Yani bende öyle olur diye düşünüyordum ama doktorum 1 ay beklemenin bebeğim daha çok tutunacagını düşündüğünü söyledi dondurulmuş embriyo ile daha çok sonuç alınıyor artık dedi açıkçası sonsuz güven var içimde Mustafa beye karşı çokta sorgulamadım:)bende bi soru sora bilirmiyim birer ay arayla iki arkadasmda tüp bebek yaptı ve aynı ayda işlem bitti ikiside şu an hamile senin bu kadar kaliteli olmasına rağmen neden bunu tercih etmişler aklım karuştı
İnşallah Can'ım Allah'ın izni ile haberlerimizle hep beraber sevinirizCok tesekkurler cok aciklayici oldu.
Benim dondurulmus mu olacak yoksa hemen o ay mi yapacak bilmiyorum kendimi dr un ellerine biraktim. Pozitif sonucu goreyim de insallah nasil olursa olsun. Embriyo kaliteli olur ve buna ragmen tutunmazsa histereskopi olacagimi soyledi dr insallah gerek kalmaz.
Umarim burdan cok guzel haberler veririz birbirimize
güvenmen çok önemli için rahat olduktan sonra bi ay daha beklenir nolcak sanki allahm inş hayırlı haberlerle sonuçlandırsın :)Yani bende öyle olur diye düşünüyordum ama doktorum 1 ay beklemenin bebeğim daha çok tutunacagını düşündüğünü söyledi dondurulmuş embriyo ile daha çok sonuç alınıyor artık dedi açıkçası sonsuz güven var içimde Mustafa beye karşı çokta sorgulamadım:)
Allah kolaylık versin canımMuayene sirasindan selamlar
Iyice kafayi yedim hahah
Her muayene oncesi bi stres bi heyecan
Amin canim hepimize.Allah kolaylık versin canım
amin inş. ilk seferde tutsun bebiklerAmin canim hepimize.
Bu cektigimiz sikintilara degsin insallah
Ayse gulsen hanimcigim bende diyarbakır da uğur değerde tedaviye başladım.tavsiye ederim.yum.toplandı.embriyolar belli oldu yalnız kan Degerim yuksek transfer yapmıyorlar.aralık ayında inş....uğur bey memorial hastanesinde...tavsiye ederimBen varim :) ayni dertten muzdaribiz. Bizde de sorun erkek infertilitesi. D.bakirda yaptiracaz
Evet uğur beyi de duymuştuk canim ama bizim gibi sorunu olanlarda yani erkek kaynaklı olanlarda hakan beyin daha başarılı olduğu söylendi bize. Birkaç kişiden duyunca direkt ona gittik biz. Şu an yumurtaları gelistiriyoruz iğne oluyorum. Salı kontrol var. Sizin sıkıntı neydi cnm ?Ayse gulsen hanimcigim bende diyarbakır da uğur değerde tedaviye başladım.tavsiye ederim.yum.toplandı.embriyolar belli oldu yalnız kan Degerim yuksek transfer yapmıyorlar.aralık ayında inş....uğur bey memorial hastanesinde...tavsiye ederim
Bizim çok şükür Yaradanim normal bir evladını var,9 yaşında 4 yıldır olmuyor yaş 36 benim yum, azlığı. Pazartesiye bizim embriyolar dondurucuya konulacak.birbirimize dua edelim inş. Hay aksamlarEvet uğur beyi de duymuştuk canim ama bizim gibi sorunu olanlarda yani erkek kaynaklı olanlarda hakan beyin daha başarılı olduğu söylendi bize. Birkaç kişiden duyunca direkt ona gittik biz. Şu an yumurtaları gelistiriyoruz iğne oluyorum. Salı kontrol var. Sizin sıkıntı neydi cnm ?
Allah bağışlasın canım. Iyi hadi bakalım sizin için hayirlisi olsun. Gelişmeleri burdan yazarsan sevinirim. Hayırlı akşamlarBizim çok şükür Yaradanim normal bir evladını var,9 yaşında 4 yıldır olmuyor yaş 36 benim yum, azlığı. Pazartesiye bizim embriyolar dondurucuya konulacak.birbirimize dua edelim inş. Hay aksamlar
Uzun ve sabir gerektiren bir süreç...ilk gün narkozun etkisinden di sanırım bumuymus çok basitmis dedim velakin inceden ağrılar günlerdir geçmedi.çok skr başka ciddi komplikasyonlarim olmadı.bugün yum.haber gelecek haydi hayirlisi inş...Allah bağışlasın canım. Iyi hadi bakalım sizin için hayirlisi olsun. Gelişmeleri burdan yazarsan sevinirim. Hayırlı akşamlar
Erkek infertilitesinde nasıl uğur beyAyse gulsen hanimcigim bende diyarbakır da uğur değerde tedaviye başladım.tavsiye ederim.yum.toplandı.embriyolar belli oldu yalnız kan Degerim yuksek transfer yapmıyorlar.aralık ayında inş....uğur bey memorial hastanesinde...tavsiye ederim
Canim ara bence aklinda bi suphe oldugunda. Iki gun gecikmis belki igneleri keser. Hem bu gibi durumlarda aramakta pek tereddut etmemeliyiz. Tonla para oduyoruz tabi ki gerekli durumlarda hem bilgilendirme isteyecegiz hem de kafamiza takilan onemli noktalari soracagiz. Devlet hastanesine gitmiyoruz sonuctaMrb arkadaşlar lucrin iğneden ıkı Tane kaldı cuma adet olmam gerekiyor du olmadım napim yarın doktoru arasam mı yoksa beklim mi ya
Allah hepimize kolaylik versin kizlar. Ben de bugun catlatma ignemi oldum. Son ignemdi. Sali sabah 07:00 de yumurtalari toplayacaklar. Yumurta toplama operasyonundan korkmuyorum, tek istedigim kaliteli olmalari. Sanki esas ondan sonra stres basliyor. Yok kac tane dollendi yok kaliteleri ne vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?