Hoşgeldin canım, bu ay peşpeşe hep güzel hamile haberleri geliyor burada :) insallah sana da sans getirir güzel haberlerini bekliyoruz :))Selamun aleykum benide araniza alirmisiniz? 7 yildr yavrsnu bekleyen iki negatif tup denemesi gecirp yilmadan yorlmadan yola devam eden ama hep elleri bombos kalan anne aday adayiyim :) 24 yasindayim bu savasa bursadan katiliyorumadetm basladi. Dondurulmus embryo transferm olcak. Sizler nasilsiniz nasl gdio yolculuk
Hosgeldin canim.Selamun aleykum benide araniza alirmisiniz? 7 yildr yavrsnu bekleyen iki negatif tup denemesi gecirp yilmadan yorlmadan yola devam eden ama hep elleri bombos kalan anne aday adayiyim :) 24 yasindayim bu savasa bursadan katiliyorumadetm basladi. Dondurulmus embryo transferm olcak. Sizler nasilsiniz nasl gdio yolculuk
Ay insallah hayrlsyla bebisin seni hic birakmaz yayilir yerlesir kurulur tahtina :) ahahhh hic sorma cok zor donemler gecrdm :/Hosgeldin canim.
Senin de cetrefilli bi yolculuk olmus Allah kolaylik versin.
Benim transferim yeni oldu sayilir bakalim zaman nasil gececek
Insallaahh o mutlu haberi alalm hayrlsylaaHoşgeldin canım, bu ay peşpeşe hep güzel hamile haberleri geliyor burada :) insallah sana da sans getirir güzel haberlerini bekliyoruz :))
Canım benım yok uyku halim, pek uyuyan bir tip degilim normalde gunduz hiç uyuyamam mesela oyle cins huylarım var, bünyeden bünyeye degiliyordur, ilaçlar genelde uyku yapar. Sende daha cok etkisini göstermiş olabılırE kizlar nasil uyku durumlariniz var mi transferden sonra hic??
Amin canım inşallahAh canim bu yolda 7 yilini vermis biri olarak cani gonulden isterimki hepimiz kucagimiza alalim evlatlarimizi
Hic huyum degildi benim de. Hayirdir insallah diyelim o zamanCanım benım yok uyku halim, pek uyuyan bir tip degilim normalde gunduz hiç uyuyamam mesela oyle cins huylarım var, bünyeden bünyeye degiliyordur, ilaçlar genelde uyku yapar. Sende daha cok etkisini göstermiş olabılır
Insallah canim. Senin de insallah bu son tedavin olur mujdeli haberi alir saglikla kavusursun bebisineAy insallah hayrlsyla bebisin seni hic birakmaz yayilir yerlesir kurulur tahtina :) ahahhh hic sorma cok zor donemler gecrdm :/
canim bu son denemen olur insallah. allahim hepimizin gonlune gore versin :)Selamun aleykum benide araniza alirmisiniz? 7 yildr yavrsnu bekleyen iki negatif tup denemesi gecirp yilmadan yorlmadan yola devam eden ama hep elleri bombos kalan anne aday adayiyim :) 24 yasindayim bu savasa bursadan katiliyorumadetm basladi. Dondurulmus embryo transferm olcak. Sizler nasilsiniz nasl gdio yolculuk
hadi bakalım dört gözle seni bekliyorum benımde yaş 25 kaç dozla başladı peki sana ve kaçıncı gün toplanmış olcak yumurtalarınYarın sabah toplama işlemi yapılacak canım. Net rakamı yarın veririm. Yaş önemli faktör dedi doktor. Benim yaşım 26 inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz.
Canim zaten adet sancisi ile hamilelik belirtisi tamamen ayni ayirt edemezsin ki.
Bosuna korkuyorsun bence. Insallah hamilelik belirtisi canim
memnunmuydun peki kendisinden canim?
umutsuzluga kapilmak yok.drlar bile kanama dahi olsa size soylenen tarihte test yaptirin diyolar.adet sancisi gibi agrida olabiliyormus belirtiler bazen.sonucta herkeste farkli belirtiler oluyo.kimisinde hic belirti bile olmuyo.bugun kacinci gundu? olmadi git yarin bi kan ver icin rahatlasin
Bence hamilesinnnnnebileyim canm ya yatarken kendimi dinliyorum ama nedense içimden pek ümidim yok gibi inş hamilelik belirtisidir hayırlısı olsun inş.
canım benim 158 cm boya 63 kilo kilolumu oluyormuş. inanamadım yaa. bende 157 yim. 75-ve üzeri olsak kilolu olurda 63 kilo nasıl kilolu sayılırCanim bizim amacımız bebek sahibi olmak malum sorunu çok ciddi olan bir hastanın çözüm bulacağı bir yer degil diye düşünüyorum ama insana cok moral veren hastasına yakın olan bi doktor
şimdi bulent tiras da aynı yakın ligi buldum dersem yalan olur ama benim hamile kalmama vesile oldu biraz şans belki ama doktor başarısınida göz ardı edemeyecegim
boyun 1.58 63 kiloyum Hulusi bey hep kilolu olduğum için olmadığını savunmustu
Ama bu gecen zaman icinde boyum uzamadi ve hala 63 kiloyum ve rahmimde perde ile transfer yapildigimi en onenliside bebeklerim genetik olarak cok ciddi sikintilari oldugunu ogrendim inan ne ekledim ne azalttim aynen boylenduurm takdir senin
ben suan hulusi hocada tedaviye basladim ayni hastanenin dr olan gogsen beyle ikisi arasinda kalmistim ama hulusi beyle devam ediyorum fakat cok aciklama yapan biri degil ne bileyim malum bir de cok yogun sanki biseyler atlanacak ters gidecek diye korkuyorum, cok telaseliyim ve oyuzden herkese tedavi sureci ve kullanilan ilaclari soruyorum hep.baksana rahimde perdeyle transfer yapmak ne demek? tabiki takdir allahimin drlar vesile ama bu konuda da drlarin biraz dikkatli olmalari gerekiyor.Canim bizim amacımız bebek sahibi olmak malum sorunu çok ciddi olan bir hastanın çözüm bulacağı bir yer degil diye düşünüyorum ama insana cok moral veren hastasına yakın olan bi doktor
şimdi bulent tiras da aynı yakın ligi buldum dersem yalan olur ama benim hamile kalmama vesile oldu biraz şans belki ama doktor başarısınida göz ardı edemeyecegim
boyun 1.58 63 kiloyum Hulusi bey hep kilolu olduğum için olmadığını savunmustu
Ama bu gecen zaman icinde boyum uzamadi ve hala 63 kiloyum ve rahmimde perde ile transfer yapildigimi en onenliside bebeklerim genetik olarak cok ciddi sikintilari oldugunu ogrendim inan ne ekledim ne azalttim aynen boylenduurm takdir senin
bence de hamilesin :) bosuna uzulup bebeklerini de uzme lutfencanım yarın 7. gün olacak ben pazar gunu yaptırayım diyorum doktorun deiği tarıhten 2 gun once. ondan önce yaptırsam bıle yıne doktoryn dediği tarıhe kadar stres devam edecek. değer duşukmu diye dusuncem . yoksada eğere daha erkenmı diye stres yapcam. en erken pazar gunu diye düşünüyorum kısmet artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?