2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Evet canım. Adacayi düşüge neden oluyor sakin içmeyin. Olabildiğince bitki caylarindan uzak durmakta fayda var. Genelde içeriklerinde antioksidan etkisi olduğundan.

Hamile kalan arkadaşlara bi sorum var rahim kalinliginiz kaçken transfer yapıldı bnm ki 8.8 yeterli mi dr pek bi olumsuz baktı sanki sizlerin kaçtı rahim kalınlığı cvp verin lütfen kafamda deli sorular

Hamile kalan arkadaşlara bi sorum var rahim kalinliginiz kaçken transfer yapıldı bnm ki 8.8 yeterli mi dr pek bi olumsuz baktı sanki sizlerin kaçtı rahim kalınlığı cvp verin lütfen kafamda deli sorular
doktor bana rahım kalınlığını hiç soylemedı hemşireye bişeyler söylüyor oda not alıyor ama inan bilmiyorum canım şı gun gel dedi ve gittim. başka bilgim yok çoğu şeyı ben burda öğrendim.

okyanus. benimde ayaklarım donuyor, bazende ben üşüyorum, biraz araştırdım ve hamilelik belirtisi olduğunu öğrendim hadi inşaAllah.

Canım benimde 8,9 mm iken yapıldı transfer, yarın test günüm bekliyorum. Ama benim doktorum gayet iyi dedi transfer yapılırken hatta benden daha umutlu. 8-10 mm arası transfer yapılıyor zaten. Bence gayet iyi senin değerin, sıkıntı yapma yani. Arkadaşım 1 hafta önce ikizlerini doğurdu, onun aşılaması yapıldığında 7 mm'di kalınlığı. Dert etme yani. Doktorun zaten yeterli görmeseydi yapmazdı transferi.

haa bu arad hamıle olanlarda cevap istemişşin ama ben hamile değilim sadece bıldğim kadar cevap verdim.

Evet canım. Adacayi düşüge neden oluyor sakin içmeyin. Olabildiğince bitki caylarindan uzak durmakta fayda var. Genelde içeriklerinde antioksidan etkisi olduğundan.
Vallahi benim doktorum tüm bitki çaylarnı, kafeini, gazlı içecekleri ve dışarda yiyeceksem salata dahi yememi yasakladı. Marul bile yemiyorum şu anda. Sebze meyveyi bıraktım (Meyveyle zaten aram yoktu bahanesi oldu) Kuru kayısı ve incir yiyorum o kadar sebze meyve namına.

Canım bana hiç doktor rahım kalınlıgımı demedi, cm yada mm bir rakam vermedi bana hiç. Ultrasonla bakarken rahım iyi dedi sadece.

Bıldıgım kadarıyla normal olsun tüp olsun embrıyonun rahme tutunması için bir kalınlık gerekıyor demekki doktorun garantiye almak adına o kalınlıga gelene kadar bekleyecek merak etme.

Bu arada hamıle olanlar cvp vermiş demişsin benım ilk denemem ve daha bilmiyorum ama cvp yazdım

Ben hiç bilmiyorum. Dr kontrolde hemşire sürekli yazdiriyordu ama dikkat etmedim canım.

Bende

Canım meyveyi niye bıraktın ki. Elma da folik asit var bence ye doğal yoldan alırsın. Ayva ye ki bebişler in guzel olsun bilmiyorum ama meyve iyidir diye düşünüyorum. Dr bana sadece yeşillik yeme dedi oda antioksidan diye. Bide kabizlik için lifli şeyler yemem söyledi. Bence sen iyi bi arastir yenilebilecek meyvelerden ye vitaminlere hrm senin hem de bebislerinin bol bol ihtiyacıniz olacak☺

Kizlar demekki sizin ki iyi dr söyleme gereği duymamis:) rabbim bizlere de nasip eder ins ya aslında bnm ki de iyi de dr daha önce kürtaj oldum diye garantiye almak istio ama haftaya salı gunü transferm olir ins güzel haberleri bizde veririz

İnsallah canım, kürtajdan olabılır. Acele etmemesi güzel birsey. Demekki doktorun ciddiye alıyor durumu, senın için en uygunu zamanı bekliyor. Sevinmelisin hatta :) hiç söylemese rahım kalınlıgını koysa embriyoyu önemsemese nerden bilecez degil mi ? İşini dikkatli yapıyor sen içini ferah tut. Tutması için ne gerekiyorsa o yapılmalı. Geç olsun güç olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…