• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Off artk bi karar verecm her yer icin olumlu yada olumsz yormlar cok.mikrocip hangisi uyguliyorsa onu seccem yarin bi bahceciyi araym eger onda varsa bahceciyi secrm

benim uzun protokol canim simdilik lucrinde 8.gun.ana tedavi icin adetimi bekliyorum.senin kisa miydi?
Benim uzun protkolde canım. Bende lucrin kullandım bir iki defa benimde kanadı ama Problem değil arkadaşın dediği gibi iğneleri hemen çekme 5 sn içerde dursun

Canim kabizlik yasarsam diye bana Duphalac diye bi surup onerdiler. Dr una bi danis istersen hamileler de kullanabiliho
Canım dr konuş. Bence. Benim dr kabizlik olursan muhakkak haberimiz olsun demişti. Zararsız suruplar var bunun için onu veririz demişti. Sen kesinlikle dr ara konuş. Cok afwdersin Ikinmaman lazım.

Ben kesinlikle psikolojik tedavi olacm bazi merkezlerde pskolojik destek ucretsz mis hangi merkezlrr acaba bnm ihtyacm var

kızlar cok kötüyüm hiç bir yumurtam döllenmemiş,iki saatır aglıyorum..bırak tutunmamayı o asamaya bile gelemedim.okadar üzgünüm ki anlatamam :(

Back