2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Arkadaslar öncelike zor bir dönemden geçiyoruz. Ama yine de halimize sukredelim. Dermansız derdimiz yok. Belki tökezliyoruz belki duraksıyoruz ama denemeye devam edecegiz sonucunu alacagız bir gün. O yüzden kimse karamsarlıga kapılmasın. Ben hastanede calısıyorum Onkoloji bölümünde dermandız dertlerin ne oldugnu görüyorum biliyorum her gun sukredıyorum. Gencecık ınsanlar cocuklar hatta cogusu. O nedenle bizim derdimizin dermanı var unutmayalım. Öss sınavı gibi kimi ilk girişte kazanıyor, kimi 2. Yada 3. Girişte ama kazanıyor. O yüzden halimize sukredelim niye bu benım basıma geldi demeden insallah güzel sonuclar alarak yolumuza devam ederiz. Hersey gönlünüzce olsun. İnsallah hepimiz bebişlerimizi kucagımıza alacagız . Hepinize iyi geceler

Canım doktor cuma onuncu gunun yaptırblrsn dedı ama ben dokuzda yaptırasım var ; transfer gununude bır saydık normalde bugun haftası ama adet gunun gıbı dusun oldgmz gunu doktor bır kabul ettı

Üzme canını var bır hıkmetı dıyecem ama gelde uzulme; arabbım buyuk daha guzel seylerle senı mutlu edecek ıns

kızlar cok kötüyüm hiç bir yumurtam döllenmemiş,iki saatır aglıyorum..bırak tutunmamayı o asamaya bile gelemedim.okadar üzgünüm ki anlatamam
üzülme desemde üzüleceksin hatta kendini paralayıp yıpratıcaksın ama sözün bittiği yer biliyorum canım. her şerde bir hayır var demişler gerçekten doğru bu. şöyle düşün sana bi resim çizeyim hemen;
döllenebilirdi yumurtaların hatta tutunadabilirdi hatta hamilelik sonucunu pozitif alabilirdin peki ya o süreçten sonra düştüğünü öğrenseydin ya da bebeklerinde ya da bebeğinde bir problem olsa ve hamileliğini sonlandırmak zorunda kalmış olsaydın daha mı az üzülürdün. üzgünüm çok acı gibi olabilir yazdıklarım ama bunlar yaşanan şeyler. bu işte bir hayır var.ve bir şekilde imtihandan geçiyoruz hepimiz ama sonu iyi olan bir imtihan. allahım yardımcın olsun.

Bu arada sayfadaki bütün Arkadaşlara merhaba benide aranıza alırsanız sevinirim çünkü bende bu ay tedaviye başladım aşağı yukarı transfer tarihi 30 kasım gibi gözüküyo

merhaba canım. Seninle aynı zamanda transfer olcaz sanırım. benimde ortalama o tarihte yapılacak gibi görünüyor

Aaayayy cok sevndm yhaaa kacnci gun embryosuyduuu yuppiiii hayrli olsn minik kuzck

saolun kizlar allah hepinjzden razi olsun..gzoyaslarima engel olamasamda vardir rabbimin bi bildigi diyorum..sanki dunya basima yikildi ama nasip iste..yarin doktor ara konusalim dedi bakalim nasil bi yol izlicez..yumurtalar dejenere olmus dedi..salak gibiyim resmen..

saolun kizlar allah hepinjzden razi olsun..gzoyaslarima engel olamasamda vardir rabbimin bi bildigi diyorum..sanki dunya basima yikildi ama nasip iste..yarin doktor ara konusalim dedi bakalim nasil bi yol izlicez..yumurtalar dejenere olmus dedi..salak gibiyim resmen..

Senin diger denemelerinde olmamasinin sebebini buldular mi canim?

Canim ins Uzulme dua ederiz elimizden baska bir sey gelmez. İns kucaginda yavrunla bu gunleri hatirlayip tebessum edeceksin

Uzulme dicemde bosuna biliyorum ya sabır cek imtihanimiz cok agir rabbm kolay gecirmemizi nasip etsin :'( insallah agrisiz sizisiz bi igne bile vurulmadan kendilginden gelir bebisin

Çok zor çok. Haklısın.insallah bu günlerde gececek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…