Caktirma be :)Yaaneeee
Tohuma kactik azcik ama
süper olur aslında ama maalesef bende bilmiyorumkızlar tablo yapmayı bilen varmı ilk sayfaya yapalım hamilelerimizi yazalım
Ahh Ahh.Canım hepimiz kafayı sıyırmazsak iyidir.benim transfer ocak ayına kaldı paylaşmıştım.ona rağmen gözüm seyiriyor neden seyirdi ki diyorum.bacağıma kramp giriyor niye şimdi girdi bi şeye mi işaret diyorum.Allah akıl sağlığı versin :)Ya ben herseyi kafama gakar oldum kizlar bi yardim edin. Zaten sabah niye gerindim diye dert ettim. Bugun de bos bir celik tencere vardi tek elle kaldirdim belimin sol tarafi agridi hala da agriyo. Ya bos tencere iste kafayi yiycem( bisey olur mu kizlar ya. Bi yandan da diyorum ki o kadardan bisey olucaksa zaten saglikli diildir eninde sonunda duser ama. Zugurt tesellisi mi bilmiyorum. Uzgunum iste (
Cogunlugu citirrr bunlarin
Ben de yasca buyuk olanlardanim arada zannedersem yas 36
al benden de o kadar vallahi :) kaybolmaya gelmiyo burda :)Yaaaa kizlarr napmissinizz yaaa...oku oku bitmedii valla gozlerim sasi olduu
bende kahve delisiyim canım hatta günde 1 paket sigara içen birisiydim."siydim" diyorum çünkü sigarayı bırakalı nerdeyse 3 hafta olacak.kendime inanamıyorum :/ bonibonlarım için hayatta en keyif aldığım şeyden tiksindim :) tabii negatif alma durumuma karşılık bi paket ayırdım o ayrıAy ben de kahve delisiyim.Ama yasak
Senin bir anlık dalgınlığına gelmiştir çünkü rutine bağladık ya.mutlaka not almışlardır doktorun da söylemiştirCanım benım doktorumun yanında onla beraber 2 tane uzman doktor oluyor dosyama hep bişeyler yazıyorlardı bilmiyorum bana soylemedıler ama not almışlardır illaki. Hemşire sadece ilaçları nasıl kullanacagımı anlatıyordu, ultrason sırasında hiç girmiyordu. Doktorlar oluyordu sadece.
Senin bir anlık dalgınlığına gelmiştir çünkü rutine bağladık ya.mutlaka not almışlardır doktorun da söylemiştir
Tedavi icinse canim..bahceci kilinigini tavsiye edebilirimmm...Kizlar iatnbulda tavsiye edeceginz bi haastane var ni
yaa cok seviniyorum haberlerinizi aldikca kizlar darisi basimiza insallah
Kızlar bana cvp verecek kimse yok mu. Hepiniz lucrini göbekten mi yapiyor. Biraz kanama oldu iğneyi yaptıktan sonra normal mi acaba. Hastaneyi aradım doktoruna soak için izinliymis soramadim
Oyle oldu biraz dimii
Ya ben herseyi kafama gakar oldum kizlar bi yardim edin. Zaten sabah niye gerindim diye dert ettim. Bugun de bos bir celik tencere vardi tek elle kaldirdim belimin sol tarafi agridi hala da agriyo. Ya bos tencere iste kafayi yiycem( bisey olur mu kizlar ya. Bi yandan da diyorum ki o kadardan bisey olucaksa zaten saglikli diildir eninde sonunda duser ama. Zugurt tesellisi mi bilmiyorum. Uzgunum iste (
Ayy inşallah canïm çok sevindim. Çok gūzel haber. Allahım bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
WAW canım ins katlanarak devam eder değerlerin kucağına da alırsın
İnşallaaah inşallah canım.Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelip sonuca az kala sabretmek ne kadar güç.Allah ım hayırla olumlu neticelendirsin
al benden de o kadar vallahi :) kaybolmaya gelmiyo burda :)
