2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Blmyrm morfoloji yuzde 1diye cok agladim
Ilk bi darbe olur o normal.
Forumda dolastiysan gormussundur senin gibi olup bebekleri simdi kucaklarinda olan cok var.
Senin durumda embriyologlarin da iyi olmasi onemli. Ama bahsettigin iki yerinde embriyologlari ve laboratuarlari cok iyi.
Insallah hakkinda en hayirli secimi yaparsin

aman allahim bir hulusi hoca hastasi daha ve sonucu pozitif:) allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebisini yada bebislerini insallah. ilk denemende hamile kalmissin ne guzel darisi da bizlere olur insallah

Blmyrm morfoloji yuzde 1diye cok agladim
Cnm önceki sayfalarda paylaşmıştım esiminde morfolojisi bütün testlerde 2 çıkıyordu, 2 ay soğuk pres keçi boynuzu, çiğ badem ve kavrulmus fındık yedi şimdi morfoloji 7 oldu cok şükür. Bunlardan hangisi ise yaradı bilmiyorum. İsterseniz sizde bi deneyin

İnşallah canım, ağzınızdan bal damlıyır, hiç belirtim yok gerçi, dün midem bulandı bir tek!
Ben baskalarina konusurken cok sagduyulu olabiliyorum :))
Gercekten cogu insan belirti yasamadan hamile kaliyo ama gel gor ki ben de 3. gunum olmasina ragmen e nerde bu belirtiler diyorum, ay sunu kaldirdim kizlar bisey mi oldu diyorum, diyorum da diyorum
Yani benim durumum imamin dedigini yap yaptigini yapma olayi. Ama benim cogu arkadasim belirtisiz hamile kaldigini ogrendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…