2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

haklısın canım hayırlısı hangisi ise o olur inşallah..
teşekkür ederim canım yaaaa

haklısın canım.. benim ki eğer aslerliğini yapmış olsaydı birlikte özel bi yazılım şirketine başvurmayı düşünüyorduk zaten o dgs'den önce 2 tane yazılım firmasında çalıştığı için sıkıntısı yoktu canım ama o askere gittiği için bana da ders çalışmak düştü.. yani demek istediğim herşey sınav değil hayat karşımıza ummadığımız anlarda çok güzel şeyler çıkarabiliyo

sınav konusunda haklısın canım bu sene lisansta da ön lisansta da gösterdi bize boşuna bi tarafınızı yırtıyorsunuz rahat olsaydınız sıkıntınız yoktu dedirtti..
aynen öyle morisim aynen öyle
bir yerden sonrada nasip diyorum ben artık
çalışmaksa resmen kendimden vazgeçtim sosyal hayatımdan vazgeçtim masa başlarında sırt ağrıları edindim
migrene doğru gidiyordum
çevremize bakıyoruz çalışmayan insanlar atandı falan diyoruz
işte hepsi kasmayan fazla anlam yüklemeyen kişiler
yada alt yapısı sağlam olan kişiler

Selam kızlar. Topic hayırlı ve son olsun inşallah.

Ben sınıf öğretmenliği son sınıfım. Okul,staj,ödev,sunum,dershane:mad: feci bir durumdayım yani.

Sözlüyüm ve sınavdan önce nikahımız olacak allah kısmet ederse.

Fakat yeni yönetmelikte bir sürü ıvır zıvır var.

Eş durumundan atama için eşinin 3 yıl sigortalı olma zorunluluğu varmış:110:

Evet görev görevdir. Bizim için şehir farketmez ama biz de kendi hayatımızı kurmayalım mı be kardeşim?:KK61:

İnsanı devletten meslekten her şeyden soğutuyorlar.:KK43:

Özel benim için son seçenek ama bazen o kadar bunalıyorum ki o kadar zorluğa rağmen özeli düşünüyor buluyorum kendimi.:KK47:

Allah yardımcımız olsun.

Rabbim hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı, gönlümüze razı olanı hakkımızda hayırlı eylesin inşallah
merhaba hoş geldin.zaten eş durumu biraz zor oluyor. bence yine de sözlünün işi olması iyi bir şey. hiç atanmaması daha kötü olurdu çünkü. hayatı daha cok ertelemek zorunda kalacaktınız o zaman.
Dersaneye basladim yeniden
merhaba hoş geldin.

kuzum pegem ve yediiklimin eğitim soruları konu konu gidiyo, ihtiyacın konu konu sorusu çok az geri kalanı karma oluyo ve dön dolaş aynı soruyu soruyo, araya çok kazık soruları sokuyo, iyi soru bankası diye piyasaya sunuyo ama hiç tavsiye etmem. 7iklim ve pegem güzel. beyaz kalem iyi ama eğitimde bu yılki sorular kasıntı değildi. eğitimi beyaz kalemle kasmana gerek yok bence, soruları zor çünkü. bence sen en iyisi pegem al, kpssye yakın sorular var. bi de 5555 yargı soru bankasında da güzel eğitim soruları oluyo ama o karma. o 2 sini tavsiye ederim. femin de denemelerde eğitim soruları güzeldi. tabii tüm bunları geçen yıl için konuşuyorum kuzum. bu yılki basımları nasıldır bilemem
çok sağ ol canım, resmen hastalıklara tutulduk, bi 10 yaş yaşlandık. bazen gerçekten kendime eziyet ettiğimi düşünüyorum. sırf sonrası güzel olsun rahat olsun diye bu çabamız ama bakalım değecek mi... sana da sabır ve güç kuvvet diliyorum. okulun düzeni oturduktan sonra daha iyi olur umarım...

Holofim tekrardan geçmiş olsun, antidepresan aslında uyku yapmıyor uyumaya calısırken bol bol rahatsız olarak uyandırıyor insanı, en azından bende öyle yapmıstı.

Sedefim insandan insana fark var işte . Sana da öyle iyi müdür düşseydi keşke. Şans gerçi bu işler.
Bu ara çalışmaya niyetlendim kuzum, renkli kalemler aldım kendime. Aslında otursam belki çalışırım da yine de kasm bir gelsin diyorum .Geçen yıl erken basladık erken sıkıldık, bu yıl da öye sorun olsun istemiyorum açıkçası.

Senin de iyice pestilin çıkıyordur oyle bir okulda kuzum kıyamam sana. Bence uzaktan eğitime bir bak sen. Sana en yararlı o olur bu şartlrda kuzum kendin oturup calısacak vaktin olmuyorsa. olmazsa 2.döneme kadar çalış sonra bir icabına bakarsın.
Rabbim kolaylık versin canım benim.

