiş tam o sırada da telefon çalınca almışlar tabi elinden. Herkesi de kontrol etmişler falan artık diken üstündeler o yüzden. Ama Allaha şükür yarıladık askerliği 3 ay gitti 3 ay kaldı :KK68:
pegemin eğitimi iyi kuzum ve konu konu ayrılıyor ben de almıstım gayet begenmiştim tavsiye ederim.

Son düzenleme:

bilgi verdiğin için teşekkür ederim izumii :KK68:

ooo morisi hoşgeldn cnm ..uzun zamandır yoktun..özletme kendini..bende iyiyim kzum ya yavaştan başlamıştım çalışmayada kurban bayramı girince toparlanamadım..eğitimden cnm yediiklimin ssoru bankaları çok güzzel..konu konu sorular..
aynen cnm..eğitimde nirvanaya ulaşınca da :-)beyaz kalem çözün..

hoşbulduk canım.. Özür dilerim canım Kpss den uzaklaşmak için net kullanmadım kendimi tv ve mutfağa vermiştim tekrar ders çalışma fikrine adapte olunca geldim kusura bakmayın o_O canım ben önceki sene yediiklim çözdüm geçen sene yine yediiklim candır dedim aldım ama sorular aynıydı o yuzden bu sene yediiklimden uzak durmak istiyorum sorular aynı olabilir diye.. ayrıca fikir verdiğin için teşekkür ederim..

toplan kuzum toplan bak bayram geçeli 2 hafta oluyor :KK11:

morisim benim sevdicek de iyi çok şükür ama bu ara konusamıyoruz telefonda. Orada bir asker cebinde telefonla komutanın yanına gitmiş tam o sırada da telefon çalınca almışlar tabi elinden. Herkesi de kontrol etmişler falan artık diken üstündeler o yüzden. Ama Allaha şükür yarıladık askerliği 3 ay gitti 3 ay kaldı :KK68:
pegemin eğitimi iyi kuzum ve konu konu ayrılıyor ben de almıstım gayet begenmiştim tavsiye ederim.

iyi olmasına sevindim canım ama telefon işine üzüldüm ya.. Neyse sağ salim gelsin de kuzum nasıl olsa ayrılıklara alışığız bizler :KK14:

kitap için fikir vermişsin canım çok teşekkür ederim..

selam kızlar:KK3: antidepresan uyku yapar dedi herkes ama tam tersine iki gecedir uyuyamıyorum. ağrılarım da devam ediyor başka bi hastaneye görüncem. oturup kitap okuyamıyorum ama yattığım yerden video izliyorum iki gündür, ısınmaya başlamışken uzaklaşmak istemedim:KK51:

Ben ablamin doğumunu bekliyorum hala erzurum da
Bugün yarin dedik 2 hafta oldu :KK43:
Beklemek çok sikici
Sen nasilsin kuzum
sizin bebenin doğacağı yok :KK53:

napim işe giricem de kaç gündür ayaklarıma kara sular indi
hala bitmedi daha gitmem yerler var
napim kuzu madem durum bu dedim iyi bir yere girmem lazım diye kendimi yırtıyorum:KK70:

sizin bebenin doğacağı yok :KK53:

napim işe giricem de kaç gündür ayaklarıma kara sular indi
hala bitmedi daha gitmem yerler var
napim kuzu madem durum bu dedim iyi bir yere girmem lazım diye kendimi yırtıyorum:KK70:
Aynen bebek 10 ay 1 haftalık oldu :KK43:
İyi etmisin canim evde dur dur psikolojin bozulurdu.
Ben bile ocakta bebek doğacak eve gidince bos boş sikilirim 2 ayda olsa kuran kursuna mi gitsem diyorum.
Bir önceki sene 9 ay girmiştim tevcidli öğrendim ama sonraki sene KPSS yüzünden üstüne pek dusemedim.
Kayit olmam da 2 ay için misafir öğrenci olarak giderim.
Simdi annemin ablamin yaninda bile sikiliyorum boşluğa düştüm. Evde daha çok.sikilirim.
İyiki bebegi ertelememisim. Atanmam olmasa bile o bana uğraş olacak.

