Hadi ya ben beklenen gerektiğini bilmoyordum, enjekte edip hemen çekiyordum bundan sonra dikkat edeceğim buna teşekkürler cnmcanım lucrini bende kullanıyorum ve göbekten yapıyorum en az acı verici yer orasıymış.3. seferde benimde kanama oldu çok korkmuştum.hemşireyi aradığımda bana damara getirdiğimi ve korkacak bişey olmadığını söyledi. morarıyor sonrasında ama merak etme.bir de iğneyi yapıp serumu enjekte ettikten sonra hemen çekme dedi bi 4-5 sn bekle dedi. seninde aklında olsun.:)
ben katıldım bile walla yazsınlar bizide günah bize:)ya kızlar bu tabloya transfer tarihi belli olmayanlar katılamıyormu benim tedavimin 5. günü
siz yolu bitirmek üzeresiniz maşallah. darısı biz hala tedavi de olanlara be canım :)aynı bennn neyapcaz bılemıoyrum bide bıze bunun gergınlığı eklenıyor
rica ederim bana da hemşire öyle söyledi. çok şükür sonrasında bir daha olmadı. ben kendim yapıyorum ki iğneden ödü kopan hastane de kan aldırırken bir sn hazır değilim diye diye hemşireyi delirten sonrasında baygınlık geçiren biriydim şimdiyse gözüm kapalı iğneyi dart oynuyo gibi saplıyorum göbişime:) sonuçta benden daha fazla kimse dikkat edemez :) şimdi yazınca baktım da benim yıllardan beri olan kötü huylarımı bu tedavi sayesinde atmıştım aferin bana:)Hadi ya ben beklenen gerektiğini bilmoyordum, enjekte edip hemen çekiyordum bundan sonra dikkat edeceğim buna teşekkürler cnm
Aynen aynen :))Ahh Ahh.Canım hepimiz kafayı sıyırmazsak iyidir.benim transfer ocak ayına kaldı paylaşmıştım.ona rağmen gözüm seyiriyor neden seyirdi ki diyorum.bacağıma kramp giriyor niye şimdi girdi bi şeye mi işaret diyorum.Allah akıl sağlığı versin :)
Sart degil canim 5. gun olmasi. 3. gunse daha kotu diye bi durum soz konusu degil.Ya kızlar embriyolog aradı döllenme devam ediyor gelişimi iyi dedi. Ama yarın dondurulacak dedi yani 3.gün oluyor. Iyi birşey değil galiba... 5.gün olmasini isterdim ya
Cok sagolun kizlar Allah razibolsun hepinizden. Normale donup daha saglikli dusunebilmeye basladim.canım benim aman diyim. o kadarcıktan bişey olmaz.bence o ağrılar bile psikolojik.böyle şeylerle kendinizi üzmeyin elinizi karnınıza koyun ve otur oturduğun yerde diyin.güçlü ol fazla nazlı olma diyin :):):) şaka bi yana da içini ferah tut. allaha emanet onlar:)
ne demek canim benim.oluyo oyle seyler ara ara :) bu surecten gecmeyen kimsenin bizi anlayacagini dusunmuyorum zaten ben. guzel dusun guzel olsun:)Cok sagolun kizlar Allah razibolsun hepinizden. Normale donup daha saglikli dusunebilmeye basladim.
Halimden bi siz anlarsiniz zaten oluyo bazen oyle
senin kaçıncı gün canımben katıldım bile walla yazsınlar bizide günah bize:)
Caktirma be :)
Saka bi yana gercekten her yasin ayri guzelligi var
benim uzun protokol canim simdilik lucrinde 8.gun.ana tedavi icin adetimi bekliyorum.senin kisa miydi?senin kaçıncı gün canım
evet ben hastalığımın ikinci günü başladım bugün 5. günüm neye göre uzun uyguluyolar peki yumurta rezervlerindemi sorun varbenim uzun protokol canim simdilik lucrinde 8.gun.ana tedavi icin adetimi bekliyorum.senin kisa miydi?
hicbir problem yok canim.yapilan her test cok iyi cok sukur.sebepsiz inferlite iste.dr a sordugumda uzun protokolde hersy bizim himayemizde sende boyle olmasini istiyorum dedi.neye gore yapiyolar inan bilmiyorum yani.sanirim bu ay en geride kalacak kisi benimevet ben hastalığımın ikinci günü başladım bugün 5. günüm neye göre uzun uyguluyolar peki yumurta rezervlerindemi sorun var
Canim hibisey olmaz Allahin izniyleYa ben herseyi kafama gakar oldum kizlar bi yardim edin. Zaten sabah niye gerindim diye dert ettim. Bugun de bos bir celik tencere vardi tek elle kaldirdim belimin sol tarafi agridi hala da agriyo. Ya bos tencere iste kafayi yiycem( bisey olur mu kizlar ya. Bi yandan da diyorum ki o kadardan bisey olucaksa zaten saglikli diildir eninde sonunda duser ama. Zugurt tesellisi mi bilmiyorum. Uzgunum iste (
enterasan gerçekten geç olsun güç olmasın diyelim ben aynı zamnda pkoluyum düşük doz kullanıyorm iğnelerimde buda benm için baya iyi oldu ama tabi tek önemli olan sonuç allahm hepimize bir melek nasip eder inşallahhicbir problem yok canim.yapilan her test cok iyi cok sukur.sebepsiz inferlite iste.dr a sordugumda uzun protokolde hersy bizim himayemizde sende boyle olmasini istiyorum dedi.neye gore yapiyolar inan bilmiyorum yani.sanirim bu ay en geride kalacak kisi benim
Ben de orada oldum tedavimi sonucum belli olmasa da ben de tavsiye ederimBahceciyi tavsiye ettiniz iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?