Akasya
emegine, ellerine saglik canim...
Ben de ikizlerim icin ikramlik yapmayi dusunuyorum bayanlar. Hatta melek kanadinda bebek li sabun yapmak istiyorum evde. Belki kokulu taşla yaparim..tullere koyup asagidaki bebek pusetinde de sunarım.
Yetmezse, kucuk cam siselere renkli ,sekilli (yildizli,kalpli..) drajeler koyayim diyorum badem sekeri yerine. Hem de renkli bir gorunum olur,uyguna da gelir. Tulle,boncukla suslerim, isim etiketi basarim. eminonu ne gitmeliyim bunlar icin. Bir pastaneyle anlasip 50adet bebek kurabiyesi, 50adet bebek cikolatasi yaptirayim diyorum.. tullere sarilı gumus tepsiye koyarim onlari da şirin olur., muffin/browni keklere isim etiketlerinin oldugu kurdanlardan batırıp asagidaki gibi kek standina koyarim.
tabi sagligim izin verirse,halim olursa tum bunlari yapmaya.
Hastanede oda suslemesi yapmak istiyorum bayanlar. Esimin ve benim arkadaslarim gelir hastaneye_eve. fotograf cekimi,kuafor vs istiyorum..
Herseyi kendim yapmak istiyorum,ozeniyorum da.. cok abartmaya gerek yok, gelen gidene minik çapta ikramliklar yapayim diyorum. Kafamdaki proje asagida
Organizasyon firmalari asiri pahali,onlarin yaptigini ben de yaparim. Zaten hastanemde dogum 10bin, birde bunlara 1200 veremem. Ayrica yapmasi da cok zevkli olur.
Nasil sizce?