• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

bende bi soru sora bilirmiyim birer ay arayla iki arkadasmda tüp bebek yaptı ve aynı ayda işlem bitti ikiside şu an hamile senin bu kadar kaliteli olmasına rağmen neden bunu tercih etmişler aklım karuştı
Yani bende öyle olur diye düşünüyordum ama doktorum 1 ay beklemenin bebeğim daha çok tutunacagını düşündüğünü söyledi dondurulmuş embriyo ile daha çok sonuç alınıyor artık dedi açıkçası sonsuz güven var içimde Mustafa beye karşı çokta sorgulamadım:)

Cok tesekkurler cok aciklayici oldu.
Benim dondurulmus mu olacak yoksa hemen o ay mi yapacak bilmiyorum kendimi dr un ellerine biraktim. Pozitif sonucu goreyim de insallah nasil olursa olsun. Embriyo kaliteli olur ve buna ragmen tutunmazsa histereskopi olacagimi soyledi dr insallah gerek kalmaz.
Umarim burdan cok guzel haberler veririz birbirimize:KK5:
İnşallah Can'ım Allah'ın izni ile haberlerimizle hep beraber seviniriz

Yani bende öyle olur diye düşünüyordum ama doktorum 1 ay beklemenin bebeğim daha çok tutunacagını düşündüğünü söyledi dondurulmuş embriyo ile daha çok sonuç alınıyor artık dedi açıkçası sonsuz güven var içimde Mustafa beye karşı çokta sorgulamadım:)
güvenmen çok önemli için rahat olduktan sonra bi ay daha beklenir nolcak sanki allahm inş hayırlı haberlerle sonuçlandırsın :)

Ben varim :) ayni dertten muzdaribiz. Bizde de sorun erkek infertilitesi. D.bakirda yaptiracaz
Ayse gulsen hanimcigim bende diyarbakır da uğur değerde tedaviye başladım.tavsiye ederim.yum.toplandı.embriyolar belli oldu yalnız kan Degerim yuksek transfer yapmıyorlar.aralık ayında inş....uğur bey memorial hastanesinde...tavsiye ederim

Ayse gulsen hanimcigim bende diyarbakır da uğur değerde tedaviye başladım.tavsiye ederim.yum.toplandı.embriyolar belli oldu yalnız kan Degerim yuksek transfer yapmıyorlar.aralık ayında inş....uğur bey memorial hastanesinde...tavsiye ederim
Evet uğur beyi de duymuştuk canim ama bizim gibi sorunu olanlarda yani erkek kaynaklı olanlarda hakan beyin daha başarılı olduğu söylendi bize. Birkaç kişiden duyunca direkt ona gittik biz. Şu an yumurtaları gelistiriyoruz iğne oluyorum. Salı kontrol var. Sizin sıkıntı neydi cnm ?

Evet uğur beyi de duymuştuk canim ama bizim gibi sorunu olanlarda yani erkek kaynaklı olanlarda hakan beyin daha başarılı olduğu söylendi bize. Birkaç kişiden duyunca direkt ona gittik biz. Şu an yumurtaları gelistiriyoruz iğne oluyorum. Salı kontrol var. Sizin sıkıntı neydi cnm ?
Bizim çok şükür Yaradanim normal bir evladını var,9 yaşında 4 yıldır olmuyor yaş 36 benim yum, azlığı. Pazartesiye bizim embriyolar dondurucuya konulacak.birbirimize dua edelim inş. Hay aksamlar

Bizim çok şükür Yaradanim normal bir evladını var,9 yaşında 4 yıldır olmuyor yaş 36 benim yum, azlığı. Pazartesiye bizim embriyolar dondurucuya konulacak.birbirimize dua edelim inş. Hay aksamlar
Allah bağışlasın canım. Iyi hadi bakalım sizin için hayirlisi olsun. Gelişmeleri burdan yazarsan sevinirim. Hayırlı akşamlar

Allah bağışlasın canım. Iyi hadi bakalım sizin için hayirlisi olsun. Gelişmeleri burdan yazarsan sevinirim. Hayırlı akşamlar
Uzun ve sabir gerektiren bir süreç...ilk gün narkozun etkisinden di sanırım bumuymus çok basitmis dedim velakin inceden ağrılar günlerdir geçmedi.çok skr başka ciddi komplikasyonlarim olmadı.bugün yum.haber gelecek haydi hayirlisi inş...

Erkek infertilitesinde nasıl uğur bey

Mrb arkadaşlar lucrin iğneden ıkı Tane kaldı cuma adet olmam gerekiyor du olmadım napim yarın doktoru arasam mı yoksa beklim mi ya

Bende Kasımda başladım arkadaşlar bugün 7. Gün iğnemi yaptım. Salı günü kontrolum var tekrar. Adana Acıbademi seçtik. Volkan bey yapıyor tedavimizi. Gonal f ve Merional başladı. Bakalım nasıl olacak. Yumurta toplama biraz strese sokuyor beni ama inş. Kolay olur... Allah hepimizin emeğinin karşılığını bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza versin inş...

Allah hepimize kolaylik versin kizlar. Ben de bugun catlatma ignemi oldum. Son ignemdi. Sali sabah 07:00 de yumurtalari toplayacaklar. Yumurta toplama operasyonundan korkmuyorum, tek istedigim kaliteli olmalari. Sanki esas ondan sonra stres basliyor. Yok kac tane dollendi yok kaliteleri ne vs...

Mrb arkadaşlar lucrin iğneden ıkı Tane kaldı cuma adet olmam gerekiyor du olmadım napim yarın doktoru arasam mı yoksa beklim mi ya
Canim ara bence aklinda bi suphe oldugunda. Iki gun gecikmis belki igneleri keser. Hem bu gibi durumlarda aramakta pek tereddut etmemeliyiz. Tonla para oduyoruz tabi ki gerekli durumlarda hem bilgilendirme isteyecegiz hem de kafamiza takilan onemli noktalari soracagiz. Devlet hastanesine gitmiyoruz sonucta

Allah hepimize kolaylik versin kizlar. Ben de bugun catlatma ignemi oldum. Son ignemdi. Sali sabah 07:00 de yumurtalari toplayacaklar. Yumurta toplama operasyonundan korkmuyorum, tek istedigim kaliteli olmalari. Sanki esas ondan sonra stres basliyor. Yok kac tane dollendi yok kaliteleri ne vs...

İnşallah çok kolay geçer arkadaşım. Lütfen kendini iyi hissedince bize burdan nasıl olduğunu anlat . Çok merak ediyoeum.. Allah rastgetirsin inş..

Back