• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

canım lucrini bende kullanıyorum ve göbekten yapıyorum en az acı verici yer orasıymış.3. seferde benimde kanama oldu çok korkmuştum.hemşireyi aradığımda bana damara getirdiğimi ve korkacak bişey olmadığını söyledi. morarıyor sonrasında ama merak etme.bir de iğneyi yapıp serumu enjekte ettikten sonra hemen çekme dedi bi 4-5 sn bekle dedi. seninde aklında olsun.:)
Hadi ya ben beklenen gerektiğini bilmoyordum, enjekte edip hemen çekiyordum bundan sonra dikkat edeceğim buna teşekkürler cnm

Transfer tarihi belli olmayanları da eklencekmi bilmiyorum ama ben yine de yazayım;)
Yas 28
Sebep: yumurta rezerv azlığı, çikolata kisti, sol tüp kapalı ve esimde hareket azlığı
İlk denemem
N.U tip fakültesi
Tedavinin 2. Gunu

Hadi ya ben beklenen gerektiğini bilmoyordum, enjekte edip hemen çekiyordum bundan sonra dikkat edeceğim buna teşekkürler cnm
rica ederim bana da hemşire öyle söyledi. çok şükür sonrasında bir daha olmadı. ben kendim yapıyorum ki iğneden ödü kopan hastane de kan aldırırken bir sn hazır değilim diye diye hemşireyi delirten sonrasında baygınlık geçiren biriydim şimdiyse gözüm kapalı iğneyi dart oynuyo gibi saplıyorum göbişime:) sonuçta benden daha fazla kimse dikkat edemez :) şimdi yazınca baktım da benim yıllardan beri olan kötü huylarımı bu tedavi sayesinde atmıştım aferin bana:)

Ya kızlar embriyolog aradı döllenme devam ediyor gelişimi iyi dedi. Ama yarın dondurulacak dedi yani 3.gün oluyor. Iyi birşey değil galiba... 5.gün olmasini isterdim ya
Sart degil canim 5. gun olmasi. 3. gunse daha kotu diye bi durum soz konusu degil.
Her doktor farkli tercih edebiliyor ve kalite sadece gelebildugi gun sayisiyla olculmuyor.

Tablomu yapıyoruz kızlar
Sebepsiz infertilite.
Transfer: 16 kasım
Test : 28 kasım
4. Gün tek yumurta transferi
Hst: Adana Acıbadem Hst.

canım benim aman diyim. o kadarcıktan bişey olmaz.bence o ağrılar bile psikolojik.böyle şeylerle kendinizi üzmeyin elinizi karnınıza koyun ve otur oturduğun yerde diyin.güçlü ol fazla nazlı olma diyin :):):) şaka bi yana da içini ferah tut. allaha emanet onlar:)
Cok sagolun kizlar Allah razibolsun hepinizden. Normale donup daha saglikli dusunebilmeye basladim.
Halimden bi siz anlarsiniz zaten oluyo bazen oyle :(

Cok sagolun kizlar Allah razibolsun hepinizden. Normale donup daha saglikli dusunebilmeye basladim.
Halimden bi siz anlarsiniz zaten oluyo bazen oyle :KK43:
ne demek canim benim.oluyo oyle seyler ara ara :) bu surecten gecmeyen kimsenin bizi anlayacagini dusunmuyorum zaten ben. guzel dusun guzel olsun:)

evet ben hastalığımın ikinci günü başladım bugün 5. günüm neye göre uzun uyguluyolar peki yumurta rezervlerindemi sorun var
hicbir problem yok canim.yapilan her test cok iyi cok sukur.sebepsiz inferlite iste.dr a sordugumda uzun protokolde hersy bizim himayemizde sende boyle olmasini istiyorum dedi.neye gore yapiyolar inan bilmiyorum yani.sanirim bu ay en geride kalacak kisi benim:(

Ya ben herseyi kafama gakar oldum kizlar bi yardim edin. Zaten sabah niye gerindim diye dert ettim. Bugun de bos bir celik tencere vardi tek elle kaldirdim belimin sol tarafi agridi hala da agriyo. Ya bos tencere iste kafayi yiycem :KK43:( bisey olur mu kizlar ya. Bi yandan da diyorum ki o kadardan bisey olucaksa zaten saglikli diildir eninde sonunda duser ama. Zugurt tesellisi mi bilmiyorum. Uzgunum iste :KK43:(
Canim hibisey olmaz Allahin izniyle

hicbir problem yok canim.yapilan her test cok iyi cok sukur.sebepsiz inferlite iste.dr a sordugumda uzun protokolde hersy bizim himayemizde sende boyle olmasini istiyorum dedi.neye gore yapiyolar inan bilmiyorum yani.sanirim bu ay en geride kalacak kisi benim:KK43:
enterasan gerçekten geç olsun güç olmasın diyelim ben aynı zamnda pkoluyum düşük doz kullanıyorm iğnelerimde buda benm için baya iyi oldu ama tabi tek önemli olan sonuç allahm hepimize bir melek nasip eder inşallah:KK48:

Back