- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
85 miydi puanin canim ?
Evet balım küsuratlı bir şey işte.
sıralamam da 11499
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
85 miydi puanin canim ?
Yok canım ben daha başlamadım.Kızlar çalışmalara başladınız mı? Ben bismillah diyereak matematikten başladım.
Tabi asu katılabilirsingünaydın kızlar.. bende bu topiğe katılabilirmiyim DGS sınavına hazırlanıyorum. erkek arkadaşımda kpss.
Amanın morisim gelmiş hoş gelmiş Tabi ki geleceksn kuzum aranıza alır mısınız ne demekselam kızlar.. Topiğimiz hayırlı olsun son topiğimiz olur inşallah beni tekrar aranıza alırsınız dimi
topiğe yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz..
son olarak hepimiz inşallah bu yılın sonunda gülenlerden oluruz (amin)
Ben de senin p3ü 90 sanıyorum kuzu ya senin p10 90dı o zaman dimi?Evet balım küsuratlı bir şey işte.
sıralamam da 11499
Ben de senin p3ü 90 sanıyorum kuzu ya senin p10 90dı o zaman dimi?
Bence tamamen bırakma canım. Alımlar dengesiz olduğu için seneye ne kadar alacakları belli olmaz. O kadar okuduğumuz yıllarımızı verdiğimiz mesleğimizi elimize almaya çalışalım.Evet canım. :)
Bence tamamen bırakma canım. Alımlar dengesiz olduğu için seneye ne kadar alacakları belli olmaz. O kadar okuduğumuz yıllarımızı verdiğimiz mesleğimizi elimize almaya çalışalım.
Ne kadar zor oldugunu en iyi bilenlerdenim ama mecbur kuzu tekrar bir ucundan tutmak gerek bana kalırsa.
Şubatta ataman olabilir o ihtimalde var tabi ama olmazsa bence yine uğraş. Zaten Türkçenin alımları az olmuyor genelde.
Benim düşüncem bu kuzum sen daha iyi bilirsin tabi ki.
günaydın, tabii ki deee. ne kadar çok olursak o kadar motive oluruz:)hayırlı çalışmalar ikinize de...günaydın kızlar.. bende bu topiğe katılabilirmiyim DGS sınavına hazırlanıyorum. erkek arkadaşımda kpss.
hoş geldin moris tekrar hazırlanman hayırlı olsun, inş son olur artık...selam kızlar.. Topiğimiz hayırlı olsun son topiğimiz olur inşallah beni tekrar aranıza alırsınız dimi
uzun zamandır yoktum çünkü kpss'nin K'sini bile duymak istemiyordum.. Bu yüzden nete takılmadım kendimi mutfak işlerine ve tv'ye verdim ama artık kendimi topladım ve ders çalışmaya karar verdim yanlız bu ders çalışma işini geçen seneki gibi evde değil kütüphanede yapacağım. sabah kahvaltıdan sonra gidip akşam üzeri 4-5 gibi gelmeyi planlıyorum.. tabi yemeği bulaşığı bi önceki akşamdan yapmayı düşünüyorum.. temizliği de hafta sonları ya da 3-4 güne bir yapmayı planlıyorum tabi şu aralar gribim hastalığım geçer geçmez başlayacağım çalışmaya hatta eğitim bilimlerinin konu anlatımlısını aldım bu yıl basılanını ama soru bankası konusunda kararsız kaldım çünkü soru bankasını konu konu istiyorum ama pegem yayınlarından başka bulamadım bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. deneme şeklindeki soru bankalarına daha sonra geçmeyi planlıyorum. bir de ben sınavda en çok matematikte zorlandım o yüzden matematikten sanki hiç birşey bilmiyormuşum gibi sıfırdan başlamayı planlıyorum. tarih coğrafya ve vatandaşlığım iyi idi geçen sene.. tarihi yine tarihin pusulasından çalışacağım vatandaşlık ve coğrafyayı da hızlı bi tekrar etmeyi düşünüyorum.. ve her gün hangi konuyu çalıştığımı ne kadar soru çözdüğümü yazacağım bi defter tutacağım.. Bu kadar gaza geldim çünkü bıktım artık arkadaşlarımın davetiyeleri geliyor güzel haberlerini alıyorum gidip gezdikleri yerlerin fotolarını görüyorum Allahım daha iyisini versin gözüm yok ama içim de bi burkuluyor ve sevdicek kasımda askere gidecek onun abisi ve yengesi memleketlerinde kolejde öğretmen yıllarca çalıştıkları için rahatlar ve sevdiceğin kpss si olmassa(askerde olacağı için olmaycak gözü ile bakıyorlar) ona da aynı okulda yer ayarlıcaklarmış hatta müdürle bile görüşüşler o da askerlik olmasa idi hemen başlasın derdim demiş . ben de bu durumu istemiyorum yani en azından sevdiceğimle aynı ile bağlı farklı bir şehirde oturmak istiyorum çünkü ailesi çok otoriter.. eğer atanma olmazsa ikimizde o şehirde olacağız en azından farklı bir yerde atamam ya da atamamız olursa rahat ederiz.. işte kızlar benim düşüncelerim..
