evet zor bir surecten geciyoruz ve kullandigimiz ilaclar onun disinda yasadiklarimiz vs psikolojimizi cok etkiliyor.benimde anim anima uymuyor artik ama inan beterin beteri var.insan kendi kendini tedavi edebilmeli bence.cunku bu surecle seninle bebegin arasinda olan bir surec.bak mesela ben tek basimayim yanimda kimsem yok esimde ailemde sehirdisinda.yasadigim sehirde biseyler paylasabilecegim tek bir arkadasim veya bana can yoldasi olabilecek biri yok.ama hergun kendi kendimi telkin etmeye calisiyorum. destek alma demiyorum canim yanlis anlama ama kendi kendini de tedavi etmeye calis.bebegini dusun kendini zihnini bebegine hazirla.inan daha iyi gelecek:)Ben kesinlikle psikolojik tedavi olacm bazi merkezlerde pskolojik destek ucretsz mis hangi merkezlrr acaba bnm ihtyacm var
Canım üzülme her şerde bir hayır vardır. Her şeyin de bir zamanı var. Sabret.. hayatta en önemli şey sağlık ve huzurdur. Allahım gönlüne göre versin tez zamanda inşallahkızlar cok kötüyüm hiç bir yumurtam döllenmemiş,iki saatır aglıyorum..bırak tutunmamayı o asamaya bile gelemedim.okadar üzgünüm ki anlatamam
Bmmle konsabilirsn bnm pskologum ol :)))evet zor bir surecten geciyoruz ve kullandigimiz ilaclar onun disinda yasadiklarimiz vs psikolojimizi cok etkiliyor.benimde anim anima uymuyor artik ama inan beterin beteri var.insan kendi kendini tedavi edebilmeli bence.cunku bu surecle seninle bebegin arasinda olan bir surec.bak mesela ben tek basimayim yanimda kimsem yok esimde ailemde sehirdisinda.yasadigim sehirde biseyler paylasabilecegim tek bir arkadasim veya bana can yoldasi olabilecek biri yok.ama hergun kendi kendimi telkin etmeye calisiyorum. destek alma demiyorum canim yanlis anlama ama kendi kendini de tedavi etmeye calis.bebegini dusun kendini zihnini bebegine hazirla.inan daha iyi gelecek:)
Embriologa nedenni sordn mukızlar cok kötüyüm hiç bir yumurtam döllenmemiş,iki saatır aglıyorum..bırak tutunmamayı o asamaya bile gelemedim.okadar üzgünüm ki anlatamam
Daha sonraki aylarda olur inşallah cnm, mutlaka uzulursun üzülme diyemem ama kendini fazla yipratma, hayırlısı şimdi değilmiş diye düşünmeye çalış..kızlar cok kötüyüm hiç bir yumurtam döllenmemiş,iki saatır aglıyorum..bırak tutunmamayı o asamaya bile gelemedim.okadar üzgünüm ki anlatamam
Cok uzuldum canim benim ne desek bos biliyorum. Ben gercekten herseyde bir hayir olduguna inaniyorum biz o anda farkinda olalim ya da olmayalim.kızlar cok kötüyüm hiç bir yumurtam döllenmemiş,iki saatır aglıyorum..bırak tutunmamayı o asamaya bile gelemedim.okadar üzgünüm ki anlatamam
Canım üzülmek yok. Bu herseyin sonu değil. Hatta bunu yeni bir sürecin başlangıcı olarak gör. Rabbim hayırlısıyla ins bir sonrakiler güzel güzel yumurtalar olur ins. Ne olur üzülme. Her serde bir hayır vardır. Yılmak yok ne olur.kızlar cok kötüyüm hiç bir yumurtam döllenmemiş,iki saatır aglıyorum..bırak tutunmamayı o asamaya bile gelemedim.okadar üzgünüm ki anlatamam
