- 15 Ocak 2015
- 481
- 418
- 133
cok guzeller gule gule kullan cnm :)diş kaşıyıcı
müslin bez
battaniye aldım. annelütfen sitesinden. 3 güne elime ulaştı.
Bayanlar bisey sorcam size, ben de calisiyrm. Dr um, ikiz oldugu icin 30.haftada izne cikabilirsin istersen dedi.
4 ay ucretli+6 ay ucretsiz izin hakkimiz var. Toplamda 10 ay sonrasinda ise baslamak zorundayiz.
Tekrar ucretsiz izin alinabiliyor mu acaba, bizim kurumda bazi kisiler aliyor bazi kisiler alamiyor ikinci 6 ayı. Ben 16 ay gitmek istiyorum( max. 16 ay zaten)
Neye gore degisiyor bu bileniniz var mi acaba? Izin alabilen neye gore alir ki?
Ben Kraft Calipso alacağım.Eki Görüntüle 1606446 Eki Görüntüle 1606441 Aldigim urunlerden bir kaci. Unnado ,minirome ve butik bebeden alisveris yapiyorum . park yatak da alacagim ama hangi marka alacagimi bilemedim
güle güle kullanmayı nasip eder inşallah canım nerden ve ne kadara aldınız bebek odasını? biz de bakıyoruz ama sadece büyüyen beşik mi alsak şimdilik yoksa oda takımı mı alsak karar veremedik de farklı görüşleri de merak ediyorum...Bebişimizin odasını aldık kızlar. Kulplar kristal olacak. Dolabın üstündeki taç fiyonk olacak.
Fırsatınız olursa bir mağazaya gidip baston ve travel arabaları bir inceleyin. Mesela travel arabayla tek başınıza minibüse falan binmek mümkün değil inanılmaz büyük arabalar. Bende casual travel istiyordum ama arabayı gördükten sonra vazgeçtim.Arkadaslar defalacar konu acılmıs belkıde bu konuda sureklı fıkır edınılmıs uzerınde gecılmıs olabılır ama Ben tekrardan deneyımlı ve onceden bebek arabası almıs arkadaslarıma danısmak ıstedıgım bazı seyler var ;
Bebek arabaları hakkında hıcbır bılgım yokken sabahtan berı arastırmalarım sonrasında Casual Air Travel sıstem begendım dıyordum kı bır arkadasım forumda ;
Bebeklerımız kıs ayına denk gelıyor Travel sıstem kullanıslı olmuyor Bastona gecıs yapıyor cgu kısı dıyor ..
Bahsettıgım araba 1200 tl bu kadar para verıp 1 sene sonrasında kullanıssız olmasını kesınlıkle ıstemıyorum
Lutfen benı aydınlatın ..
Travel sıstem le baston arasındakı fark nedır?
Kasım 21 e gelıyor dogumum ve calısmayacagım evımızın onunde arabam olacak Arabayı ancak alısverıste falan kullanacagım.
Istanbulda 13-17 ocak arasnda buyuk bebek fuarı olacakmıs onu mu beklesem gec olurmu ? Lutfen benı aydınlatın Tesekkur edıyorum
Çok sağol. Biz masko Can Bebe mağazasından aldık 4.300. Odamız boştu zaten oyüzdem oda takımıyla birlikte aldıl. Bence büyüyen beşik tek başına doğru olmaz. Hatta ben büyğyen beşik değilde normal bir beşik almayı istedim. Çok kullanışlı olmadığını duymuştum hep ama eşim isteyince aldık. Darısı başınızagüle güle kullanmayı nasip eder inşallah canım nerden ve ne kadara aldınız bebek odasını? biz de bakıyoruz ama sadece büyüyen beşik mi alsak şimdilik yoksa oda takımı mı alsak karar veremedik de farklı görüşleri de merak ediyorum...
canım şu başlıklı battaniye varya onu nereden aldınBunlar da digerleri..
Hastane cikislarini ona biraktim almak icin ,ilerleyen gunde alirim.
Banyo malzemeleri kafamda (marka belirlemeye calisiyorum)
Onumuzdeki ay baslarim artik. Mobilyalari var sirada..
Krem renkli pelus oyuncakli honey yazili kundak battaniyeyi mi soruyorsun? 35 tl idi.canım şu başlıklı battaniye varya onu nereden aldın
Kızlar biz de bugün bunları aldık .
Astronot Tulum Mothercare ( Aslında mavisini istiyordum ama bedeni kalmamıştı .68 beden aldım. )
Eki Görüntüle 1608316
Boba Wrap Sling
Eki Görüntüle 1608318
Bunlar da digerleri..
Hastane cikislarini ona biraktim almak icin ,ilerleyen gunde alirim.
Banyo malzemeleri kafamda (marka belirlemeye calisiyorum)
Onumuzdeki ay baslarim artik. Mobilyalari var sirada..
Teşekkürler canım , umarım bebiş sever de , sık sık kullanırız.Slingin rengi çok minnoş. Güle güle kullanın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?