Canım niye öyle düşünüyorsun bende 3cu gun embryosu ile hamile kaldım ilkinde şuan 9 haftalık hamileyim inş sorunsuz kucağıma alırım negatif düşünmeyelim bence 5ci günlerde hepsi tutuyor diye kaide yok belki daha kaliteli olabilir ama Rabbim bilir inş hayırlısı olsunYa kızlar embriyolog aradı döllenme devam ediyor gelişimi iyi dedi. Ama yarın dondurulacak dedi yani 3.gün oluyor. Iyi birşey değil galiba... 5.gün olmasini isterdim ya
aynı bennn neyapcaz bılemıoyrum bide bıze bunun gergınlığı eklenıyorbende kahve delisiyim canım hatta günde 1 paket sigara içen birisiydim."siydim" diyorum çünkü sigarayı bırakalı nerdeyse 3 hafta olacak.kendime inanamıyorum :/ bonibonlarım için hayatta en keyif aldığım şeyden tiksindim :) tabii negatif alma durumuma karşılık bi paket ayırdım o ayrı
canım yaş 31, sebepsiz inferlite, ilk deneme, ankara başkent hastanesievet bayanlar tabloyu yapmaya başlıyorum ilk mesajımda yer alacak eksikleri msj atın bana
tşklerWAW
canım lucrini bende kullanıyorum ve göbekten yapıyorum en az acı verici yer orasıymış.3. seferde benimde kanama oldu çok korkmuştum.hemşireyi aradığımda bana damara getirdiğimi ve korkacak bişey olmadığını söyledi. morarıyor sonrasında ama merak etme.bir de iğneyi yapıp serumu enjekte ettikten sonra hemen çekme dedi bi 4-5 sn bekle dedi. seninde aklında olsun.:)bir saat girmedim 3 sayfa ilerlemiş hemen maşallahh:) bence de tablo çok iyi olur. kızlar bişey sorcam bu lucrin iğneyi hep karından mı yapıyorsunuz. bugün ikinci günüm göbekten yaptm biraz kanamam oldu tedirgin oldum birşeyi yanlış mı yaptm diye
amin cümlemize bence bu tüp bebek tedavileri pskolog eşliğinde yürütülmeli anne olalım derken kafay yiycezAhh Ahh.Canım hepimiz kafayı sıyırmazsak iyidir.benim transfer ocak ayına kaldı paylaşmıştım.ona rağmen gözüm seyiriyor neden seyirdi ki diyorum.bacağıma kramp giriyor niye şimdi girdi bi şeye mi işaret diyorum.Allah akıl sağlığı versin :)
Ya ben herseyi kafama gakar oldum kizlar bi yardim edin. Zaten sabah niye gerindim diye dert ettim. Bugun de bos bir celik tencere vardi tek elle kaldirdim belimin sol tarafi agridi hala da agriyo. Ya bos tencere iste kafayi yiycem( bisey olur mu kizlar ya. Bi yandan da diyorum ki o kadardan bisey olucaksa zaten saglikli diildir eninde sonunda duser ama. Zugurt tesellisi mi bilmiyorum. Uzgunum
Cnm hayır yaa.. En ufak bir harekete biryerlerimiz ağrıyor zaten cnm. Ben sabah uykudan kalkarken kasığım ağrıdı aman dedim ters mi kalktım. Ama geçti. Lütfen evham yapma tabiki bişwy olmamıştır... lütfen üzülme..
canım benim aman diyim. o kadarcıktan bişey olmaz.bence o ağrılar bile psikolojik.böyle şeylerle kendinizi üzmeyin elinizi karnınıza koyun ve otur oturduğun yerde diyin.güçlü ol fazla nazlı olma diyin :):):) şaka bi yana da içini ferah tut. allaha emanet onlar:)Ya ben herseyi kafama gakar oldum kizlar bi yardim edin. Zaten sabah niye gerindim diye dert ettim. Bugun de bos bir celik tencere vardi tek elle kaldirdim belimin sol tarafi agridi hala da agriyo. Ya bos tencere iste kafayi yiycem( bisey olur mu kizlar ya. Bi yandan da diyorum ki o kadardan bisey olucaksa zaten saglikli diildir eninde sonunda duser ama. Zugurt tesellisi mi bilmiyorum. Uzgunum iste (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?