Ahh canım kıyamam, valla ben de çok dikkat etmedim, benim dr da ağır kaldırma yeter, hayatına devam et dedi, hapşırma, ıkınma, merdiven çıkma, setahat etme, alışverile gitme serbest dedi... Keyifli bir transfer süeesi yaşıyorum, umarım sonuç da keyfime keyif katar, hep birlikte hayallerimize kavuşuruz inşallah!Ben baskalarina konusurken cok sagduyulu olabiliyorum :))
Gercekten cogu insan belirti yasamadan hamile kaliyo ama gel gor ki ben de 3. gunum olmasina ragmen e nerde bu belirtiler diyorum, ay sunu kaldirdim kizlar bisey mi oldu diyorum, diyorum da diyorum
Yani benim durumum imamin dedigini yap yaptigini yapma olayi. Ama benim cogu arkadasim belirtisiz hamile kaldigini ogrendi
Çok geçmiş olsun arkadaşım, vardır bunda da bir hayır, umudunu kesme ne olur, allah sabrını versin...kızlar cok kötüyüm hiç bir yumurtam döllenmemiş,iki saatır aglıyorum..bırak tutunmamayı o asamaya bile gelemedim.okadar üzgünüm ki anlatamam
Seni çok iyi anlayabiliyorum üzülmemek elde değil.Sendeki sorun neydiki yumurtalarındamı sorun vardı bu arada hangi yöntemle tedavi görüyordun kendini bırakma bak ben Oğlumu 8.denemede kucağıma aldım hiç yılmadım Rabbim bu duyguyu sayfadaki bütün Arkadaşlara nasip etsin inşallahkızlar cok kötüyüm hiç bir yumurtam döllenmemiş,iki saatır aglıyorum..bırak tutunmamayı o asamaya bile gelemedim.okadar üzgünüm ki anlatamam
Aaa bende orda oldum..drunuz kimdii...Tablo için bilgilerim
Klinik:Bahçeci umut tüp bebek
Transfer tarihi :9 kasım
Test tarihi:21 kasım
Sebep:yumurta rezervi düşüklüğü
2 3.gün embriyosu transfer edildi
Bahceciyi tavsiye ettiniz iyi mi
Canlarım ya ben kabız olmusum ama ılk gunler ıyydım sımdı kabz olmusum sırtımı sıvazlmdn cok afedrsnz abdeste cıkamıyorm haff haff sırtmı ovalyrm ; zararı olmaz demı bugun bır hafta oldu transferden sonra
Kacinci gunundu...sabredebiliyorsan 10. Gune kadar bekle bence..yoksa delik desik oluyorsun 2 gumde bir baktirarak...Kızlar doktor cuma yap dedı beta ama benım yarın yapasım var ne dersınız
Kizlar bu arada face den bakarken taa unv den arkadaşım özel Bahçeci umut tup bebek merkezinde çalışıyormuş. Benimde şimdi haberim oldu.
kızlar cok kötüyüm hiç bir yumurtam döllenmemiş,iki saatır aglıyorum..bırak tutunmamayı o asamaya bile gelemedim.okadar üzgünüm ki anlatamam
Bu arada sayfadaki bütün Arkadaşlara merhaba benide aranıza alırsanız sevinirim çünkü bende bu ay tedaviye başladım aşağı yukarı transfer tarihi 30 kasım gibi gözüküyo
Canım öncelikle ne desek boş, sen yaşıyorsun sen biliyorsun. Seni bir nebze de olsa anlıyorum. Benim 3 yumurtam vardı toplandı. Aynı gün 2 tanesinin kötü oldugunu soylediler buyuk olmasına ragmen döllenebilir nitelikte degilmiş. Sadece 1 adet vardı. Döllenmeyebilir transfer olmayabılır dollenmezse dediler. 2 gun bekliyecektım 2 gün gecmedi cok uzuldum seni o yuzden anlıyorum. 1 adet döllendi sansıma. Hersey vardır bir hayır, moralini bozma. Demek ki bu ay olması hayırlı degildi. Diger denemende illaki olacaktır hayırlısıylakızlar cok kötüyüm hiç bir yumurtam döllenmemiş,iki saatır aglıyorum..bırak tutunmamayı o asamaya bile gelemedim.okadar üzgünüm ki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?