- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
Teşekkürler canım , Havuzlu Han'a annem gitti.Bana da gelince aklında kalan fiyatları söyledi,o yüzden tam hangi mağaza bilemiyorum ; ama internet sitelerinde gördüğümüz çoğu üründen varmış.Biraz önce Kasım 2015 anneleri başlığında gördüm,bir anne yeni gitmiş,birçok ürün almış,çok uygun yazmış,istersen ona da sor canım.Başlıkta görürsün.Havuzluhan da epey guzel sey var sanirim, tavsiye ettigin bi yer var mi?
Ben obur ay giderim artik..
Buarada cicileriniz cok guzelmis, mutlu huzurlu gunlerde eskitsin insallah..
Cok guzel ve cok kibarmis oda takimin.. duvar sticker lariyla odayi renkli hale getirebilirsin.. ben de bi kac gundur mobilyalara bakiyorum, buyuyen besik istiyorum ama bizimki ikiz olunca cift yatak olacak.
Fiyati ne kadar?
Iyi gunlerde kullanin insallah..
Tedekkur ederimm
Manuelden ziyade elektriklisi nasil peki cunku medela ile lansinoh arasinda fiyat farki varMerabalar.. pompa soranlar olmus eski tecrubelerimi dayanarak medela elektrikliyi tek gecerimlansionahin manueli de guzel ama surekli sut sagmaniz gerekiyorsa sıkıcı oluuor bir sure sonra
Toplu yükleme yapacağım :) Şimdilik en çok giysimiz var , yavaş yavaş diğerlerini de tamamlayacağız.
Araba,yatak,banyo ve bakım malzemeleri , bebek bezi henüz almadık. Çoğunu kafamda belirledim,indirimleri takip edip almayı planlıyorum onları . Ah bir de şu zamlar gelmeseydi... :)
Tiny Love Ana Kucağı ( 2.el aldık )
Eki Görüntüle 1596774 Eki Görüntüle 1596775 Eki Görüntüle 1596776
Kapı Süsleri ( Havuzlu Han , pelinbebek.com dan )
Eki Görüntüle 1596777
Hastane Çıkış Seti ( Havuzlu Han )
Eki Görüntüle 1596778
Havlu Takımı ( Havuzlu Han )
Eki Görüntüle 1596779
Ben Kasım 2014 Annelerine sordum,pompa al diyorlar.Manuelden ziyade elektriklisi nasil peki cunku medela ile lansinoh arasinda fiyat farki var
Avent ile lansinoh arasinda kalmistim bi ara lansinoha yonelmistim elektrikli aventi bulamadigim icin..avent daha iyi sanirimBen Kasım 2014 Annelerine sordum,pompa al diyorlar.
İnternette de araştırdım Medela çok gürültülü ve acıtabiliyor.Avent sessiz ve acıtmıyor diye yazmışlar.
Ben Kasım 2014 Annelerine sordum,pompa al diyorlar.
İnternette de araştırdım Medela çok gürültülü ve acıtabiliyor.Avent sessiz ve acıtmıyor diye yazmışlar.
Canım annem aldı , mağazanın adını bilmiyorum , 40 liraya yakındı.Markası Bebitof muşHepsi çok güzel. Güle güle kullansın inş bebişiniz. Bornoz takımının markası ne hangi magazadan ve ne kadara aldın? Ben yine gideceğim Havuzluhan a
cnm cok güzeller yaw ben daha hiçbişey almadım bakalım eylülde alcam yavaştanEki Görüntüle 1596782 Eki Görüntüle 1596780
Giysiler Lcw , C&A , H&M , e-bebek Karışık
Eki Görüntüle 1596783
Eki Görüntüle 1596784
Örgüler nenemizden
Eki Görüntüle 1596785
Eki Görüntüle 1596786
Eki Görüntüle 1596787
Eki Görüntüle 1596788
Benim de ikizlerim olacak kısmetse. Aynen ben de çalışıyorum. Araştırmalarım sonucu Lansinoh ikili elektrikli pompa alacağım. Malum hem iki çocuk hem iş olunca sütü bir an önce sağmak gerekBayanlar avent elektrikli pompa iyi diyosunuz yani?
Ben calisacagim mecburen alicam galiba..
Bayanlar zor olacak belki ama, aldiklarinizin markasini ve fiyatini da yazsaniza yahu
Bayanlar avent elektrikli pompa iyi diyosunuz yani?
Ben calisacagim mecburen alicam galiba..
Bayanlar zor olacak belki ama, aldiklarinizin markasini ve fiyatini da yazsaniza yahu
birmax a ben de dün baktım netten , çok güzel malzemeler var ama ben beceremeyeceğim için mecburen hazır alacağım.Alan var mı bilmiyorum oradan ; ama minirome'dan alanlar vardı.Ben de bakım malzemelerini minirome'dan alacağım,önerilmişti.Kızlar, birmax.com (bebek şekeri malzemeleri) ya da minirome.com'dan (bebek ihtiyaçları) alışveriş yaptınız mı hiç? Fiyatlar daha uygun gibi bunlarda
Kızlar, birmax.com (bebek şekeri malzemeleri) ya da minirome.com'dan (bebek ihtiyaçları) alışveriş yaptınız mı hiç? Fiyatlar daha uygun gibi bunlarda
birmax a ben de dün baktım netten , çok güzel malzemeler var ama ben beceremeyeceğim için mecburen hazır alacağım.Alan var mı bilmiyorum oradan ; ama minirome'dan alanlar vardı.Ben de bakım malzemelerini minirome'dan alacağım,önerilmişti.
Teşekkür ediyorum kızlarBirmax.com dan alişveriş yaptim hemen kargoladilar sorun yaşamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?