• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Allah hepimize kolaylik versin kizlar. Ben de bugun catlatma ignemi oldum. Son ignemdi. Sali sabah 07:00 de yumurtalari toplayacaklar. Yumurta toplama operasyonundan korkmuyorum, tek istedigim kaliteli olmalari. Sanki esas ondan sonra stres basliyor. Yok kac tane dollendi yok kaliteleri ne vs...

allah yardımcın olsun canım.ortalama kac gun surdu yumurta buyutme ıslemin?

allah yardımcın olsun canım.ortalama kac gun surdu yumurta buyutme ıslemin?
Amin hepimize yardimci olsun.
Adetin ilk gunu basladim ilaclara bugun 9. gun, son ignemi oldum bu aksam. O da catlatma ignesi zaten. Sali sabahi yani 11. gun toplama islemi var

Canimhayirli aksamlar.ben bugun adetoldum. Yarin doktora gidicem.sen neler yaptin.adet olmadinmi henuz

Bende Kasımda başladım arkadaşlar bugün 7. Gün iğnemi yaptım. Salı günü kontrolum var tekrar. Adana Acıbademi seçtik. Volkan bey yapıyor tedavimizi. Gonal f ve Merional başladı. Bakalım nasıl olacak. Yumurta toplama biraz strese sokuyor beni ama inş. Kolay olur... Allah hepimizin emeğinin karşılığını bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza versin inş...
Hic korkma canım benim 5,günüm toplandı.bende 15gun her gece kabuslarla uyandım..ancak hic bir sıkıntı yok...mışıl mışıl uyuyorsun..benim gibi panik atak biri bunları yazabiliyorsa hic korkma.bende diyarbakır da uğur değer beyefendi de tedavi oluyorum.bizim çok skr 9yasinda bir evladımız var..tekrar bize vr dileyen herkese nasip olsun inş...

günaydın kızlar. bende bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım hayırlısıyla, ama yum. toplama işleminden çok korkuyorum, doktorum lokal anestezi yapacağını söyledi uyutmayacakmış, aranızda öyle yaptıran var mı acaba?

Canim ara bence aklinda bi suphe oldugunda. Iki gun gecikmis belki igneleri keser. Hem bu gibi durumlarda aramakta pek tereddut etmemeliyiz. Tonla para oduyoruz tabi ki gerekli durumlarda hem bilgilendirme isteyecegiz hem de kafamiza takilan onemli noktalari soracagiz. Devlet hastanesine gitmiyoruz sonucta
Haklısın canım aradım hemşireyı açmadı bende msj attım hala dönen yok

Merhaba arkadaşlar. Bugün Puregon'un 5. günüydü, ilk kontrolüme gittim, tek yumurtalığımda 4 yumurta oluşmuş, iğneye devam edicem galiba. İki ay önce diğer yumurtalığımın üzerinden kist alındığı için o çalışmamış hiç, moralim bozuldu biraz açıkçası. Çok mu az acaba oluşan yumurta sayısı 5. gün için? Ne dersiniz?

temmuz ayında tüp bebek denemiştik olmadı bu ay bi sorun olmazsa dondurulmuşlarla deneyeceğiz inş..

günaydın kızlar. bende bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım hayırlısıyla, ama yum. toplama işleminden çok korkuyorum, doktorum lokal anestezi yapacağını söyledi uyutmayacakmış, aranızda öyle yaptıran var mı acaba?

Merhaba,
Ben 2 gün önce yaptırdım yumurta toplama işlemini.
İçin rahat olsun hiç bir acı yok. Ben hafif genel anestezi ile oldum o damardan bir igne ile uykuya dalıyorsun.
Lokalde de aynısı sadece igne alt tarafa etki ediyor. Hiç kafanı yorma hiç anlamayacksın.
Sadece bitince cok hafif bir adet sancısı gibi sancı oldu ama çok hafif.
Zaten 1 saate kadar o da geciyor.
Şimdiden hayırlı olsun :))

Arkadaslar benim sorunun prolaktin yuksekligiydi yaklasık 3 yıl ugrastım tup bebek disinda bi cok tedavi gordum gecen ay karar verdim ve yarin Allah kısmet ederse transferim gerceklesek sizden ricam dualarinizi esirgemeyin....

Merhaba,
Ben 2 gün önce yaptırdım yumurta toplama işlemini.
İçin rahat olsun hiç bir acı yok. Ben hafif genel anestezi ile oldum o damardan bir igne ile uykuya dalıyorsun.
Lokalde de aynısı sadece igne alt tarafa etki ediyor. Hiç kafanı yorma hiç anlamayacksın.
Sadece bitince cok hafif bir adet sancısı gibi sancı oldu ama çok hafif.
Zaten 1 saate kadar o da geciyor.
Şimdiden hayırlı olsun :))
cok teşekkür ederim cnm cvbın için, dayanamadım doktorumu aradım sordum, bi alttan iğne yapıyorlarmış, birde damardan kas gevsetıci vereceklermiş

Back