Canım bazen calisma masasina oturdugumuzda sorunları sıkıntıları da yanımızda götürüyoruz :KK43: zor bi sey olumsuz düsünmeyeyim demek, elinden geldigince kafani bosaltıp sadece calistigin seye odaklanabilecegin zaman otur calismaya. Motivasyonunu artirabilecek seyleri bi kagida yazip görebilecegin bi yere as hatta, ne zaman olmayacak galiba diye düşündüğünde o yazdiklarini gorursun :)
Canim gecmis olsun özel sektör ilk baslarda alisana kadar cok zor oluyor sanirim. Zira insan odaklı degil müsteri odaklı bir zihniyetleri var. Insallah kısa zamanda iyilesir kendini toparlarsin bayagi kötü olmussun :KK43: her seyde bi hayir vardir özel sektoru görüp tanimak seni daha cok hırslandirmis sinav icin. Emek veriyorsun hasta oldugun halde cocuklar geri kalmasin diye düsünüp gidiyorsun ama karsiligini cok alamiyorsun :KK43: umarim gecer bunlar zaman icinde.

canım çok sağol. aynen öyle dediğin gibi. bu yıl hiç umudumuz yok. her şey berbat gidiyo, dün akşam 10 da çıktık işten. ertesi gün de ders 9 da başlamasına rağmen 8 de okula istiyolar. çok bitkinim vallahi.
Sedefim cok cok geçmiş olsun.
İnşallah gurbet ellerde tez zamanda iyilesirsin
Özel sektörü en iyi bilenlerdenim 4 sene calistim
1 haftalık yillikmiznim ve 1 gün hafta tatilim dişinda hic tatilim yoktu arefe günleri bile calisirdim rapor alma.hakim felan kesinlikle yoktu. Herhalde biri beni çekip almasa calismanin bu demek.olduğunu saniyordum
Cevremde hic memur arkadasim yoktu ve normal zannediyordum herşeyi
Ne zaman evlendim eşimin arkadaşları ve eşleri esim gibi hep memur ortamina girdim o zaman kafam dank dedi ve ve KPSS te hazırlanmaya karar verdim. Çünkü gördüm ki bekarken çok zor olan özel sektör evlenip çoluk çocuğa karisinca çok daha zor.
Benim bunu farketip sinava hazirlanip iyi bir puan alman 6 senemi aldi inşallah sizler benim kadar geç kalmazsiniz

İyi olan İzel sektörde var tabi ama özel sektör ilk baslarda kendini göstermek için çok özveri gerekiyor
2 arkadasim kolejde öğretmen
Desigun gibi devlette olanlar yarim gün daha iyi maaşa calisiyorken onlar tüm gün eğitim değil müşteri odakli memnuniyet saglamaya calisiyorlar.

İsi bir alabilecek misin bilmiyorum ama hazirlanmayi birakma kesinlikle
Her aksam 3 saat calismak bile sana birseyleri hatırlatacak zaten temelin var 2 senede.
Allah yardimcin olsun canim benim. Güzel dileklerin için ise çok tesekkur ederim. Bebis oluyor teyzesinin ellerinden

