Hosgeldın cnm aramıza :)Bu arada sayfadaki bütün Arkadaşlara merhaba benide aranıza alırsanız sevinirim çünkü bende bu ay tedaviye başladım aşağı yukarı transfer tarihi 30 kasım gibi gözüküyo
Aaa bende orda oldum..drunuz kimdii...
Canimmm ben tavsiye ettim..3 transferim baska yerdeysi..bahceci acik ara cok ayrintilii...bende bahceci ve memorial arasinda kaldimm...memorial uzakdi o yolu cekemezdimmm...o yuzden bahceciyi sectimm...
Bahceci umut adina konusuyorum..tum hastalarina imci kullaniyor yani sperm secmeyi..ayri ucret almiyor...embriyoskopda takip ediyor ayri ucret almiyor..psikolog da var..istedigin vakitlerde randevu alip gidiyorsunn...
Kacinci gunundu...sabredebiliyorsan 10. Gune kadar bekle bence..yoksa delik desik oluyorsun 2 gumde bir baktirarak...
Gabizlik 3..4 . Gunlerde bendede oldu.. sabahlari 3 kayisi uzerine kaynar su dok..biraz yumusasin kayisilari ye..su ilininca ic...ustunede kahvaltida sut ic..bana cok iyi geldii...
Aaaa adi neymiss..taniyormuyuz acaba...sen nerde yaptirmisdinn...
Canim coook gecmis olsunn..suan ne desek bos..ama herseyde vardir bi hayir..bak benim onceden 11 yumurtam vardi..birazi dondu birazi verildi..hepsi bitti elde ne varsi sifirr..gecen 1 sene onca para ve elde 0000... bi boyle dusun.. 11 taneden hicbisi olmadii...
Rabbim gonlunuze sabir versinn..yuregine ferahlik versinn...guc kuvvet versin...
Sen arasdir neden olmamis sor..merkezin laboratuarini arasdirr...nereye gidiyorsun..merkez labaratuarida onemli..
Üzme canını var bır hıkmetı dıyecem ama gelde uzulme; arabbım buyuk daha guzel seylerle senı mutlu edecek ınsSeni çok iyi anlayabiliyorum üzülmemek elde değil.Sendeki sorun neydiki yumurtalarındamı sorun vardı bu arada hangi yöntemle tedavi görüyordun kendini bırakma bak ben Oğlumu 8.denemede kucağıma aldım hiç yılmadım Rabbim bu duyguyu sayfadaki bütün Arkadaşlara nasip etsin inşallah
üzülme desemde üzüleceksin hatta kendini paralayıp yıpratıcaksın ama sözün bittiği yer biliyorum canım. her şerde bir hayır var demişler gerçekten doğru bu. şöyle düşün sana bi resim çizeyim hemen;kızlar cok kötüyüm hiç bir yumurtam döllenmemiş,iki saatır aglıyorum..bırak tutunmamayı o asamaya bile gelemedim.okadar üzgünüm ki anlatamam
hahah seve seve canım. az da destek olabilirsem ne mutlu bana:)Bmmle konsabilirsn bnm pskologum ol :)))
Bu arada sayfadaki bütün Arkadaşlara merhaba benide aranıza alırsanız sevinirim çünkü bende bu ay tedaviye başladım aşağı yukarı transfer tarihi 30 kasım gibi gözüküyo
Aaayayy cok sevndm yhaaa kacnci gun embryosuyduuu yuppiiii hayrli olsn minik kuzckKizlarr bu surecde en zoru beklemek geliyor bana..sabirla test gununu bekleyenlere hayranimm..cumlem nereye geliyor bilinn
Ben dayanamadin kan verdimmm
Transferden sonra 7. Gunu beta hcg... 56 cikti kizlarr...sanirim benimle....5. Gunu dayanamayip vermisdim hatirlarsaniz...5.gun 13. Du simdi 7.gun 56 olmus..insallah artar..nasip..
hoşgeldin canım. herşey gönlüne göre olur inşallah:)Bu arada sayfadaki bütün Arkadaşlara merhaba benide aranıza alırsanız sevinirim çünkü bende bu ay tedaviye başladım aşağı yukarı transfer tarihi 30 kasım gibi gözüküyo
Senin diger denemelerinde olmamasinin sebebini buldular mi canim?Aaa bende orda oldum..drunuz kimdii...
