2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

aa bende adetin 21. günü lucrine başladım. ama doktor ama yumurta rezevin az demişti.
Canim netten uzun ve kisa protokol arasindaki fark yazi ve makalelerini okumani oneririm.doktorumun bana dedigide yumurtaliklarin iyu durumda ondan adete kadar lucrinle gidicez bu mevcut yumurtalari baskilamak icin seklideydi.[/QUOTE]
tamam canım sen biz aynı durumdayız adet olsamda lucrine devam bu cuma regl günüm olursam doktora gıdıcem haberleşelim senle olur mu

Insallah ihtiyac duymam dedigin gibi. Dr dan ciktim yumurtalarimin gelisimi guzelmis. Hic sormuyorum kac tane kac mm fln. Durdum durdum yine heyecan basti aglamakliyim. Insallah bu zorluklarin hepsine degecek ve bebeklerimize kavusacagiz

ayyy ben ikiz olsun çok istiyorum inş. tek embrıyoyla ikiz olur amin :)

tam olarak hissettiklerimi yazmışsın hatta salı günü dr da eşime söyledim
Evet hele de sira beklerken.
Madem cok ikiz istiyorsun al sana seni umutlandiracak bir haber; tanidigimiza tek embriyo yerlestirildi. O tek embriyo sen icerde bolun :) Simdi ikiz bekliyo. Belli mi olur ciktik bi yola ne ara ne surpriz olucak belli degil :)

Canim netten uzun ve kisa protokol arasindaki fark yazi ve makalelerini okumani oneririm.doktorumun bana dedigide yumurtaliklarin iyu durumda ondan adete kadar lucrinle gidicez bu mevcut yumurtalari baskilamak icin seklideydi.
tamam canım sen biz aynı durumdayız adet olsamda lucrine devam bu cuma regl günüm olursam doktora gıdıcem haberleşelim senle olur mu[/QUOTE]
Tamam canim RAbbim yardincin olsun

kızlar bişi takıldı aklıma şimdi ben gonalf a baslamadan once ultrason muaynemde 11 adet yumurtam vardı.gonalfı 3gündür kullanıyorum şimdi anlamadıgım bunlar mı buyucek yoksa dahada eklenecekmi?iyice sacmaladım biliyorum ama kafam karıstı??

EstagfuRullah neden sacmaliyasin. Ben onlar zaten buyuyecek amabultrasonda gorunmeyecek kadar kucuk olan yumurtalar varsa eklenebilir anliyorum forumdan. Cunku insanlar ultrasonda gorunenden daha fazlasini toplatiyorlar b opuda. Ama bence en guzeli bunlari dr a birakmak. O dusunsun o kadar para aliyo :) ne kadar az soru sorarsam kafam o kadar rahat ediyo benim

Akadaşlar merhaba bende aranı yeni katıldım buay tüp bebek yaptıracağız nasip olursa gerçi çoğu bitti azı kaldı 29 ekmde yumurta toplandı Allaha şükür çok iyi geçti (buarada ben bahçeci fulyada yaptırıyorum mutafa bahçeci) döllenen embriyolar dondurulup sonraki yyükleme yapılaca denildi şimdi hasta oldum sabırsızlıkla 13.günü kontrolü bekliyorum bi sorun çıkmazsa inşallah transferi 16-20 kasım arasında olacak dualarınızı ksik etmeyin...

hoş geldin canım inş. hiç bi sıkıntı çıkmadan pozitifle sonuçlanır tedavi sürecin :) sizde sorun nedir

hoşbulduk canım inşallah heimizin yüzü güler bigün.Bizdeki sorun eşimin sperm sayısıın az olmasallaha şükür ondan başka sorun yk ama 5 yıldır çok uğraştık aşılamalar falan olmadı ilk tüp bebek denememiz olucak nasip olursa

bizimle sorun aynıymış canım dr hiç aşılama falan yapıp kendinizi yıpratmayın olmaz dedi direk tüp bebeğe başladık bizde gerçi daha ilaç falan kullanmıyorum adetim 14 ünde onu bekliyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun inş. yumurta toplandıktan sonra iğne falan kullanmıyorsun değil mi?

Canım yumurta toplandıktan sonra iğne değil de ilaç verdiler vitamin ve bize hemen yapmıyalım 1 ay donduralım rahim yenilensin sonraki ay yapalım dedi dokturumuz.adet oldum adetin başlangıcından itibaren kullanmam gereken ilaçlar verildi onları kullanıyorum şuanda onlarda rahmi gebeliğe hazırlayan ilaçlarmış

anladım canım inş. müjdeli haberide burdan verirsin :) hep birlikte seviniriz

Hayirli olsun. Aslinda siz hepimizden once baslamissiniz. Ben ilaclara baslayali 6 gun oldu. Doktorum disaridan ama Bahceci Fulya'nin laboratuarini kullanacak. Bikac soru sorsam rahatsizlik vermem umarim.
-kac yumurtan olustu kaci dollendi kaliteleri vs.. (kisiden kisiye degisir biliyorum ama % kaclik bi kayip oluyor kismini merak ediyorum)
-Benim doktorum rahim hazirsa transfer yapilacak yapilmazsa dondurulacak dedi. Senin doktorun rahmin hazir olmasina ragmen mi transferi erteledi? Acaba rahim hazir olmasina ragmen transferi erteleyip yapmak daha mi iyi?

Bir yakinimiz gecen ay Mustafa Bahceci de yaptirdi. Tek embriyo konuldu, iceride bolunmus simdi tek yumurta ikizlerine hamile :) Darisi senin basina insallah

baronnes haklısın canım fazla dusundükce olmuyor biz insan oglu hemen olsun bitsin istiyoruz ya bazı seyleri tamamen sabırsızlık:))

Sağol Can'ım olur mu hiç rahatsızlık nezaman sormak istersen brn burdayım destek olmalıyız birbirimize şimdi başlayalım :) benim 21 yumurtam toplandı 20 si döllendi Allah'a şükür 3. Günde hepsi devam ediyor diye 5. Güne bekletmeye kart verdiler 5. Günde 9 tane donduruldu gerisi pek iyi değil dedi doktorum neyse 9 tane dondurup sonraki ay yapacağız demişti zaten ilk görüşmeye gittiğimde Mustafa hoca dondurulmuş embriyo ile yapılmasının artık daha fazla sonuç verdiğini söylemişti rahim yenileniyor vs. Tabi herşey allahtan işte hastalığımın 2. Günü bugun ve ilk günden itibaren ilaç verip rahimi alıştıracağız sesi şimdilik iyi gidiyo bakalım rabbim nasip edecek mi :) açıklayıcı oldu sanırım :)

bende bi soru sora bilirmiyim birer ay arayla iki arkadasmda tüp bebek yaptı ve aynı ayda işlem bitti ikiside şu an hamile senin bu kadar kaliteli olmasına rağmen neden bunu tercih etmişler aklım karuştı

Cok tesekkurler cok aciklayici oldu.
Benim dondurulmus mu olacak yoksa hemen o ay mi yapacak bilmiyorum kendimi dr un ellerine biraktim. Pozitif sonucu goreyim de insallah nasil olursa olsun. Embriyo kaliteli olur ve buna ragmen tutunmazsa histereskopi olacagimi soyledi dr insallah gerek kalmaz.
Umarim burdan cok guzel haberler veririz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…