Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bisey olmaz Allahin izniyle hava cok guzel cık disari gunes icine islesin ruh hal8n hemen duzelir bende cikip gezicem birazBugun pruloton vurundum bıde kızlar ; ya cok kotuyum bugun ruh halım hıc enerjık degıl kendmı cok kastım ya sonuc negatıf cıkarsa dıye dua edelım
Uzanmak, ağır kaldırmak yooooooook. Dikkat lütfen kizdirmayin beni.Cnmmm cok tebrıkler ; kendım hamıleymısım gıbı sevındım bugun dolabın ust tarafına uzandm bıse almak ıcın ıcıme kurt dustu bebegım varsa bıse olmaz demı ; ay nolcam ben ya vallaha cok bunaldım bugun anneme gıdıyorum
Negatif düşünmek yok. İyi düşün ki iyi olsun. Lütfen pozitif ol. Bebeğine güzel mutlu duygular hissettirdiği ki oda sana sımsıkı bağlansinbisey olmaz Allahin izniyle hava cok guzel cık disari gunes icine islesin ruh hal8n hemen duzelir bende cikip gezicem biraz
Hava guzel csnım git hava al yürüyüz ya annene git, iyi gelir. Hep evde olmakta insanı yoruyor psikolojik olarak.Bugun pruloton vurundum bıde kızlar ; ya cok kotuyum bugun ruh halım hıc enerjık degıl kendmı cok kastım ya sonuc negatıf cıkarsa dıye dua edelım
Merhaba canim. O dr da dr a degisiyo. Mustafa Bahceci nin bi makalesinde okumustum. 3. ya da 5. gun embriyosu tartismali bi konu, bazilarimiz laboratuar ortaminda besinci gune gelmesini beklerken bazilari ana rahminin daha iyi bi gelisme ortami oldugunu dusunup ucuncu gun ana rahmine koyulmasini daha dogru buluyor, tartisilir iki bakis acisi da yanlis degil demisto. Aklimda kalmis belki icini rahatlatirKizlr ben drum 5. Embryosu konulsun diyorm oda farketmedigni onlarn 3.gun embryosu koydgnu soluyo 3. Gun embryosu yerlestrip tutan varmi yaaa
SüperKızlar degerim 106 cıktı ıiii 9.gun bugün
Ben de aynı fikirdeyimHic bisey olmaz inşallah sevaba girmissin sen ona yardim etmissin Allah ta sana yardim eder eminim
Sakın yukarı uzanmaCnmmm cok tebrıkler ; kendım hamıleymısım gıbı sevındım bugun dolabın ust tarafına uzandm bıse almak ıcın ıcıme kurt dustu bebegım varsa bıse olmaz demı ; ay nolcam ben ya vallaha cok bunaldım bugun anneme gıdıyorum
Evet sevgili kaderdaslarim. Aynı dertten muzdarip yol arkadaşlarım. Hicbirimiz asil ismimizi hayatımizi bilmeden nasılda sahiplendik birbirimizi.güzel haberlwrinizle aynı sevinip kötü haberlwrinizle de beraber üzüldüğüm kaderdaslarim.birbirinin derdinden en iyi anlamak onu beraber aynı yaşamaktan geçiyormuş. İyiki bu forumda varmış da sizlerle buluşmuşuz. Böyle bir gönderim işte bende bugün 8. Gun.
Canim zorlandigini hissetmediysen bisey olmaz merak etme. Ben de dort kilo yuk tasidim. Allah razi olsun kedicigi de goturmussun keske herkes senin gibi olsa.Benim de bugun 8. Gun 10 kasimda transfer oldu. Akintim oluyor jelden oturu, arada cok az kasik agrisi ama oluyo bitiyo hemen uzun degil. Onun disinda hic birsey yok. Bu arada ben bugun bisey yaptim size anlatmadan edemicem, uzun zamandir gozu yarali bir kedi vardi bahcede , kedi kutusuna koydum veterinere goturdum, icim raha etmedi oyle gorunce , o oyleyken ben evde yatip oturamadim huyum kurusun kalbim el vermiyor. 10 dk yurume yolu yalasik 5 kg aldim goturdum. Insallah birsey olmaz
masallah masallahKızlar degerim 106 cıktı ıiii 9.gun bugün
Hahah ayh hepimiz manyak olduk valla.Cnmmm cok tebrıkler ; kendım hamıleymısım gıbı sevındım bugun dolabın ust tarafına uzandm bıse almak ıcın ıcıme kurt dustu bebegım varsa bıse olmaz demı ; ay nolcam ben ya vallaha cok bunaldım bugun anneme gıdıyorum
Benim opudan beri ağrım var .canım benim 2 ve 3. gün başladı ama gün geçtikçe dahada ağırlaşıyor canım
Benim bugün 9.gün. Ağrılarım 5.günden sonra artarak devam etti. 3 gün kaldı testime bakalım ne çıkacak.son günlerde torğun bir baş dönmesi ve üşüme hissim var. Özelikle ayaklarım bir üşüyor bir duruyor. Anlamadım neden
Ben hicbisi hissetmiyorum yahuuu gayet normalimcanım benim 2 ve 3. gün başladı ama gün geçtikçe dahada ağırlaşıyor canım