saol canm inşallah hep beraber kavuşuruz yavrularımızabende gaziantepliyim ama ne yazıkki güzel memleketimden ayrıyım hayırlısıyla bebişlerini kucağına alırsın inş canm
Kacinci gun
Canim kabizlik yasarsam diye bana Duphalac diye bi surup onerdiler. Dr una bi danis istersen hamileler de kullanabilihoCanlarım ya ben kabız olmusum ama ılk gunler ıyydım sımdı kabz olmusum sırtımı sıvazlmdn cok afedrsnz abdeste cıkamıyorm haff haff sırtmı ovalyrm ; zararı olmaz demı bugun bır hafta oldu transferden sonra
yap canım 1 gunden bişey olmaz burda 5 gun once yapanlar bıle var hadı hayırlısı inş olurrrrrrr
Canim kabizlik yasarsam diye bana Duphalac diye bi surup onerdiler. Dr una bi danis istersen hamileler de kullanabiliho
Bende varım, 35 lik çıtırımCogunlugu citirrr bunlarin
Ben de yasca buyuk olanlardanim arada zannedersem yas 36
Yok tatlim bisey olmaz sikintisi sana olur.Bebek olmussa bu saatten sonra bıse olmaz demı kabzlıkla gıtmez embrıyolar
Bende varım, 35 lik çıtırım
Yok tatlim bisey olmaz sikintisi sana olur.
sNYarın sekız ıns ama sekız yıl oldu sankı oy ne kdr zormus
amin cümlemize bence bu tüp bebek tedavileri pskolog eşliğinde yürütülmeli anne olalım derken kafay yiycez
Insallah olmustur bebegım ıcımdedır cenabı rahman can uflemıstır ve ben yarın sıze mujde verırım dua edın bana bes senelık hasretım son bulsun ıns
Benim dr um direkt olarak bahceciye bagki calismiyo. Cerrahpasada prof engin oral. Ben ozel muayenehanesine gittim. Cok arastirdim onda karar kildim ve gercekten cok guveniyorum. Laboratuar da cok onemli bu iste bahceci nin labini kullaninca o konuda da icim rahat oldu.Drun kimdi cnm
amin canim insallah.zaten uzunu kisasi onemli degil allah kucagimizi bos birakmasin.onemli olan bu.enterasan gerçekten geç olsun güç olmasın diyelim ben aynı zamnda pkoluyum düşük doz kullanıyorm iğnelerimde buda benm için baya iyi oldu ama tabi tek önemli olan sonuç allahm hepimize bir melek nasip eder inşallah
Canim sivazlamakla gecmez o. O dedigim surubu bi sor. Cunku kabizlik oyle bisey ki yedigine ictigine full dikkat etsen bile ilaclardan dolayi onune gecilemiyoCnm ılk gunler yoktu bugun oldu yurumedım hıc o yuzden ıkınmıyom belımı sıvazlıyom ıns gecer
insallah canim.wallahi adet olmayi dort gozle bekliyorum.olamadim bi.insallah sonu guzel olur:)Benım de uzundu canım. Hayırlısı olsun. Adı uzun ama su gibi geçiyo. Bi bakmışssın toplanmış bi bakmışsın koymuşlar embrıyoları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?