Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende varım, 35 lik çıtırım
Aynen ya, ama napalım nasipten öteye birşey yok:)
20 likler amma guluyodur bize simdi haha
Aminnn canim insallah tez vakitte alirsin bebegini saglikli bi sekildeInsallah olmustur bebegım ıcımdedır cenabı rahman can uflemıstır ve ben yarın sıze mujde verırım dua edın bana bes senelık hasretım son bulsun ıns
2 embryo mu koyacklarAynen ya, ama napalım nasipten öteye birşey yok:)
adetinin 21.gunu lucrinle basliyosun canim uzun protokolde.adetinin 2.gunu tekrar gidip kan tahlili ve ultrason kontroluyle birlikte esas tedaviye baslaniyo.geri kalani kisa protokolle ayniBide uzun protokol ne kızlar
Evet canım, 2 tane aldım, bakalım son2 gün, cmtsi test yapacağım2 embryo mu koyacklar
Banada 2tane kycklar ikiz annesi olmak zor :))Evet canım, 2 tane aldım, bakalım son2 gün, cmtsi test yapacağım
Tabiki de var neden olmasinOfff artk rylrma gryr morfoloji yuzde 1 sayi 130milyon siCe sansm var mi
Blmyrm morfoloji yuzde 1diye cok agladimTabiki de var neden olmasin
Biz umutsuz insanlar degiliz Allaha sukur
Sadece bu yolda biraz daha zor sartlarda ilerliyoruz.
Moralin her zaman yuksek olsun
hadi bi pozitif daha geliyo insallahEvet canım, 2 tane aldım, bakalım son2 gün, cmtsi test yapacağım
Ilk bi darbe olur o normal.Blmyrm morfoloji yuzde 1diye cok agladim
İnşallah canım, ağzınızdan bal damlıyır, hiç belirtim yok gerçi, dün midem bulandı bir tek!hadi bi pozitif daha geliyo insallah
Amin1 kiz 1 erkek olsun :)))
aman allahim bir hulusi hoca hastasi daha ve sonucu pozitif:) allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebisini yada bebislerini insallah. ilk denemende hamile kalmissin ne guzel darisi da bizlere olur insallahLucrin yumurtlama problemi olmayan kişilerde gonal-f vb. yumurtlmama ilaçları vermeden önce kullanılır. Lucrinin amacı kontrol dışı yumurtlamayı engellemktir. ben ilk denememi başkentte yaptırdım ve şuanda 13 haftalık hamileyim özellikle hulusi hoca çok iyi bir doktor
Cnm önceki sayfalarda paylaşmıştım esiminde morfolojisi bütün testlerde 2 çıkıyordu, 2 ay soğuk pres keçi boynuzu, çiğ badem ve kavrulmus fındık yedi şimdi morfoloji 7 oldu cok şükür. Bunlardan hangisi ise yaradı bilmiyorum. İsterseniz sizde bi deneyinBlmyrm morfoloji yuzde 1diye cok agladim
20likler kurban olsun sana:)ben de 31lik citirim hos kim sorsa 29.5 gum:) kiymetlisiniz wallahi gercek yasimi soze soyluyom bi tek:)
20 likler amma guluyodur bize simdi haha
Ben baskalarina konusurken cok sagduyulu olabiliyorum :))İnşallah canım, ağzınızdan bal damlıyır, hiç belirtim yok gerçi, dün midem bulandı bir tek!
20likler kurban olsun sana:)ben de 31lik citirim hos kim sorsa 29.5 gum:) kiymetlisiniz wallahi gercek yasimi soze soyluyom bi tek:)