- 14 Ekim 2012
- 2.413
- 2.879
Güle güle giydir inş. Bayagi indirimliymis. Kaç 6-9 ay var mı peki indirimli şeylerSon minnoslar, indirimden aldik
Eki Görüntüle 1604534
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güle güle giydir inş. Bayagi indirimliymis. Kaç 6-9 ay var mı peki indirimli şeylerSon minnoslar, indirimden aldik
Eki Görüntüle 1604534
Güle güle giydir inş. Bayagi indirimliymis. Kaç 6-9 ay var mı peki indirimli şeyler
Çok güzelmiş bunların hepsi , oldukça sevimli geldiler bana :) Iyi günlerde giysin,baskıları harikaSon minnoslar, indirimden aldik
Eki Görüntüle 1604534
üye olunuyor ama sepet kısmı yokÇok güzelmiş bunların hepsi , oldukça sevimli geldiler bana :) Iyi günlerde giysin,baskıları harika
DonukPudra
İnternet sitesinden online alışveriş yapılmıyor mu ? Bir bak istersen
Amaniiin aldıklarınızı görünce dayanamıyorum bir koşu gidip alasım geliyor. Ama henüz hiçbirşey almadım desem yeridir. Oğlumun eşyalarını bir an önce getireyim de bakayım neyimiz var neyimiz eksik. Kızıma kullanabileceklerimi ayırıcam içinden kalanları da veririm ihtiyacı olana.Bir liste yapsam iyi olacak.
Bu arada benim de sleepy numunem geldi yumuşacıklar çok hoş.
oblomovunhirkasi güle güle giysin ne güzel ya şu H&M izmir'e bir açılsın çıkmayacağım ordan.
tarzını vs çok beğeniyorum.
Canim ikisi de guvenilir bebek deterjani markasi fiyati biraz tuzlu ama bugun gordum dalin de o fiyat ama kokulu dalin filan bana yardim eden kimse yok kendim hallediyorum o yuzden yavas yavas basladim ama yorucu oluyor dinlene dinlene yapmakta fayda var bende hep yetisemiycek misim gibi hissediyorum hic hastane susu cikolatasi olaylarina girmedim Nasil olucak bilmiyorum sicaklar mahvetti beni icimden gelmiyorSaol cnm ben ikisini de duymamistim. Bide bunlara bakayım. Bizim kıyafet işimiz bitti. Kışlıklar gelince bi kaç parça Daha alırız. Bebek odası ve beşiği haftasonu halletcez inşallah. Sonrada yıka ütüle anca olur heralde. Ya geç kaldım gibi geliyo
Yeni , Turk mali bir bebek bezi markadi, sitesine uye oladugunuz takdirde ucretsiz numune gonderiyorlar.Sleepy dedigin sey ne acaba
Bi kac yerde daha duymustum..
hiç kafaya takma cnm herşey olacağına varır güzel düşün imkanın varsa bol bol uyu bebişler rahat vermeyecek çünkü bize şimdiden stres olmayalım :):)
Canim ikisi de guvenilir bebek deterjani markasi fiyati biraz tuzlu ama bugun gordum dalin de o fiyat ama kokulu dalin filan bana yardim eden kimse yok kendim hallediyorum o yuzden yavas yavas basladim ama yorucu oluyor dinlene dinlene yapmakta fayda var bende hep yetisemiycek misim gibi hissediyorum hic hastane susu cikolatasi olaylarina girmedim Nasil olucak bilmiyorum sicaklar mahvetti beni icimden gelmiyor
Bnde çalışıyorum cnm eve bizim için zor oluyor hele 37. hafta bn zorlanırım sanırımYok cnm ya çalışıyorum valla uyumaya fırsat olmuyor. 37 hafta nasıl caliscam bilmiyorum. Ama sağlıkla gelsin de kızım gerisi önemli degil
Bnde çalışıyorum cnm eve bizim için zor oluyor hele 37. hafta bn zorlanırım sanırım
Bebek bezi ve alt açma örtüsü. siteye sipariş verdim numune geldi.Sleepy dedigin sey ne acaba
Bi kac yerde daha duymustum..
Ayniii bennnTeşekkürler bilgi verdiğin için cnm. Bakayım bende. Ya yardım eden olsada yine en çok sen yoruluyosun. Bende ismine karar veremediğim için kapı süsü yaptiramiyorum. Verilecek hediyeye karar vermedim. Fikir çok ne yapıcak ne alacak vakit yok. Nasıl yetişecek se. Hem hersey dört dörtlük olsun istiyorum hemde aman eksik olsun nazar çıksın diyorum bu annelik ne acayip bo duyguymus
Canim cantali bebek bakim setin mothercare 55TL mi?İyi aksamlar arkadaslar eksiklerimiz tamamlandi gibi allahin izniyle
Burda fotografi olmayan kuvetimiz deterjanlari filan da tamam bir takim daha lohusa geceligi aldim her sey icime sindigi gibi oldu yan besigini kayinvalidemler aldi buyuk besigini annemler geldi aldik her ikisi de mothercare su aralar cicilerini yikayip utuluyorum dolabini duzenliyorum
Yok canim 79 tl ye aldikCanim cantali bebek bakim setin mothercare 55TL mi?