Canimmm ben tavsiye ettim..3 transferim baska yerdeysi..bahceci acik ara cok ayrintilii...bende bahceci ve memorial arasinda kaldimm...memorial uzakdi o yolu cekemezdimmm...o yuzden bahceciyi sectimm...
Bahceci umut adina konusuyorum..tum hastalarina imci kullaniyor yani sperm secmeyi..ayri ucret almiyor...embriyoskopda takip ediyor ayri ucret almiyor..psikolog da var..istedigin vakitlerde randevu alip gidiyorsunn...
Kacinci gunundu...sabredebiliyorsan 10. Gune kadar bekle bence..yoksa delik desik oluyorsun 2 gumde bir baktirarak...
Gabizlik 3..4 . Gunlerde bendede oldu.. sabahlari 3 kayisi uzerine kaynar su dok..biraz yumusasin kayisilari ye..su ilininca ic...ustunede kahvaltida sut ic..bana cok iyi geldii...
Aaaa adi neymiss..taniyormuyuz acaba...sen nerde yaptirmisdinn...
Canim coook gecmis olsunn..suan ne desek bos..ama herseyde vardir bi hayir..bak benim onceden 11 yumurtam vardi..birazi dondu birazi verildi..hepsi bitti elde ne varsi sifirr..gecen 1 sene onca para ve elde 0000... bi boyle dusun.. 11 taneden hicbisi olmadii...
Rabbim gonlunuze sabir versinn..yuregine ferahlik versinn...guc kuvvet versin...
Sen arasdir neden olmamis sor..merkezin laboratuarini arasdirr...nereye gidiyorsun..merkez labaratuarida onemli..
Canim ins Uzulme dua ederiz elimizden baska bir sey gelmez. İns kucaginda yavrunla bu gunleri hatirlayip tebessum edeceksinsaolun kizlar allah hepinjzden razi olsun..gzoyaslarima engel olamasamda vardir rabbimin bi bildigi diyorum..sanki dunya basima yikildi ama nasip iste..yarin doktor ara konusalim dedi bakalim nasil bi yol izlicez..yumurtalar dejenere olmus dedi..salak gibiyim resmen..
Uzulme dicemde bosuna biliyorum ya sabır cek imtihanimiz cok agir rabbm kolay gecirmemizi nasip etsin :'( insallah agrisiz sizisiz bi igne bile vurulmadan kendilginden gelir bebisinsaolun kizlar allah hepinjzden razi olsun..gzoyaslarima engel olamasamda vardir rabbimin bi bildigi diyorum..sanki dunya basima yikildi ama nasip iste..yarin doktor ara konusalim dedi bakalim nasil bi yol izlicez..yumurtalar dejenere olmus dedi..salak gibiyim resmen..
AynenAynen hergūn kahve içerdim ama bebişime zarar olur diye içemiyorum çayıda açık içiyorum
saolun kizlar allah hepinjzden razi olsun..gzoyaslarima engel olamasamda vardir rabbimin bi bildigi diyorum..sanki dunya basima yikildi ama nasip iste..yarin doktor ara konusalim dedi bakalim nasil bi yol izlicez..yumurtalar dejenere olmus dedi..salak gibiyim resmen..
Korkma canım. Ben tüp bebek icin olan ignelerin sadece ilk günkünü hemşire yaptı.sonra diğerlerini hep ben kendim karnımdan yaptım.igneden cok korkarım ama mecburİlk tüp bebek denemem ilk defa kendime iğne yaptığım için biraz panikledm ama sayenizde rahatladm biraz
Hahaaa ben de 36Canim yalnız değilsin 35 var burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?