• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

hicbir problem yok canim.yapilan her test cok iyi cok sukur.sebepsiz inferlite iste.dr a sordugumda uzun protokolde hersy bizim himayemizde sende boyle olmasini istiyorum dedi.neye gore yapiyolar inan bilmiyorum yani.sanirim bu ay en geride kalacak kisi benim:KK43:

Benım de uzundu canım. Hayırlısı olsun. Adı uzun ama su gibi geçiyo. Bi bakmışssın toplanmış bi bakmışsın koymuşlar embrıyoları.

Ben de henuz sonuc almadım mı Kadıköy şifanın doktoru cok ıyı ( kadıköydeki )bır doktor ben doktor için oraya gittim. Eger benımki tutarsa o kadınla ilgili bırkac hikaye de paylaşacagım merkez arıyanlar adına. Benim için mucize gibi bir kadın.

Ben de henuz sonuc almadım mı Kadıköy şifanın doktoru cok ıyı ( kadıköydeki )bır doktor ben doktor için oraya gittim. Eger benımki tutarsa o kadınla ilgili bırkac hikaye de paylaşacagım merkez arıyanlar adına. Benim için mucize gibi bir kadın.
Adi ne

Canlarım ya ben kabız olmusum ama ılk gunler ıyydım sımdı kabz olmusum sırtımı sıvazlmdn cok afedrsnz abdeste cıkamıyorm haff haff sırtmı ovalyrm ; zararı olmaz demı bugun bır hafta oldu transferden sonra

Sperm secme yontemi
Bizim embriyolar mikroenjeksiyonla olusturuldu. Bir sperm bir yumurtaya enjekte edilerek olusturuldu yani.
Senin dedigin yontem farkli mi bilmiyorum ama laboratuari cok gelismis vardir biyuk ihtimal.
Bu surecte en guzeli sectigin bazi yerleri arayip telle ayrintili bilgi almak ve iclerinde sectiklerinle de gidip yzuyuze gorusmek.
Bana kalirsa en stresli kisim dr ve merkez secimi

Canım niye öyle düşünüyorsun bende 3cu gun embryosu ile hamile kaldım ilkinde şuan 9 haftalık hamileyim inş sorunsuz kucağıma alırım negatif düşünmeyelim bence 5ci günlerde hepsi tutuyor diye kaide yok belki daha kaliteli olabilir ama Rabbim bilir inş hayırlısı olsun
Sağol canım benim inşallah hayırlısı ile olur. Sen de inşallah sağlıkla kucağına alirsin canım

Bizim embriyolar mikroenjeksiyonla olusturuldu. Bir sperm bir yumurtaya enjekte edilerek olusturuldu yani.
Senin dedigin yontem farkli mi bilmiyorum ama laboratuari cok gelismis vardir biyuk ihtimal.
Bu surecte en guzeli sectigin bazi yerleri arayip telle ayrintili bilgi almak ve iclerinde sectiklerinle de gidip yzuyuze gorusmek.
Bana kalirsa en stresli kisim dr ve merkez secimi
Drun kimdi cnm

Back