- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim3u bir arada aa kucagini 290 tl ye aldim carsidan.
Rabbim kullanmak nasip etsiEki Görüntüle 1579437 n.
Kizlar diger tarafa da yazdim ama kimseden ses cikmadi.. pisik kremi sudocrem almayi dusunuyorum yanina da baska bi marka daha alayim diyorum var mi onerebileceginiz bisey.. bi de sampuan vs seyleri yenidogan seti seklinde mi alacaksiniz yoksa ayri ayri mi
Kizlar diger tarafa da yazdim ama kimseden ses cikmadi.. pisik kremi sudocrem almayi dusunuyorum yanina da baska bi marka daha alayim diyorum var mi onerebileceginiz bisey.. bi de sampuan vs seyleri yenidogan seti seklinde mi alacaksiniz yoksa ayri ayri mi
http://www.hepsiburada.com/bebesi-e...&wt_pc=akakce.cpc.kategori-genel.cpc&v=1.10.9Portbebe aldınız mi ve bebek cantasi ??nerden alacagimi bilemedim ,
Portbebe çok gereksiz buluyorum. Onun yerine hem puset hem oto koltukları var onları tavsiye ederim bende ondan alacam en azindan 8 aya kadar kullanabilir. http://mobil.e-bebek.com/baby-plus-joyous-0-13-kg-oto-koltugu_BYP-JYS02KPortbebe aldınız mi ve bebek cantasi ??nerden alacagimi bilemedim ,
Ben bitirdim alışverişi.Kızlaaar kimse bişey almiyo mu bu ara
Ben bitirdim alışverişi.
Bi odası ile banyo ürünleri kaldı onları da ağustosta tamamlayacağım. Allah nasip ederse.
odasını ikeadan yapacağız.Oy maşallah cnm güle güle kullanın inşallah. Oda ayrı yapacak misin beşik fln nasıl yapıcan.
Bende ufak tefek alıyorum ama listeden mantıklı bi alış veriş değil. Annem ve k.validem de alacaklar. Bizim yaşadığımız şehirde anneannene babaanne yapar epey bişey. Bizde ramazanda sonra annemle cikcaz. K.validem kendi mi alır beni mi götürür bilmiyorum.
kızlar 444emarkete de temkinli yaklaşın artık.
hem yarı fiyatına olan ürünü gönderdiler. hem iadem cuma gittiği halde aradığımda dün gece geldi dediler az önce aradım. hem de diyo ki arkadaşlar bugün kargolar ürününüzü sanıyorum. yarın sabah ararsanız bilgi veririz. paranızla rezil olmayın. gidince acımayacağınız tutarda alışveriş yapın mecbur kalırsanız
yaklaşık 600tl lik alışveriş yapmışım toplamda sanırsam 150tl si muallakta.haberiniz olsun. telefon faturasına ve girdiğim strese bişey demiyorum bile.
yine butikbebede şu an itibariyle siparişimin üstüne yattı gibi görünüyor. başka arkadaşta ayn durumda. günler geçti haftalar geçti ne ürün geliyo ne para iadesi.
son olarakda hammaddeler 15günde ürünleri tedarik edemedi oyaladı oyaladı. yerine istedikleri ürünü gönderecekler uğraşamadım kabul ettim.
bilgilerinize...
odasını ikeadan yapacağız.
sonra kendi istediğine göre alacağız mobilyalarını biraz büyüyünce.