- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
Valla ben aldıkca paylaşıyorum canım. Yalnız daha basindayim çok var alınacak.
Oh ne güzel sen bitirmissin. Güle güle kullansın yavrun inşallah
Çok yararlanıyorum paylaşımlardan. Umarım daha çok paylaşım olur :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben aldıkca paylaşıyorum canım. Yalnız daha basindayim çok var alınacak.
Oh ne güzel sen bitirmissin. Güle güle kullansın yavrun inşallah
Canım hayırlı olsun bende düşünüyorum tiny love 3 in 1 ana kucağı nerden ve kaça aldın sorması ayıp? Eşim elektrikli al kendi sallansın diyo biraz tereddütte kaldım açıkçası. Bir de baby&plus 6 in 1 ana kucağı var ebebekte 200 tl. Arada kaldım (tiny love ana kucağı aldım. onu kullanacağım yanımda.
Çarşıdan 290 tl ye aldım. bunda da titreşim özelliği var.Canım hayırlı olsun bende düşünüyorum tiny love 3 in 1 ana kucağı nerden ve kaça aldın sorması ayıp? Eşim elektrikli al kendi sallansın diyo biraz tereddütte kaldım açıkçası. Bir de baby&plus 6 in 1 ana kucağı var ebebekte 200 tl. Arada kaldım (
Canım butikbebe, trendyol, unnado gibi butikleri cok cabuk degisen siteler cok gec yolluyor. Ozellikle farkli butiklerden urunler sectiysen. Oncelikle o butiklerin surelerinin dolmasi gerekiyor. Sonra tesarik ediyorlar ve gonderiyorlar. Ben de 6sinda unnadodan verdim , tahminen 21inde falan gelecek. Bayramdan dolayi uzamazsa.
Cnm ben sebamed aldim dermoeczanem.Com dan en uygun orda buldum ve cok hizli geldi :)Bebek bakim urunlerini hangi marka aldiniz ve nerden aldiniz
bu arada hammaddeler .com dan ürünlerim geldi.
uzak durun siteden.
bir sürü farklı ürün koymuşlar kafalarına göre.
üstüne üstlük bir de 20 tl lik ürün hiç çıkmadı yerine bişey de koyulmamamış.
şikayetvar.com da hep varmış böyle şikayetler.
mutfakdelisi ve bi sitede daha var aynı firmanınmış. dikkatli olun sizde para kaptırmayın ben gibi
Bunları da aldım. Artık bebek eksiğim bir uyku seti kaldı ..Bir de odası...
Eylül gibi kendime gecelik -pijama alırım.
Bunları da aldım. Artık bebek eksiğim bir uyku seti kaldı ..Bir de odası...
Eylül gibi kendime gecelik -pijama alırım.
Benim de en kararsız olduğum deterjandı.Oh maşallah cnm güle güle kullan. Bebek deterjaninda kararsızim bende hangi marka alayım diye. Tam araştırmada yapmadım ama bakcam artık
Dalan 'ın makineler için granül deterjanını kullanmıştım. Sabun tozu şeklinde olan. İz bırakmadı. Zaten çift durlama yaptırıyordum. Sorun olmuyordu.Benim de en kararsız olduğum deterjandı.
yok kimyasalı yok bilmem nesi.
bilmiyorum çevremde önerenlere istinaden aldım artık. granüller iz bırakıyor vs diyen var. yaşayıp görcez hayırlı kucağımıza alırsak artık
Oh maşallah cnm güle güle kullan. Bebek deterjaninda kararsızim bende hangi marka alayım diye. Tam araştırmada yapmadım ama bakcam artık
Canım hayırlı olsun bende düşünüyorum tiny love 3 in 1 ana kucağı nerden ve kaça aldın sorması ayıp? Eşim elektrikli al kendi sallansın diyo biraz tereddütte kaldım açıkçası. Bir de baby&plus 6 in 1 ana kucağı var ebebekte 200 tl. Arada kaldım (