• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Kizlar bugun yumurtalarim toplandi insallah dollenirlerde transfer olurum.doktorum progestan fitil estofem birde azitro diye bi ilac verdi bunlari kullan dedi aksam bilgi verecek 8bucukta aricam insallah hayir haber gelir.dua edin kizlar
İnş hayırlı haberlerini alıcaz. İyi düşün iyi olacak...

şuan çok kötüyüm kızlar bildiğiniz kasıklaımda adet sancısı var. çunku ben adet sancısı ıle başka sancıyı fark edebılıyorum ve bu kesınlıkle adet sancısı . ne yapsam bılemıyorum

şuan çok kötüyüm kızlar bildiğiniz kasıklaımda adet sancısı var. çunku ben adet sancısı ıle başka sancıyı fark edebılıyorum ve bu kesınlıkle adet sancısı . ne yapsam bılemıyorum
Canım sakin ol öncelikle :( belirti sanırım , ayagını sıcak tut. Uzan. Eger dayanamazsan istersen hemşireyi ara , bana parol içebilirsin demişti. Ama sor sormadan içme cok dayanamazsan ilaç al. Bebişler tutunuyor ondandır

Canım günde bir avuç yer fıstığı bir yuvarlak dilim ananas yemeye çalışın içeriklerinden bir madde bebisimizin tutunma sında etkiliymis ben önceki pozitif denememde yaralarını gördüğüme inanıyorum. Ve bir de özellikle kan sulandırıcı kullaniyorsaniz muhakkak 3 öğün ev yoğurdu yiyin çünkü sulandırıcı ekstra kalsiyum ihtiyaç olmasına sebep oluyor. Bide kabizlik olmamak için sebze yemeği ağırlıklı beslenin. Ve sakin çok sarmısak soğan ve yeşillik yemeyin söktürücü etkisinden dolayı.
Bana doktor kan sulandirici vermedi.sadece progestan vaginal kullaniyorum

Canım günde bir avuç yer fıstığı bir yuvarlak dilim ananas yemeye çalışın içeriklerinden bir madde bebisimizin tutunma sında etkiliymis ben önceki pozitif denememde yaralarını gördüğüme inanıyorum. Ve bir de özellikle kan sulandırıcı kullaniyorsaniz muhakkak 3 öğün ev yoğurdu yiyin çünkü sulandırıcı ekstra kalsiyum ihtiyaç olmasına sebep oluyor. Bide kabizlik olmamak için sebze yemeği ağırlıklı beslenin. Ve sakin çok sarmısak soğan ve yeşillik yemeyin söktürücü etkisinden dolayı.
Cevap için teşekkürler

Canim uzulme..igneleremi baslayacaksin transfer icinmi hazirlikk...ben donmuslar icin basladigimda adetin 2. Gunu e2 ..27 ydi...

Hadi hayirli olsunn..bu sefer seninle kalsinlar ins...

Yaaa isde her yerde var dengesizzlerr...ben oylelerini duydumkii ayy sunun cocugu tup bebekmis gidip bakalimm...sanki uzaydan geldi...bos bogazlilikdann..isleri yokk..dogurdumu doguracakmi diye bekliyorlarr...

Ayyyyy masallahhh...masallahhh..41 kere hemde...cok guzel canimm..kimyasal olacagini sanmam guzel bi deger...ve ikiz bencedee ....rabbim sana bagislasin onlarii..

Hadi bakalimm hayirlisiii...ayni gunlerde test yapacak cok kisi var sayfada...bende 11 kasimda oldu transferimm..

Canim bende olmadi oyle bisi o yuzden cvplamamisdim..insallah bebisini tutundugu bolge sizliyordurr...
amin canım amin inş. hakkımızda hayırlısı :)

WAW .!.:
Wayy wayy wayyy...ooo bana neler soruldu bi bilsenizz..en ilgincide kuzenimin kaynanasindan geldiii...2 aylik gelini hamile kalinca geldii..yaa senin neden olmuyor yawrumm..yokra yumurtaliklrin yagmi baglamisss..ben sokk..ben iptal...

Allah dedim o istedigi vakit olur ins...

