• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

az kalmış Allah yardımcın olsun ilk deneme değil mi ?
Yok canım daha önce bi merkezde denedik olmadi baya uğraştım sonra başka merkeze geçtik bahçeci fulyaayim simdi tuplerde sorun varmı diye bakarken çikolata kistini fark edip laparoskopi oldum simdi tekrardan tüp bebek deniyoruz bakalim

Merhaba kızlar ben de kasım ayında 3. Denemeye başlıyorum nasip olursa. Yarın lucrine başlıyorum ilk hafta da adet olurum sanırım. İnşallah kasım ayı uğurlu gelir kızlar bize

Merhaba kızlar ben de kasım ayında 3. Denemeye başlıyorum nasip olursa. Yarın lucrine başlıyorum ilk hafta da adet olurum sanırım. İnşallah kasım ayı uğurlu gelir kızlar bize
Merhaba senin için de hayırlı olur ve inşallah bu sefer tutar. Aşamalari biraz anlatirmisin. Ne kadar bi süreci kapsiyor. Maddi götürüsü nekadar?

Merhaba senin için de hayırlı olur ve inşallah bu sefer tutar. Aşamalari biraz anlatirmisin. Ne kadar bi süreci kapsiyor. Maddi götürüsü nekadar?
Canım pardon 2. Denemem olacak. İlk denemeyi bir yıl önce yaptırmıştım kısa protokoldü direkt adetle iğnelere başlamıştık yumurtalar yeterli büyüklüğü gelince anestezi altında toplama işlemi sonra döllenme gerçekleşince bana 3. Gün transferi yapıldı ama nasip olmadı tutmadı. Tekrar 2. Ye karar verince aynı hastaneye gittik gerekli araştırmaları yapalım dediler. Daha önce hsg çekilmiştim temiz çıkmıştı ama tüp bebek tutmayınca emin olmak için histeroskopi yapalım dedi doktorum ve geçen hafta çekildim. Rahimin üst kısmında yapışıklıkvarnış ve polipler varmış. Polipleri kazıyıp rahmi genişlettik dediler ama aynı zamanda eşimin morfolojisi %2 olunca mecbur tüp bebek deneyeceğimiz için hazır rahim yenilenmişken hemen bu adetle deneme yapıcaz. Doktor bu sefer çok umutluyum diyo ama nasip tabi. İşk denemede benim yumoşlar yavaş büyüdüğü için çok iğne vuruldum ilaçlar toplam 2000 lira tuttu.merkeze 4575 ödedik.ilk muayene 250 ve bazı tahlillere de 300 ödemiştik. Şimdi histeroskopiye 2250 ödedik. Tekrar aynı ödemeleri yapacağız tabi

Canım pardon 2. Denemem olacak. İlk denemeyi bir yıl önce yaptırmıştım kısa protokoldü direkt adetle iğnelere başlamıştık yumurtalar yeterli büyüklüğü gelince anestezi altında toplama işlemi sonra döllenme gerçekleşince bana 3. Gün transferi yapıldı ama nasip olmadı tutmadı. Tekrar 2. Ye karar verince aynı hastaneye gittik gerekli araştırmaları yapalım dediler. Daha önce hsg çekilmiştim temiz çıkmıştı ama tüp bebek tutmayınca emin olmak için histeroskopi yapalım dedi doktorum ve geçen hafta çekildim. Rahimin üst kısmında yapışıklıkvarnış ve polipler varmış. Polipleri kazıyıp rahmi genişlettik dediler ama aynı zamanda eşimin morfolojisi %2 olunca mecbur tüp bebek deneyeceğimiz için hazır rahim yenilenmişken hemen bu adetle deneme yapıcaz. Doktor bu sefer çok umutluyum diyo ama nasip tabi. İşk denemede benim yumoşlar yavaş büyüdüğü için çok iğne vuruldum ilaçlar toplam 2000 lira tuttu.merkeze 4575 ödedik.ilk muayene 250 ve bazı tahlillere de 300 ödemiştik. Şimdi histeroskopiye 2250 ödedik. Tekrar aynı ödemeleri yapacağız tabi
Cevap verdiğin için çok sağol canim. Senin için Doktorun umutlu konuşmasına cok sevindim inşallah son olur bu. Hayırlısı ile tabi sağlıkla. Benim ilk olacak hsg çekildi bir de ne olur ne olmaz simir testi de yapıldı. Adetin ikinci günü gidecez bir yol haritasini verir artik doktor bize de