Badem işe girersin inşallah. Bari aramızda sen de kurtar kendini. Yoksa böyle oluru yok bu işin.
aaa belisim bende de işte aynı sendeki gibi etki yaptı. saat başı iki saatte bir sürekli uyanıyorum. sabah 8de 9da kalkıyorum, uyuyamıyorum çünkü. başka bi hastaneden randevu aldım tee perşembeye verdiler. o güne kadar ölmezsem giderim:KK53:

herşeyin hayırlısı canlar. yeter ki olan sonuca rabbim gönlümüzü razı eylesin.
kaderde sevdiğim adamla aynı yerde çalışmakta vardır belki kimbilir belki iyi ki burası olmuş derim
belki de söverim bilinmez
nasip her şey : ))
canım hakkında hayırlısı olsun :KK36: sevdiceğin de mi orda çalışıyor? güzellikler hep böyle biz tekrar ayağa kalktığımızda, kendimize geldiğimizde, hayata tekrar sarıldığımızda meydana geliyor. inancımız tazeleniyor belki de ondan... ataman da ardından gelcek gibi :KK39:

Kızlar hep kilo alayım diye uğraştım, aldım da çok şükür ama bu göbek ne olacak ya:KK17: Resmen 80 cm göbeğim var mezurayla ölçtüğümde.:KK57: :KK53: Squat yapmayı planlıyorum ama bu kez de aldığım kilolar giderse diye korkuyorum. Sadece göbeği eritebileceğim bir yöntemi yok mu bu işin?:KK14:

Son düzenleme:
merhaba hoş geldin.zaten eş durumu biraz zor oluyor. bence yine de sözlünün işi olması iyi bir şey. hiç atanmaması daha kötü olurdu çünkü. hayatı daha cok ertelemek zorunda kalacaktınız o zaman.

Hoşbuldum canım. O özelde çalışıyor. Ve çalıştığı yerle 4 yıllık sözleşmesi var. Ben atansam da benim gittiğim yere gelemez. Benim de onun olduğu şehre gitmem çok güç. :KK43:
Hayırlısı olur inşallah. Hepimizin gönlünde yatan şeyleri Allah yaşatmayı nasip etsin.

Hoşbuldum canım. O özelde çalışıyor. Ve çalıştığı yerle 4 yıllık sözleşmesi var. Ben atansam da benim gittiğim yere gelemez. Benim de onun olduğu şehre gitmem çok güç. :KK43:
Hayırlısı olur inşallah. Hepimizin gönlünde yatan şeyleri Allah yaşatmayı nasip etsin
hımm anladım canım ben de atandı sanmıştım.
Rabbim kolaylık versin ne diyim. evliliğiniz nasibiyle olsun inşallah.

hımm anladım canım ben de atandı sanmıştım.
Rabbim kolaylık versin ne diyim. evliliğiniz nasibiyle olsun inşallah.

Yok canım mühendis o. Hiç devlet düşünmedi özelde başladı direkt. Amin inşallah.

Bu arada tarihe nasıl çalışıyorsunuz kızlar:110:

Yok canım mühendis o. Hiç devlet düşünmedi özelde başladı direkt. Amin inşallah.

Canim ben milli egitim ders kitaplarindan calisiyodum gecen kirtasiye de moduler olarak cikan setlerin tarih kitaplarini inceledim. Ihtiyacin yayini bayagi ayrintiliydi sanirim lise ders kitaplarina gore hazırlamışlar onu istersen inceleyebilirsin.

canım hakkında hayırlısı olsun :KK36: sevdiceğin de mi orda çalışıyor? güzellikler hep böyle biz tekrar ayağa kalktığımızda, kendimize geldiğimizde, hayata tekrar sarıldığımızda meydana geliyor. inancımız tazeleniyor belki de ondan... ataman da ardından gelcek gibi :KK39:

hayırlısı diyorum holofiram napalım elimizden geleni bu kadar işte. sıkmayalım canımızı :KK19:
evet orda çalışıyor kendileri :KK73:

Kızlar hep kilo alayım diye uğraştım, aldım da çok şükür ama bu göbek ne olacak ya:KK17: Resmen 80 cm göbeğim var mezurayla ölçtüğümde.:KK57: :KK53: Squat yapmayı planlıyorum ama bu kez de aldığım kilolar giderse diye korkuyorum. Sadece göbeği eritebileceğim bir yöntemi yok mu bu işin?:KK14:

hacı mekik çek göbeğin erimesi istiyosan. squata bulaşma bacak kası yaparsın. mekik iyidir şimdilik :anneadayı:

canım o dediğini bilmiyorum ama mekik çekiyorlar genellikle göbek için:KK8:kilo almana da çok sevindim:nazar:darısı ablama...

hayırlısı diyorum holofiram napalım elimizden geleni bu kadar işte. sıkmayalım canımızı :KK19:

hacı mekik çek göbeğin erimesi istiyosan. squata bulaşma bacak kası yaparsın. mekik iyidir şimdilik :anneadayı:

aaa ne güzel:KK8: öğle aralarında birlikte çıkarsınız yemeğe...

ben alanım da sos bilg olduğu için ayrıntılı çalışıyorum. esen yayınlarının 9 10 11 12 sınıflar için olan konu anlatımından. 9 dan başladım. sitelerine girersen istediğin kitabı pdf olarak indirebilirsin...

badem mekik de hiç beceremiyorum ya :KK53: deneyim bari yoksa gitmicek bu meret :KK53:
En Büyük TÜRKİYEsevdiceğimin yeri belli oldu.. aralıkta gidecek askere acemi birliği manisa usta birliği balıkesir çıktı..En Büyük TÜRKİYE
kısa mı uzun mu kuzum? hayırlı olur inşallah hemen biter kuzum :KK50:
canım o dediğini bilmiyorum ama mekik çekiyorlar genellikle göbek için:KK8:kilo almana da çok sevindim:nazar:darısı ablama...
sağol holofim ablan kac kilo ?

X