Bende baslarda dusunmuyoruz dedim..sonra okulum bitsin dedim..sonra ev borcu bitsin..amaaa 6.5 yill dile kolay bahaneler bitti..4 yil sonra nasip deyip tebessum ettim..

Lucrini hic bilmiyorum googlda lucrin kullananlar diye arad daha yarsimci olur...

Canim hicc uzulmee...gec olsunda guc olmasin..benimde kackere iptal oldu transfere 3 gun kala..tek duam vardi negatifin uzuntusu daha buyuk..allahim bu ay nasibimde yoksa bi engel cikar..bize ser gorunen belki hayirlidir...hic uzme kendini..vakti geldigindee hicbisi engel olamayacak..

Yaaa nede cok yakismisss..gebelik takvimiii....sen kacinci gun test vermisdin kacdi...bidaha verecekmisinn...

Canimshepimize yakisir yakismazmi be canim
;)
Yarin evet canim kanda bakcam bugun sabah yine idrar yaptim baya koyulasma var sukurler olsun
Sen ne zaman yapcan caim bidaha

Canim kabizlik bdldd agri kasiklarda batma olur olmadik aglama :KK48: Ama regli agrisi kesinkikle oluyo kkorkmayin kizlar
Bide ben hic anans yemedim protein agirlikli beslendim her sabah taze bi ciftlikten getirttigim sutden ictim esim basimda zebani gibi skyosa Yeme :KK53:
Cnm sende bir belirti falan oldu mu ?

Canim kabizlik bdldd agri kasiklarda batma olur olmadik aglama :KK48: Ama regli agrisi kesinkikle oluyo kkorkmayin kizlar
Bide ben hic anans yemedim protein agirlikli beslendim her sabah taze bi ciftlikten getirttigim sutden ictim esim basimda zebani gibi skyosa Yeme :KK53:
Sagol cnm cevabın için :KK39:

Kizlar bugun yumurtalarim toplandi insallah dollenirlerde transfer olurum.doktorum progestan fitil estofem birde azitro diye bi ilac verdi bunlari kullan dedi aksam bilgi verecek 8bucukta aricam insallah hayir haber gelir.dua edin kizlar
hayirli olsun canim.insallah guzel haberler gelir:)

umutsuzluga kapilmak yok.drlar bile kanama dahi olsa size soylenen tarihte test yaptirin diyolar.adet sancisi gibi agrida olabiliyormus belirtiler bazen.sonucta herkeste farkli belirtiler oluyo.kimisinde hic belirti bile olmuyo.bugun kacinci gundu? olmadi git yarin bi kan ver icin rahatlasin

Selamun aleykum benide araniza alirmisiniz? 7 yildr yavrsnu bekleyen iki negatif tup denemesi gecirp yilmadan yorlmadan yola devam eden ama hep elleri bombos kalan anne aday adayiyim :) 24 yasindayim bu savasa bursadan katiliyorum ;) adetm basladi. Dondurulmus embryo transferm olcak. Sizler nasilsiniz nasl gdio yolculuk

Kizlar benim de bi sorum var. Ben tup bebek tedavisine basladigimda kullandigim ilaclar vs hic yan etki yapmadi Allaha sukur.
Opu oldum transfere kadar da bazi ilaclar verdiler yine hicbir problemim olmadi gogus hassasiyeti disinda. Pazar gunu de sabahtan transfer oldu. Dun ve bugun acaip uykum var kizlar ekstra olarak vajinal jel ve ostrojen hormonu icin bant ilave edildi ilaclara. Gunde on saat uyuyorum bir de butun gun neredeyse uyukluyorum.
Var mi bu sikintiyi ceken?

Merhaba hanımlar. Bugün benim de yumurtalarım toplandı. 6 taneden 4 tanesi iyi durumdaymış. Yumurtalardan "matur 2" diye bahsetti. Ben anlamadım iyi mi kötü mü ? Bu benim ilk denemem çok heyecanlıyım

Canim zaten adet sancisi ile hamilelik belirtisi tamamen ayni ayirt edemezsin ki.
Bosuna korkuyorsun bence. Insallah hamilelik belirtisi canim

Back