2015 kasim bebeklerinin yeni cicileri

Merhaba güzel anneler. Ne kadar güzel şeyler almışsınız böyle. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Ben daha bir şey almaya başlamadım. Kardeşim iki kızından kalanları verdi. Kızımdan kalanlarla da birleştirince 0-3 ay açığımız sadece çıtçıtlı badi. Üst raf 0-3 ay alt raf 3-6 ay. Yıkandılar ütülendiler yerleştiler.
 

Eklentiler

  • 20150709_174241.jpg
    100,9 KB · Görüntüleme: 238
Kizlar diger tarafa da yazdim ama kimseden ses cikmadi.. pisik kremi sudocrem almayi dusunuyorum yanina da baska bi marka daha alayim diyorum var mi onerebileceginiz bisey.. bi de sampuan vs seyleri yenidogan seti seklinde mi alacaksiniz yoksa ayri ayri mi
 

Sudocrem alacaksan bence başka bir şeye gerek yok. Çok etkili bir krem çünkü. Yenidoğan setletinin içinde kullanamayacağımız ürünler de olıyor. Pudra , sabun gibi. Onun yerine dilediğiniz bir markanın şampuan ve vücut jeli, bebe masaj yağı yeterli bence.
 

Canım ben nivea set aldım. Çantası da var 40 TL ye aldım. Onun içinde pişik kremi de vardı. Bir de sudocrem aldım. Onu da 250 gr aldım, en ucuz minirome.com da buldum.

http://www.e-bebek.com/nivea-baby-s...f7DSnFsPQmNy1IQjfKWJJ_O_mS6gfXo9KAaAsAf8P8HAQ

http://minirome.com/sudocrem-pisik-...irma&utm_campaign=kampanya&ref=akakce&v=1.4.5
 
Ben bitirdim alışverişi.
Bi odası ile banyo ürünleri kaldı onları da ağustosta tamamlayacağım. Allah nasip ederse.

Oy maşallah cnm güle güle kullanın inşallah. Oda ayrı yapacak misin beşik fln nasıl yapıcan.

Bende ufak tefek alıyorum ama listeden mantıklı bi alış veriş değil. Annem ve k.validem de alacaklar. Bizim yaşadığımız şehirde anneannene babaanne yapar epey bişey. Bizde ramazanda sonra annemle cikcaz. K.validem kendi mi alır beni mi götürür bilmiyorum.
 
kızlar 444emarkete de temkinli yaklaşın artık.
hem yarı fiyatına olan ürünü gönderdiler. hem iadem cuma gittiği halde aradığımda dün gece geldi dediler az önce aradım. hem de diyo ki arkadaşlar bugün kargolar ürününüzü sanıyorum. yarın sabah ararsanız bilgi veririz. paranızla rezil olmayın. gidince acımayacağınız tutarda alışveriş yapın mecbur kalırsanız
yaklaşık 600tl lik alışveriş yapmışım toplamda sanırsam 150tl si muallakta.haberiniz olsun. telefon faturasına ve girdiğim strese bişey demiyorum bile.

yine butikbebede şu an itibariyle siparişimin üstüne yattı gibi görünüyor. başka arkadaşta ayn durumda. günler geçti haftalar geçti ne ürün geliyo ne para iadesi.
son olarakda hammaddeler 15günde ürünleri tedarik edemedi oyaladı oyaladı. yerine istedikleri ürünü gönderecekler uğraşamadım kabul ettim.
bilgilerinize...
 
odasını ikeadan yapacağız.
sonra kendi istediğine göre alacağız mobilyalarını biraz büyüyünce.
 
Reactions: GCA

Saol cnm uyardigin için bende bakmistim söz hep alınca iyiki almamisim bişey. İnşallah paranız iade olur sizinde
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…