badem üzülme canım Allah bir kapıyı kapar bir kapıyı açar geçenlerde babamla bir muhabbetimiz oldu bi arkadaştan bahsetti ve o bile senden yüksek aldı öyle mi dedi ben de sadece hee dedim sonra döndü dedi ki sen elinden geleni yaptın insanüstü bi çaba gösterdin demek ki böylesi hayırlı imiş sakın üzülme geçen sene ki defteri kapat ve tekrar azmet dedi. öyle ama dedim babam da öylesi böylesi yok bak ablana (teyzenin kızına) neler oldu dedi. (teyzemin kızının tayini konya'ya çıktı ve konya'ya gelirken otobüs kaza yaptı ablam o zamanlar 22 yaşında idi ve daha o yaşta o kaza da ablamı toprağa vermiştik) keşke hiç okumasaydı da bu acıyı yaşamasaydık dedi. hani diyeceğim canım hayırlısı biliyorum senin yaşadıklarını bende yaşadım inan kazanamadığıma değil çok düşük puan aldığıma acıdım ama yapacak birşey yok canım önümüze bakmamız lazım.. bak canım sana bi arkadaşımı anlatayım. bu arkadaşım kpss ye 2012 de önlisans olarak hazırlandı ve 80 aldı ama bölüm bilgisayar programcısı olduğu için hiç birşey olmadı arkadaşım hayırlısı ben elimden geleni yaptım alnım ak dedi sonra bi avukatla tanıştı. erkek arkadaşı hakimlik sınavını kazandı ve evlendiler şimdi maşallah öyle güzel bi hayat yaşıyor ki yani hayat bi yerden sonra insanın yüzüne gülüyor canım her şey sınav değil bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler.
Sedefim çok geçmiş olsun canım çalışacak vakit bulmaya çalış kuzum dersi tamamen bırakma temelin var zaten sadece eksik olduğun derse yoğunlaş iyi olduklarından deneme ya da soru çözmeye bak..
Belisim fındık kurdum geçen yıla ait kötü düşünceleri sil at aklından ve bu olacak mı ki diye düşünme geçti gitti iyi ve ya kötü ama geçti yeniden başlamamız ve olumsuzluklara takılmamız lazım ki derse tekrar motive olalım canım
Safranım puanın hayırlı olsun sana güzel kapılar açsın canım bu topikten iyi haberler almak istiyoruz artık
Linka Allah kavuştursun canım erkek arkadaşının sıhhati nasıl yeri rahat mı?
topiğe yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz..
son olarak hepimiz inşallah bu yılın sonunda gülenlerden oluruz (amin)
900 kişi kaldı işte canım önümde onlardan biri de sensin benim atanmam demek senin de atanman demekcanım ben 7 yıl herşeyden fedakarlık ettim bu yıl 80 aldım yeterse bu puanla şubatta atanırım yetmezsede artık o kadar çaba sarfedemem fedakarlık hiç edemem ailemden bebegimden .ben kabul ettim artık olmazsa bu yılda hayırlısı buymuş .gazın hiç bir çaresii yok canım ya neler neler yapıyoruz ama erkekler böyleymiş
inşallah canım seninkide olur umarım sıralaman kötü değildi
gelirim canım ogluş akıllı olsun hep gelirim
KIZLAR BEN GELDİM yeni topikiniz hayırlı olsun arada ugrarım misafirliğe bu sene olsada olmasada ders çalışmıyacam zaten oglum çok gazlı uyumuyoda teyzoşlar hepimizin son topiki olur 2015 inşallah .kendinize iyi bakın
Selamlar ben geldim bende kpss öğretmenliğe hazırlanıyorum evliyim bir tanede bebeğim var ama inanıyorum bu sene olacak. Benim çalışma şeklim şöyle oğlum akşamları erken uyuyor şimdilik yeni başladım tarih coğrafya vatandaşlık önceliğim eğitim bilimlerine ikinci dönem bakmayı düşünüyorum
Hayırlısı diyebiliyorum sadece canım şu an.