Cevap verdiğin için çok sağol canim. Senin için Doktorun umutlu konuşmasına cok sevindim inşallah son olur bu. Hayırlısı ile tabi sağlıkla. Benim ilk olacak hsg çekildi bir de ne olur ne olmaz simir testi de yapıldı. Adetin ikinci günü gidecez bir yol haritasini verir artik doktor bize de
Hayırlı uğurlu olsun canım şimdiden.sen nerde yaptıracaksın

Yok canım daha önce bi merkezde denedik olmadi baya uğraştım sonra başka merkeze geçtik bahçeci fulyaayim simdi tuplerde sorun varmı diye bakarken çikolata kistini fark edip laparoskopi oldum simdi tekrardan tüp bebek deniyoruz bakalim
inş. bu sefer olur canım
amin inş. benim dr um kongredeymiş salı günü gideceğim bakalım ben ne zaman ilaca başlıycam inş. bu topikte hepimizin denemesi başarılı olur amin

Tedavisi başlayanlara hayırlı olsun Allah tez zamanda bizi evlatlarımıza kavuştursun inşallah bizde kasım sonunda başlıyoruz tedaviye 26 kasım gibi adet olucam istanbulda medicana international da yaptırıcam sizler nerede başlıyorsunuz kızlar tedavilerinize

Merhabalar kizlar,
Ben adetimi 28 inde bekliyordum. Eli kulaginda heralde :) Bu durumda Kasim ayinda ilk tup bebege baslayacaklardan biri ben olacagim galiba. Insallah tedaviye ilk baslayanlardan biri olarak guzel haberler veririm de hepinize moral olurum :)
Ben 36 yasindayim, esimde de bende de bir sorun olmadigi soylendi. Sebepsiz infertilite gibi duruyor yani. Ilk tup bebek denemem olacak. Doktorum disaridan fakat bahceci fulyanin laboratuarini kullaniyor.
Bu surecte internete cok fazla girip kafami bulandirmak istemiyorum, insallah sozumu tutabilirim ve gereksiz vesveseler yapmam kendime ama arada durumumuzdan haberdar edelim birbirimizi :)
Kendimle birlikte hepinize dua edecegim, siz de duanizi eksik etmeyin.
Insallah kasim ayi hepimize ugurlu gelir ve insallah evlat isteyen tum anne babalar bir an once evlatlarina kavusurlar.
Hicbirinizi tanimasam da ayni zorluklardan gecen insanlar olarak hepinizi seviyorum ve evlatlarimiza kavusmamizi diliyorum.
Dualarimizin, dileklerimizin kabul olmasini diliyorum :KK200:

Merhaba kızlar bende kasım sonu adetime başlamayı düşünüyorum bizim de genetik tarama yapıldı bende %8 hastalık varmış bu benim aynı merkezde 3.denemm olacak pgt yapılacak böyle hepimizin Allah yardımcısı olsun

inş.bi sıkıntı çıkmaz kızlar ilk denememi.benim dün hormon tahlillerimi yeniledi dr bugun detaylı muayenem var ayın 14 u regli tarihim.siz hangi aşamadasınız ilaca başladınızmı
merhaba bende ayın 14 nü bekliyorum tüp bebek tedavisine başlamak için daha önceden bir tane başarısız aşılamam var rabbim inş hepimize kucağımıza almayı nasip eder

Slm kizlar bende bugun hastalandim doktorum pazartesi muayneye cagirdi ins onumuzdeki haftayla birlikte baslamis olacagiz..bursa art tup bebek merkezi osman bey yapacak transferi..biraz sert mizacli bir doktor gozum korktu ama ins sonuclar iyi olsun.allah hepimizin yuzunu guldursun insss..

Slm kizlar bende bugun hastalandim doktorum pazartesi muayneye cagirdi ins onumuzdeki haftayla birlikte baslamis olacagiz..bursa art tup bebek merkezi osman bey yapacak transferi..biraz sert mizacli bir doktor gozum korktu ama ins sonuclar iyi olsun.allah hepimizin yuzunu guldursun insss..
Hadi hayirli ugurlu olsun.
Ayni gunde hastalanmisiz. Benim ilaclar bugun basladi. Nasil uygulayacagimi gosterdiler. Kendimizi doktora emanet ettik, doktoruna guven gerisini kafana takma. Sert mizacli olmasindan da korkma isini iyi yapsin yeter. Bakalim Mevlam ne eyler ne eylerse guzel eyler. Tedaviye baslamak bile rahatlatti kac gundur adetimi bekliyordum heyecanla.

Back