sağol safranım. aynen dediğin gibi. benim ilk senem olduğu için bütün kolejler böyle sanıyodum. hepsi böyle değilmiş, iyi yerler de var. en azından belirli saatlerde çıksak tamam dicem, ama şimdi haftasonunu da çıkarttılar başımıza. hep bi boşluk olsa da kpss çalışsam diye bakmaya başladım ama o boşluk hiç yok. düşün bi de ben bunu seneye edirnede özelde çalışmak için çekiyorum. ne hallere düşürdü devlet! kesinlikle ders çalışmak istiyorum safranım. haftasonumu almasınlar bari de haftasonu çalışayım
sedefcim Allah yardımcın olsun, gerçekten özel sektör çekilir eziyet değil. kendimden biliyorum zaten özelde çalıştıktan sonra uyandım tatlı uykumdan. atanmam lazım dedim ama olmuyo işte. ya ben haftaiçi ygs-lys-sbs etütlerine haftasonları da sbs derslerine giriyordum. dersanenin tarihçisi aynı zamanda ortağıydı ve hukuk okuyordu. sene ortasında izne ayrıldı sınavları olduğu için. iki hafta onun derslerine de girmiştim üç hafta hiç izinsiz çalışmıştım. bi haftasonu hem derse giriyorum hem etüt veriyorum hem de teneffüslerde denemede gözetmenlik yapıyorum. bir saatlik bi boşluğum vardı gelip demezler mi edebiyat öğrt hasta onun yerine derse gireceksin bu saat. işte o an çıldırdım dolabın kapağını falan çarptım bağırdım çağırdım sonra da kovuldum zaten. insanüstü bi çaba emek bekliyolar özellikle de ilk sene. yapılacak iş değil ama işte öyle mecbur kalıyor öyle bunalıyorsun ki...
holom öncelikle geçmiş olsun tatlım. stres bizi mahvediyo. umarım daha iyi olursun. evet aynen anlattığın gibi, hiç vicdan yok! böyle insanın istifasını veresi geliyo, sırf buralarda ev tuttum masraf yaptım diye gidemiyorum. bi de ben çocuklarımı çok seviyorum. iyi ki bana 4. sınıfları vermişler. 3 olsaydılar seneye onları bırakacağım için çok üzülürdüm. şu 8 ay nasıl geçicek hiç bilmiyorum.
çok gecmiş olsun sedefim özel sektör dedğin gibi insanın kanını emiyor
verdikleri paranın on katı kadar da çalıştırıyorlar
bende kolejle başlamıştım ama bir hafta sonra ayrıldım
şimdi ücretli öğretmenlik yapıyorum ve okulumu öğrencilerimi çok seviyorum
maaş olarak iyi olmasada rahatlık konusunda kolejden daha iyi hem kpss için bol vaktim oluyor hem de okulda diğer hocalar kpss konusunda destek oluyorlar
Allah gücünü kuvvetini artırsın tatlım dualarım seninle
sağol ayşegülümmm, aynen bizim okulda daha önce ücretli yapanlar var, kesinlikle ücretli daha rahat diyolar. hatta dershane öğretmenliği yapan da var. dershanecilik bile daha iyiydi dedi, dersime girer anlatır çıkıyodum en azından dedi. işte ben ücretliye de başvurmuştum ama bana çıkmamıştı. tek çarem bu kolejdi işte =( iyi mi yaptım kötü mü hala bilmiyorum. ist da 2. dönem ücretliye mi başvursam diyorm ama onunla da geçinemem, burda kiralar çok yüksek. benim kaldığım ev 750tl ve 1000 den aşağı ev hiç duymadım. evi de bi görsen yani bi aile yaşamaz o kadar kötü, ama idare ediyoruz işte.
Sedefim senin bu yazın beni biraz gaza getirdi. Özelde zaten sömürebildikleri kadar sömürüyorlar. Sinekten yağ çıkarana kadar ne kadar çok calıstırırlarsa artık.
Kasımı bekleyim ben yine de kuzum iyice kendimi hazırlayayım.
Off nasıl gözümde büyüyor anlatamam:KK43:
Sana da cok geçmiş olsun canım ya. Tamam özel okul ama vicdan da mı yok bu insanlarda yani? Çok şaşırıyorum böyle işlere ben ya bu nasıl bir şey yani. Her şeyden önce hastasın. Milletin gözü paradan başka şey görmüyor valla artık:KK12:
Badem hayırlısı olsun.Zaten konustuk bu konuları enine boyuna seninle. Ben dediğim gibi her zaman yanndayım zaten söylememe gerek yok, biliyorsun. Birlikte aşıcaz bu durumları mecburen.:KK43:

kuzummm sen yeter ki gaza gel, ben size sık sık yazarım merak etmeyin, şartlar aşırı kötü çünkü. yaşayınca daha iyi anladım. zor olduğunu zaten biliyodum ama bu kadar vicdansızlığı bilmiyodum. ama özelden özele değişiyo tabii. mesela bi arkadaşım da kolejde. onun derslerini öğleden sonra boş kalcak şekilde ayarlamışlar. o da sınıfçı ama öğlene kadar gidiyo çoğu günler. bi kere derse 1 saat geç kalmış. müdür demiş ki ah kızıımm aklımız sendeydi, tek başına istanbullarda kalıyosun hastalandın mı naptın, aklımıza neler neler geldi, seni iyi görünce çok sevindik demiş müdür. müdüre bak, ellerinden öpülür.. vicdan işte.. benimki de bana bugün satranç dersine gir dedi, zaten bütün şu kolej reklamı derslerini velilere yapıcaz diye söylemişler, danstır satrançtır, tiyatrodur vs. şimdi onlara bizi sokmaya çalışıyolar. ben satranç bilmiyorum dedim. bu devirde hangi öğretmen satranç bilmez dedi. o zaman beni işe alırken satranç biliyo musun diye sorsalardı pes yani.. tiyatroya sen gir diyo, din dersine ben giriyorum. velilerin çoğu çocuklarını okuldan alıyolar. her şey eksik çünkü. ilk ay maaşlarımız eksikti bakalım bu ay nasıl olcak. okul seneye kapanır zaten de, olan bize oldu bu yıl. öyle yani zor kuzum. inşallah atanırız ne diyim..
sağolun canlarım iyi ki varsınız. benim sizin gibi her yıl olmadığı için önüme bakmam lazım
benim atanmam tamamen alımlara bağlı
iyi bir alım olursa ( 74 bi diyolar) bir ihtimal bölümden gidebilirim
geçmişte örnekleri var çünkü
ama bilmiyorum küçücük bir umuda bağlı kalamam
iş aramalarına başladım zaten ümitleri bu sınava bağlayıp evde beklemek hataydı en başından
çalışmakla da olmuyormuş bazı şeyler
badem çok üzüldüm ya, sen kaç zamandan beri emek veriyosun. nasıl olur ya, aklım almıyo gerçekten.. hep çalışan kaybediyo. etrafımda öyle balına şansına atanan oluyo ki.. hiç mi umut yok peki kuzum, sınırdan falan olsa da olsa inşallah. özel çok zor, devlete inşallah girebiliriz hepimiz =(
kızlar bi mesaj atamadım günlerdir. çok yorgun oluyorum. onur haftaya askere gidiyo diye bu hafta yanıma geldi ama görüştüğümüz saatler iş yüzünden onunla da kısıtlı, buraya da mesaj atamıyodum bi türlü problem var demiştim ya geçen geldiğimde. en sonunda chromu silip tekrar yükledik şimdi oldu. hepinizi öpüyorum canlarım

