İnşallah ya heyecanla bekliyorum.insan biryerleri agriyinca zevk duyarmi duyar tabiki belirti ye yorar
Prof Birgül sarıkamış canımAdi ne
Benim uzun protkolde canım. Bende lucrin kullandım bir iki defa benimde kanadı ama Problem değil arkadaşın dediği gibi iğneleri hemen çekme 5 sn içerde dursunbenim uzun protokol canim simdilik lucrinde 8.gun.ana tedavi icin adetimi bekliyorum.senin kisa miydi?
Uzn protokol daha mi iyiBenim uzun protkolde canım. Bende lucrin kullandım bir iki defa benimde kanadı ama Problem değil arkadaşın dediği gibi iğneleri hemen çekme 5 sn içerde dursun
Canım dr konuş. Bence. Benim dr kabizlik olursan muhakkak haberimiz olsun demişti. Zararsız suruplar var bunun için onu veririz demişti. Sen kesinlikle dr ara konuş. Cok afwdersin Ikinmaman lazım.Canim kabizlik yasarsam diye bana Duphalac diye bi surup onerdiler. Dr una bi danis istersen hamileler de kullanabiliho
Bnm psklojim bozldu ya ryalarma gryor.bu sabah oyle bi ruya grdm ki erkek bebegm olms hastanedeym bebgi kcgma veriyorlar hickira hickira agiliyorum.agliyarak uyandimAllahım ne olur çok istiyoruz. Hayırlısını sağlıklı sini imanlisini nasip eyle hepimize Rabbim.
Amin insallahAllahım ne olur çok istiyoruz. Hayırlısını sağlıklı sini imanlisini nasip eyle hepimize Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?