Ne olur ne olmaz elbette bilemeyiz ama...
Teşekkürler desteğin için.
fıstıklar bugün sonuçları gösterdim doktora. kardiyolojideki kalbin sapa sağlam kalple ilgili bir şey yok dedi. ben de peki bu ağrılar neden olabilir dedim. fıtık var mı dedi, bilmiyorum dedim. fizik tedaviye göndereyim dedi. sonra oraya göründüm, o da muayene etti strese bağladı. farklı bir şey beklemiyordum zaten. anti depresan verdi. bitene kadar kullancam. bakalım geçcek mi...
Geçmiş olsun canım bir hastalık çıkmamış olması güzel. Stres her şeyi etkiliyor maalesef.fıstıklar bugün sonuçları gösterdim doktora. kardiyolojideki kalbin sapa sağlam kalple ilgili bir şey yok dedi. ben de peki bu ağrılar neden olabilir dedim. fıtık var mı dedi, bilmiyorum dedim. fizik tedaviye göndereyim dedi. sonra oraya göründüm, o da muayene etti strese bağladı. farklı bir şey beklemiyordum zaten. anti depresan verdi. bitene kadar kullancam. bakalım geçcek mi...
sağ ol canım yaa, ben de tereddüt ettim, doktor da açıklama yaptı rahatlatır iyi gelir dedi. bi deneyim iyi gelirse kullanırım. dediğin gibi aslında psikolojikse yine psikolojimle düzeltmeliyim ama şimdi de çalışamıyorum diye strese girdim. kısır döngü oldu resmen. spor yapmayı seviyorum yapmaya çalışırımhoşgeldin zümrem..sık sık uğra emi..gaz için sab simplex çok iyi aklında bulunsun..alperenimizi bol bol kokla bizim yerimize..
hoşgeldin seummu, bende evliyim 3,5 yaşında kzım var..bu kpss belasını birbirimize destek olarak atlatacağız inş..
ne bırakması çıtırım ya...pes etmek için çok erken..kötek geliyo popişe haa
çok geçmiş olsun zümrem, stres her bünyede farklı şekilde patlak veriyor..dikkat et kendine, antidepresana şahsen pek sıcak bakmıyorum,biyokimyanı bozar.. sen stresi yenmeye ve rahatlamaya çalış ne bileyim spor falanda iyi gelir
sağ olasın belisim evet buna da şükür:)canım ne zaman tam hazır hissedersen o zaman başla yoksa sonra benim gibi mecburen bırakıyorsun. üç gündür çalışamıyorum ne güzel ısınmaya başlamıştımGeçmiş olsun canım bir hastalık çıkmamış olması güzel. Stres her şeyi etkiliyor maalesef.
Ben de bu ara başlasam mı başlamasam mı diye düşünrken bir baktım uçuk çıkmış dudağımda
Aman daha büyük sorunlar olmasın da inşallah atlatırız bu günleri kuzum
bizim dualarımız da seninle, kasım güzellikler getirir inş:)sağ olasın linkam, öyle valla hem hayatı ertele hem sağlığından ol...Çıtırım valla yeter ya benden bu kadar. :)
Ama dualarım hepinizle. :)
Holofiram çok geçmiş olsun,Rabbim şifa versin.
Şu sınav neler aldı götürdü bizden...
İnşallah çok iyi bir kadro verilir ve olur canim.Evet balım küsuratlı bir şey işte.
sıralamam da 11499
İyi diyelim iyi olalım..Merhaba canlarım.Nasılsınız ? :)
Saçma bir soru,farkındayım.
Tüm arkadaşlarım atandı,birer birer davetiye yolluyor.
Ben burada...