clemim sen nasılsın?

kuzum pegem ve yediiklimin eğitim soruları konu konu gidiyo, ihtiyacın konu konu sorusu çok az geri kalanı karma oluyo ve dön dolaş aynı soruyu soruyo, araya çok kazık soruları sokuyo, iyi soru bankası diye piyasaya sunuyo ama hiç tavsiye etmem. 7iklim ve pegem güzel. beyaz kalem iyi ama eğitimde bu yılki sorular kasıntı değildi. eğitimi beyaz kalemle kasmana gerek yok bence, soruları zor çünkü. bence sen en iyisi pegem al, kpssye yakın sorular var. bi de 5555 yargı soru bankasında da güzel eğitim soruları oluyo ama o karma. o 2 sini tavsiye ederim. femin de denemelerde eğitim soruları güzeldi. tabii tüm bunları geçen yıl için konuşuyorum kuzum. bu yılki basımları nasıldır bilemem

Aynen bebek 10 ay 1 haftalık oldu :KK43:
İyi etmisin canim evde dur dur psikolojin bozulurdu.
Ben bile ocakta bebek doğacak eve gidince bos boş sikilirim 2 ayda olsa kuran kursuna mi gitsem diyorum.
Bir önceki sene 9 ay girmiştim tevcidli öğrendim ama sonraki sene KPSS yüzünden üstüne pek dusemedim.
Kayit olmam da 2 ay için misafir öğrenci olarak giderim.
Simdi annemin ablamin yaninda bile sikiliyorum boşluğa düştüm. Evde daha çok.sikilirim.
İyiki bebegi ertelememisim. Atanmam olmasa bile o bana uğraş olacak.
aynen öyle evde çok sıkılıyorum artık inşallah gireceğim yer eğitim araştırma hastanesi. yine memur gibi olacak saatleri falan. bir memur kadar alamasam da sosyal hayatım olacak. zaten maaşında değilim severek gidip geleyim yeter bana

sedefim teşekkür ederim. durumum ne iyi ne kötü aslında. branş sıralamam beklediğim kadar kötü gelmedi. eğer bu yıl bizden alım yaparlarsa bir şansım olabilir. 2010 sınavı ile bizden çok alım yaptılar ama 2012 ile yapmadılar. Şans yani kısaca

kaç gündür gelemedim canlarım nasılsınız :KK36:

teşekkür ederim Badem sen nasılsın biraz dinlenebildin mi? görüşmelerin nasıl gidiyor?

kızlar bi mesaj atamadım günlerdir. çok yorgun oluyorum. onur haftaya askere gidiyo diye bu hafta yanıma geldi ama görüştüğümüz saatler iş yüzünden onunla da kısıtlı, buraya da mesaj atamıyodum bi türlü problem var demiştim ya geçen geldiğimde. en sonunda chromu silip tekrar yükledik şimdi oldu. hepinizi öpüyorum canlarım

canım yarın yerleri belli olacak heyecanla bekliyorum bende bakalım ilk gidenlerden mi olacaklar kısa mı olacak uzun mu olacak.. Kardeşimle birlikte bi askerlik yaptım şimdi sevdicekle de yapacağız.. Allah haklarında hakkımızda hayırlısını versin Sedefim :KK19:

kitap tavsiyelerin için de teşekkür ederim canım.. inşallah bu ay maaşını tam alır ve rahat edersin kuzumm :KK68:

X