adet gününemi 11 gün kaldı canım kusura bakma anlayamadım dainşallah canım inşallaahh :) 11 günüm kaldıkesin bu ay gecikirim
hayırlısı olsun inşallah uzun protokol nasıl oluyoHayirli gunler arkadaslar.bende ignelerimi oluyorum.yedinciyi bu aksam vurucam.uzunprotokol uygulaniyor bana.ilk tup bebek denemem olucak.
evet canım adetime 11 gün var :)adet gününemi 11 gün kaldı canım kusura bakma anlayamadım da
ha doğru anlamışım bende bu cuma olucam ama bu kullandığım iğneler gecikme yapabiliyomuş inşallah fazla yapmaz da diğer aşamaya geçebilirim tezcik :)evet canım adetime 11 gün var :)
hayırlısı olsun inşallah uzun protokol nasıl oluyo
Adetin yirminci gunu basladim lucrine.yumurtaliklarla ilgili sikintisi olmayana uzun protokolhayırlısı olsun inşallah uzun protokol nasıl oluyo
amin :) çok heycanlııııha doğru anlamışım bende bu cuma olucam ama bu kullandığım iğneler gecikme yapabiliyomuş inşallah fazla yapmaz da diğer aşamaya geçebilirim tezcik :)
Aynen ya hiç zaman geçmiyo kiamin :) çok heycanlıııı
ben 35 yaşından büyük olanlara konuluyo diye biliyorum ama isteğe bağlı olur diye düşünüyorum istisnalar haricinde bende çift emriyo istiyorumm :)kızlar siz 30 yaş altı bayanlara ilk denemede eğer isterlerse çift embriyo transfer edilir mi ? biliyormusunuz?
Uygulaniyormus okuduklarima gore.lucrin igne kullsniyorum bu arada[/QUOTE], post: 43372778, member: 714542"]Adetin yirminci gunu basladim lucrine.yumurtaliklarla ilgili sikintisi olmayana uzun protokol
Hadi rastgeleMerhaba, bu topic için üyelik aldım. Bu akşamki ilk doz Puregonumla ben de başlıyorum.
Hayir tatlim sadece bir ya da iki basarisiz tup bebek denemesi lazim ki insallah cift embriyoya gerek kalmaz diyelimkızlar siz 30 yaş altı bayanlara ilk denemede eğer isterlerse çift embriyo transfer edilir mi ? biliyormusunuz?
aa bende adetin 21. günü lucrine başladım. ama doktor ama yumurta rezevin az demişti.[/QUOTE]Uygulaniyormus okuduklarima gore.lucrin igne kullsniyorum bu arada
Benim de ilk tupbebek denemem basarusiz olursa histereskopi yapacagini soyledi. Sikintili bi operasyon mu? Nereye gidiyorsunuz?Düne kadar çok gergindim ama başlayınca ve bu topiği de görünce rahatladım biraz. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Umarım hepimiz ağustos ayında doğum yapacaklar başlığında buluşuruz artık :)
Öykümü de yazayım. 32 yaşındayım, 2 yıllık evliyim ve çocuğumuz olmayınca dr. muayenesinde büyük bir kistim olduğu ortaya çıktı. Eylülde laparoskopi ve histeroskopi yapılıp her şey temizlendi, eşimde de motilite sorunu olunca daha fazla oyalanmayıp denemeye karar verdik.
Konya Medicana Hastanesinde laparoskopi yapılırken histeroskopi de yapıldı. Tedavime de orada devam ediyorum şimdi. Hiçbir şey hissetmedim, birkaç gün kanama oldu adet gibi, çok çabuk atlattım açıkçası ikisini de. Tek yapılsa da sedoanaljezik verilir yine hiçbir şey hissetmezsiniz. İnşallah ihtiyaç duymazsınız ama olursa da korkacak bir işlem değil.Benim de ilk tupbebek denemem basarusiz olursa histereskopi yapacagini soyledi. Sikintili bi operasyon mu? Nereye gidiyorsunuz?
Benim rahmim ince uzun t seklindeymis embriyo kaliteli olmasina ragmen olmazsa operayon yapicam dedi. Kesin olmamakla beraber bazen tutunmasina engel olabilirmis
ayyy ben ikiz olsun çok istiyorum inş. tek embrıyoyla ikiz olur amin :)Hayir tatlim sadece bir ya da iki basarisiz tup bebek denemesi lazim ki insallah cift embriyoya gerek kalmaz diyelim
tam olarak hissettiklerimi yazmışsın hatta salı günü dr da eşime söyledimYazik bize yahu hepimiz kurbanlik koyun gibiyiz, en azindan ben oyle hissediyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?